Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu [Dedyk] [Easy]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy server działa ? Strona nawet nie działa haloo hah

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

bede po robocie, coś pięknego, jeżeli liczba graczy osiągnie 1k+ będzie warto grać, może wrócą te osoby, lecz zobaczymy bo nieźle spie rdolili deile.pl, pozdrawiam Harnasia ;)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

4 server smoka ciekawe czy tez po tygodniu padnie jak reszta :) .

PS; już nie mam cierpliwości do niego, weźcie mu załatwcie jakiegoś ogarniętego technika lub coś bo szkoda, żeby deila padła ;c .

Opublikowano

O, wiedze ze ekipa sewera cały czas pracuje własnie azuwazylam ze strona servera dziala oczywiscie zarejestrowac sie nie da ze słusznych powodów, juz czekam az bedzie mozna sie rejestrować i odrazu zaczynam expic ! PJONA !

Kliknij pokaże cycki (.Y.)

Opublikowano

Nareszcie ktoś pracuje Strona ON a pytanie czy będzie licznik na stronie i czy będzie trzeba od nowa clienta pobierać ???

Opublikowano

Clienta już można pobierać tego co jest w zakładce Pobierz Grę ?

można bo przed startem będzie łatka (patcher) którego odpalisz i pobierze Ci resztę brakujących pliczków dzięki którym połączysz się z serwerem.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Hmm.Tak coś przeczuwam że będą przesuwać ten start.A serwer to będzie wielki Fake który nie istniał :P

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Hmm.Tak coś przeczuwam że będą przesuwać ten start.A serwer to będzie wielki Fake który nie istniał :P

To widocznie nie grałeś wcześniej na serwie działał piknie 

Opublikowano

to ja mam zasadnicze pytanie, czy stare konta zostają? bo już co nieco tam miałem, i troche szkoda by było od nowa tak wszystko ;c

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

to ja mam zasadnicze pytanie, czy stare konta zostają? bo już co nieco tam miałem, i troche szkoda by było od nowa tak wszystko ;c

Wszystko od nowa.

Opublikowano

Jak mają zostać jak smok nie ma dostępu do starej bazy............. To jest zupełnie nowy serwer a nie reaktywacja, albo coś ;)

Opublikowano

i tak ten serwer jest kijowy forum nie działa wszystko kijowo bo blokade mam a była odblokowane konyo haha co za śmieci i serwer dziadowski się zrobił

Opublikowano

i tak ten serwer jest kijowy forum nie działa wszystko kijowo bo blokade mam a była odblokowane konyo haha co za śmieci i serwer dziadowski się zrobił

Wszystko dziala.

43976131910427822020.png

Opublikowano

SMOKU CZY ODDASZ SMY WJEBANE NA TWOIM POPRZEDNIM SERWERZE DEILA BO KURWA CHYBA CIE POJEBALO JAK MASZ ZAMIAR ICH NIE ODDAWAC !

WALI NAS TO ZE TWOI KOLEDZE CIE WYDYMALI ALE JAK WYDYMASZ GRACZY TO MY WYDYMAMY CIEBIE

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

SMOKU CZY ODDASZ SMY WJEBANE NA TWOIM POPRZEDNIM SERWERZE DEILA BO KURWA CHYBA CIE POJEBALO JAK MASZ ZAMIAR ICH NIE ODDAWAC !

WALI NAS TO ZE TWOI KOLEDZE CIE WYDYMALI ALE JAK WYDYMASZ GRACZY TO MY WYDYMAMY CIEBIE

Po pierwsze teraz startuje Deila.eu a Ty grales na Deila.pl wiec jak chcesz SM to idz sobie do zlodziei niech ci oddaja.

70940457705338833480.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...