Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

    Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

    • Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

    👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

    Zarejestruj się teraz

Deila.eu [Dedyk] [Easy]


Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu na stronie jest podany klient do innego serwera?

też mnie to bardzo ciekawi, proszę o wytłumaczenie sytuacji ;x

 1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

serwer fake. 

 

Klient z innego serwera -.- , i zaś się harnaś włamie na ten syf i będzie płacz smoczka :)

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

serwer fake. 

 

Klient z innego serwera -.- , i zaś się harnaś włamie na ten syf i będzie płacz smoczka :)

Ty jesteś fake. Po prostu True jest sponsorem wielu serwerów i napewno dał strone jakiegoś z nich i poprostu zapomniał odłączyć tamtego clienta ludzie logiki troche pomyśl zanim coś napiszesz. 

Opublikowano

serwer fake. 

 

Klient z innego serwera -.- , i zaś się harnaś włamie na ten syf i będzie płacz smoczka :)

Potrafisz czytac? chyba napisalem ze true zapomnial usunac clienta, bo ment*sa tez sponsoruje... jaki server fake? jakos wczesniej dzialala, naprawde nie wiesz gdzie juz spamowac?

43976131910427822020.png

Opublikowano

zagram bo serwer jest mega jakieś info by było można prosić o starcie

GRAFIK SZUKA PRACY

 

 

projektmoj.jpg

 

klama.gif

 

 

Tworzenie stron od podstaw

 

 

Przyjmę Pojedynek

Opublikowano

Administrator nie potrafi sobie poradzić z prostym błędem jakim jest:

http://www.mpcforum.pl/topic/307956-problemcould-not-load-threewaywar-setting-file/

Co do klienta wgl jakby go nie znał. Podejrzewam, że jest on z innego serwera jak @Wykac.

Jedyne co pewne w prezce to maszyna, reszta jest u mnie pod dużym znakiem zapytania.

 

Osobiście nie polecam ze względu na to że tak prosty problem sprawia rozmyślanie HOW2REAPIR.

Opublikowano

a ok.. coraz większą mam nie pewność w to co ludzie gadają - czyli to ze smok nic nie umie.

 

Kiedy dacie nam clienta deili bo tutaj jakoś go nie widzę :

2acbfp.jpg

Opublikowano

Serwera nie polecam administrator to gimbaza który nic nie umie i się tylko wymądrza. Mówiłem że ten serwer to fake i tylko dla kasy , Szkoda czasu na to ścierwo będzie tak jak na poprzedniej wersji , bug na bugu pewnie sura dalej zbugowany albo bronie na wyższy lvl. Zdecydowanie nie polecam administracja to gimbaza którA nic nie umie pozdrawiam tyle od emnie  <3  <3  <3

Opublikowano

a ok.. coraz większą mam nie pewność w to co ludzie gadają - czyli to ze smok nic nie umie.

 

Kiedy dacie nam clienta deili bo tutaj jakoś go nie widzę :

2acbfp.jpg

 

True to zmieni bo niby zapomniał.

 

Działa wam reje ? Mi nie działa KEY CAPTCHA,wyskakuję mi napis URL of your website is incorrect, please check the URL of your website at www.keycaptcha.com

Opublikowano

Serwera nie polecam administrator to gimbaza który nic nie umie i się tylko wymądrza. Mówiłem że ten serwer to fake i tylko dla kasy , Szkoda czasu na to ścierwo będzie tak jak na poprzedniej wersji , bug na bugu pewnie sura dalej zbugowany albo bronie na wyższy lvl. Zdecydowanie nie polecam administracja to gimbaza którA nic nie umie pozdrawiam tyle od emnie  <3  <3  <3

Jaki fake? wszystko zostalo naprawione, zajrzyj o 17 a pozniej mow ze wszystko jest pobugowane, tyle ode mnie.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Będzie może łatka z rootami ? lub samo ip mi wystarczy, abym wbil na starym cliencie ;x

Opublikowano

Na stronie juz widnieje ale jeszcze pobrac nie mozna.

Dodajcie post na forum u siebie odnośnie pobierania itp 

 

Będzie może łatka z rootami ? lub samo ip mi wystarczy, abym wbil na starym cliencie ;x

Też bym wolał łatkę bo mam starego clienta a nic się nie zmieni raczej 

Opublikowano

WLASNIE czy mozna stary klient ??? :D

Wcześniej pisali że będzie jakaś łatka do starego klienta

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

 
Opublikowano

Nie dziala key captcha w rejestracji i przez to nie da sie zarejestroewac URL of your website is incorrect, please check the URL of your website at www.keycaptcha.com. Czy ma ktos jakis sposob na to bo chcialbym sie juz zarejestrowac

Opublikowano

Nikt z was nie zdążył się zorientować że jest to serwer tej samej osoby co Astivia? która została zamknięta?,dziwnym trafem w prezentacji tego serwera wypowiada się "Astivia-Flourine",oczywiście nic do teamu nie mam jak i do samego Mateusza,ale moglibyście łaskawie poinformować graczy z Astivii o zamknięciu strony,serwera:

Strona zostala wylaczona!
Przepraszamy za utrudnienia!

A tak poza tym to już 3 serwer stawiany na tej samej stronie.

True to pazerny człowiek czepia się byle czego by tylko stan konta się zgadzał.

Powodzenia!

Taki z niego sponsor jak ze mnie ksiądz.

 

Ps: Z tego co wiem 2 lub 3 serwery ciągnie 1 maszyna 60+gb która została podzielona

Opublikowano

Nikt z was nie zdążył się zorientować że jest to serwer tej samej osoby co Astivia? która została zamknięta?,dziwnym trafem w prezentacji tego serwera wypowiada się "Astivia-Flourine",oczywiście nic do teamu nie mam jak i do samego Mateusza,ale moglibyście łaskawie poinformować graczy z Astivii o zamknięciu strony,serwera:

Strona zostala wylaczona!
Przepraszamy za utrudnienia!

A tak poza tym to już 3 serwer stawiany na tej samej stronie.

True to pazerny człowiek czepia się byle czego by tylko stan konta się zgadzał.

Powodzenia!

Taki z niego sponsor jak ze mnie ksiądz.

 

Ps: Z tego co wiem 2 lub 3 serwery ciągnie 1 maszyna 60+gb która została podzielona

To nie jest server Flourine. Flourine ukradl anzelmowi deila.pl a to jest deila.eu .

43976131910427822020.png

Opublikowano

Nikt z was nie zdążył się zorientować że jest to serwer tej samej osoby co Astivia? która została zamknięta?,dziwnym trafem w prezentacji tego serwera wypowiada się "Astivia-Flourine",oczywiście nic do teamu nie mam jak i do samego Mateusza,ale moglibyście łaskawie poinformować graczy z Astivii o zamknięciu strony,serwera:

Strona zostala wylaczona!
Przepraszamy za utrudnienia!

A tak poza tym to już 3 serwer stawiany na tej samej stronie.

True to pazerny człowiek czepia się byle czego by tylko stan konta się zgadzał.

Powodzenia!

Taki z niego sponsor jak ze mnie ksiądz.

 

Ps: Z tego co wiem 2 lub 3 serwery ciągnie 1 maszyna 60+gb która została podzielona

co z tego że 3 serwery ciągnie nawet jeszcze więcej ma hajs ma maszyny zazdrościsz ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...