Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu [Dedyk] [Easy]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie bo poco spytalem sie o ktorej serwer pozniej powtorzyelm pytanie i jeb ban za gowno .

Potwierdzam, niestety za każde pytanie na tym forum dostajesz ostrzeżenie lub bana. Administracja serio z przedszkola wczoraj wyszła? :D

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZAJEBISTE INFO OD ADMINISTRACJI DZIEKI ZA TAKIE UDZIELANIE SIE NA FORUM I TUTAJ !@!@!@!@!@! NAPRAWDE LEPIEJ TEGO ZROBIC JUZ NIE MOZECIE DZIENA W CHUJ 

JA CHYBA ZAGRAM SOBIE NA METINKU ALBO ASINE BO NIEWIDZE PRZYSZLOSCI TUTAJ TAKIE INFO PROELO ADMINISTRACJA NA FORUM I WGL !

Opublikowano

POLECAM !!! i zapraszam każdego serwer bardzo fajny,tylko żeby dużoCH było ;d 6-7 i będzie przepięknie  :P Czegoś takiego szukałem, BRAWO panowie i panie jeśli takie są w teamie :> 

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

ZAJEBISTE INFO OD ADMINISTRACJI DZIEKI ZA TAKIE UDZIELANIE SIE NA FORUM I TUTAJ !@!@!@!@!@! NAPRAWDE LEPIEJ TEGO ZROBIC JUZ NIE MOZECIE DZIENA W CHUJ 

JA CHYBA ZAGRAM SOBIE NA METINKU ALBO ASINE BO NIEWIDZE PRZYSZLOSCI TUTAJ TAKIE INFO PROELO ADMINISTRACJA NA FORUM I WGL !

Jeszcze glosniej krzycz dzieciaku widze ze bez metina umierasz, moze wkoncu niech ci ten komputer zabiora? aa sory ty sie wtedy zabijesz, bo nie masz innego zycia? administracja caly czas pracuje wiec moze nie ma czasu dac info? cos ci sie stanie jak server np wystartuje jutro? albo nawet za tydzien? powiesisz sie? tyle na ten temat.

/ Skad dropia bronie 75?

Zostaly odbugowane dungeony?

43976131910427822020.png

Opublikowano

Jeszcze glosniej krzycz dzieciaku widze ze bez metina umierasz, moze wkoncu niech ci ten komputer zabiora? aa sory ty sie wtedy zabijesz, bo nie masz innego zycia? administracja caly czas pracuje wiec moze nie ma czasu dac info? cos ci sie stanie jak server np wystartuje jutro? albo nawet za tydzien? powiesisz sie? tyle na ten temat.

/ Skad dropia bronie 75?

Czytasz wgl ten temat czy tylko się wymądrzasz? Już 10 razy było pytanie "skąd bronie 75"

Ze szkat Generałów mistrzu:) A generały respia się w av1 :)

Opublikowano

Nikt z szanownej administracji nie raczy ruszyć dupy i napisać tutaj dokładnej daty startu więc ja napiszę.

START JUTRO O GODZINIE 17.00 (bynajmniej tak napisał Anzelm na ich ts na kanale serwera)

Szczerze powiedziawszy sam już nie wiem co myśleć o tym serwerze,rano Anzelm mówił,że dziś start - po południu,że ma jakieś problemy i chcę się z nimi uporać a teraz przekłada start na jutro i to nie w godzinach porannych lecz mocno wieczornych.( Ko myśli w tych czasach,że serwer zostanie otwarty punkt 17.00? ).

To całe 'podjebanie' plików też samo w sobie podejrzane.Jeden na drugiego daje dowody,że druga strona to zrobiła >.<

Btw. Patrząc na ich zaangażowanie w głupim odpisaniu w temacie można stwierdzić,że będzie ciężko się z nimi skontaktować/uzyskać pomoc po starcie serwer,który nie wiadomo czy się odbędzie.. Przecież nie sam Anzelm jest w teamie prawda? Chyba ma osoby,które mu pomagają a ponadto chyba potrafią pisać?

#rein

Opublikowano

Nikt z szanownej administracji nie raczy ruszyć dupy i napisać tutaj dokładnej daty startu więc ja napiszę.

START JUTRO O GODZINIE 17.00 (bynajmniej tak napisał Anzelm na ich ts na kanale serwera)

Szczerze powiedziawszy sam już nie wiem co myśleć o tym serwerze,rano Anzelm mówił,że dziś start - po południu,że ma jakieś problemy i chcę się z nimi uporać a teraz przekłada start na jutro i to nie w godzinach porannych lecz mocno wieczornych.( Ko myśli w tych czasach,że serwer zostanie otwarty punkt 17.00? ).

To całe 'podjebanie' plików też samo w sobie podejrzane.Jeden na drugiego daje dowody,że druga strona to zrobiła >.<

Btw. Patrząc na ich zaangażowanie w głupim odpisaniu w temacie można stwierdzić,że będzie ciężko się z nimi skontaktować/uzyskać pomoc po starcie serwer,który nie wiadomo czy się odbędzie.. Przecież nie sam Anzelm jest w teamie prawda? Chyba ma osoby,które mu pomagają a ponadto chyba potrafią pisać?

Anzelm nie odpisuje, administracja forum jest żałosna, gdy na shoutbox'ie gracze zadawali pytania to nie chciało im się odpisywać i postanowili wyłączyć shoutbox i bezczelnie lognąć z forum, pozdro ;) .

Opublikowano

/ Skad dropia bronie 75?

no widzisz ale skoro mowia ze bedzie o tej i otej to ja sobie naprzyklad rozjebalem caly dzien bo czekalem a kto mi odda ten stracony czas nikt  ..

jakos przezyje bez metina tylko sie troszeczke wkurwilem bo to jest takie sranie w banie o tej o tej a nie moze jednak o tej ..... to sory ale to jest juz troszeczke denerwujace 

Opublikowano

Nie poważna administracja , tyle w temacie. I nie chodzi tu o przełożony strat tylko tak jak napisał up, na forum nie udzielają żadnej informacji, na SB nie chciało im się odpisywać to wyłączyli, za pytanie w temacie "Pytania" z buta warn za spam, za pytanie na pw ban :) Co to ma być ja się pytam :D

Opublikowano

Kurcze, a tak czekałem na start, no cóż widzę że do jutra trzeba wytrzymać... Trzymam kciuki i życzę powodzenia ;). Mam nadzieję że jutro wszystko będzie bez szfanku !!!!!! :rolleyes:

Opublikowano

łoo po 3 godzinach dalisci inf ale jestescie zacofani ... BOŻE na ch*j ja czekałem ... straciłem tylko mój cenny czas.

Kliknij pokaże cycki (.Y.)

Opublikowano

Serio w niedzielę?.. lepiej w piatek bez bugów. 

jak wystartują w piątek to zamiast tych 1-1,5k graczy czekają pomimo wszystko, zrobi się jakieś 300...

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

łoo po 3 godzinach dalisci inf ale jestescie zacofani ... BOŻE na ch*j ja czekałem ... straciłem tylko mój cenny czas.

Nie jestem w administracji, dopiero teraz administrator mi napisal ze start jutro o 17 wiec jak mialem wam wczesniej dac info?

43976131910427822020.png

Opublikowano

Siedziałem cicho. Czekałem na otwarcie. Ale w sumie, teraz to równie dobrze w ogóle mogą servera nie otwierać bo ~70% ludzi które planowało przynajmniej wbić, już tego nie zrobi bo im się nie będzie jutro chciało B)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

jak byli zajęci to nie mieli czasu dac info,nie mieliście serwa więc nie gadajcie ... 

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

jak wystartują w piątek to zamiast tych 1-1,5k graczy czekają pomimo wszystko, zrobi się jakieś 300...

Juz teraz nie ma co liczyc na 1k.Zbyt dlugo zwklekali.Konkurencja okazala sie ''sprytniejsza''.Teraz to taki odgrzewany kotlet.

Srij9JT.png

Opublikowano

Juz teraz nie ma co liczyc na 1k.Zbyt dlugo zwklekali.Konkurencja okazala sie ''sprytniejsza''.Teraz to taki odgrzewany kotlet.

Jaki odgrzewany kotlet? co ty pierdolisz czlowieku, jakby server startowal 20 razy pod inna nazwa to rozumiem, inne servery mialy nawet poslizg o tydzien i jakos ludzie grali wiec dlaczego tu nie mieliby grac?

ps: jezeli chodzi ci o konkurencje (deil*a.pl) to zadna konkurencja, jak tam gra 280online w weekend xD

43976131910427822020.png

Opublikowano

Jaki odgrzewany kotlet? co ty pierdolisz czlowieku, jakby server startowal 20 razy pod inna nazwa to rozumiem, inne servery mialy nawet poslizg o tydzien i jakos ludzie grali wiec dlaczego tu nie mieliby grac?

ps: jezeli chodzi ci o konkurencje (deil*a.pl) to zadna konkurencja, jak tam gra 280online w weekend xD

Pierwsze wrazenie na serwerze jest najwazniejsze.Reaktywacja to nie to samo...Smok zrobil z siebie blazna udowodnil,ze posada GA go przerosla.Przed startem w prezentacji zebralo sie ~150 osob.Swietlanej przyszlosci wam nie wroze no chyba ze podkrecicie licznik,tym razem 10krotnie.Moze faktycznie jakies gimby uwierza,ze tyle faktycznie jest.

I choc projekt nie byl najgorszy Anzelm zaprzepascil swoja szanse.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak jutro nie wystartują do 20 czyli wtedy kiedy ma ruszyć LifeOfMetin to tam się zabieram. Mogli asekuracyjnie na początku napisać, że wystartują w niedzielę albo w kolejny weekend, a tak to kupa.

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...