Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu [Dedyk] [Easy]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt z was nie zdążył się zorientować że jest to serwer tej samej osoby co Astivia? która została zamknięta?,dziwnym trafem w prezentacji tego serwera wypowiada się "Astivia-Flourine",oczywiście nic do teamu nie mam jak i do samego Mateusza,ale moglibyście łaskawie poinformować graczy z Astivii o zamknięciu strony,serwera:

Strona zostala wylaczona!
Przepraszamy za utrudnienia!

A tak poza tym to już 3 serwer stawiany na tej samej stronie.

True to pazerny człowiek czepia się byle czego by tylko stan konta się zgadzał.

Powodzenia!

Taki z niego sponsor jak ze mnie ksiądz.

Ps: Z tego co wiem 2 lub 3 serwery ciągnie 1 maszyna 60+gb która została podzielona

Po 1 nie mam tutaj Flourine .. 

Po 2 true jest tylko sponsorem 

AW: Archer poprawiony ?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera nie polecam administrator to gimbaza który nic nie umie i się tylko wymądrza. Mówiłem że ten serwer to fake i tylko dla kasy , Szkoda czasu na to ścierwo będzie tak jak na poprzedniej wersji , bug na bugu pewnie sura dalej zbugowany albo bronie na wyższy lvl. Zdecydowanie nie polecam administracja to gimbaza którA nic nie umie pozdrawiam tyle od emnie  <3  <3  <3

Odezwała się osoba, której serwer padł na samym starcie.

Zapraszam do gry.

c8f7.png

Opublikowano

True to jest zaufany sponsor i nie ma co sie do niego przyczepic, zawsze trafia na debili w  teamie i tak sie dzieje z serwerami, sam juz sie na wlasnej skorze przekonalem, ze to porzadny czlowiek.. Moze i kasa sie liczy, bo przeciez za darmo nikt normalny Ci nie zasponsoruje jakiejkolwiek maszyny. Co do Smoka, mam nadzieje ze nie bedzie takiej samej maniany jak z Ver/u***** gdzie ' niby sponsor ' Cie w chuya zrobil, a tak serio miales najechane  od cholery gowien w plikach, przez co byly one niestabilne oraz nadawaly sie do wywalenia na smietnik. Zycze udanego startu i osobiscie zawitam ze wzgledu na serwer, ktory ma przyszlosc, a takze na true ;)

Powodzenia i zycze duzej ilosci Graczy ;3

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Nie znalazlem nic wartego uwagi w tej prezentacji, chyba skusze sie na tego Metinka bo juz tam troche gram. Zobaczymy

Bo prezentacja bedzie uzupelniana :> nie mieli czasu dac ss z gry wejdz do gry a sie nie zawiedziesz :)

43976131910427822020.png

Opublikowano

Nie znalazlem nic wartego uwagi w tej prezentacji, chyba skusze sie na tego Metinka bo juz tam troche gram. Zobaczymy

A w Metinku co masz wartego uwagi? Te beznadziejnie wielkie i puste "odnowione" miasta?? 

Opublikowano

Nie miałem jak zrobić ss'ów im do prezentacji, dlatego jest też tak pusta, jak miasta na metinku. 

Gdyby te miasta miały jakieś drzewa, obiekty to wtedy byłoby to fajne, ale tam jest pustynia z kilkoma pagórkami.

Opublikowano

Ej wszedłem na wasze forum i kliknąłem przycisk zmieć styl czy coś takiego (na dole strony) i dałem to drugie i teraz jak wchodzę na forum to mam biały ekran i nic po za tym :C Wie ktoś jak to naprawić? xD

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Po 1 nie mam tutaj Flourine .. 

Po 2 true jest tylko sponsorem 

AW: Archer poprawiony ?

Co było zlego z archerem?

Co do serwera : start napewno o 17?

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Wątpie aby metinek był lepszym serwer od deli.eu.

Na metinku gral około. 500 osób a tutaj bedzie grało z +1000

Opublikowano

JA nie rozumiem po co się kłócicie :) 
Każdy ma swoje upodobania. Mi się spodobała Deila bardziej niż Metinek  :)
Ps. Ilu na tym serwie jest GM? Jak wygląda sprawa ulepszaczy ? ^_^

43242342423.jpg]
Opublikowano

JA nie rozumiem po co się kłócicie :) 

Każdy ma swoje upodobania. Mi się spodobała Deila bardziej niż Metinek   :)

Ps. Ilu na tym serwie jest GM? Jak wygląda sprawa ulepszaczy ? ^_^

Dwóch GM bodajże.

43976131910427822020.png

Opublikowano

True zamknął Astivie tylko dlatego że Mateusz skopiował sb pliki Metinka

Oddał wam stronę oraz maszynę.

Szybkiego upadku pzdr.

Opublikowano

Co było zlego z archerem?

Co do serwera : start napewno o 17?

Jakbyś nim grał to byś wiedział więc po co nabijasz posty -.- 

Archer bije najmniej z wszystkich postaci a to typowa postac PvP, do tego z ognistej strzały wali mniej niż z innych skilli ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

To jest to co powinien posiadać serwer EASY. Zagram, akurat będzie na wakacyjne wieczory.

The past has gone

Opublikowano

Bede gral na serwie ale pod jednym warunkiem jak bede mogl byc GM i miec dostep do bazy bo tak to nie widze przyszlosci dla tego serwa 

Opublikowano

Dostajecie czas do 20 dzisiaj, jeżeli serwer nie wystartuje to prezentacja leci do kosza. Stwórzcie zapowiedź.

Jakos inne servery sa off a nadal maja zapowiedz, dlaczego akurat tutaj spamisz?

ps: Kto ci pozwolil dac swoja wypowiedz jaka najlepsza? raport leci.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Kidmodom/Modom/Liderom etc. woda sodowa uderzyla do glowy  i taki bajzel na forum sie robi. Start za dwie godzinki, ciekawe co tym razem sie stanie, bo harnas juz sie zblaznil na ich forum :3

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Jakos inne servery sa off a nadal maja zapowiedz, dlaczego akurat tutaj spamisz?

ps: Kto ci pozwolil dac swoja wypowiedz jaka najlepsza? raport leci.

31Prezentacja serwera może zostać umieszczona 24h przed przewidywanym startem serwera.

Jestem na tyle miły, że dałem wam czas do 20.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...