Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu [Dedyk] [Easy]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za chwilę start a tu nawet clienta albo chociaż łatki nie ma................ Kolejny raz nie wypał ? ;0 Napisalibyście chociaż info na stronce główej :unsure:

Opublikowano

skad info ze start w piatek :D ?

hahahahhahahHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHA TO TERAZ KURWA TEMPE PALY BEDZIECIE MIELI 5 GRACZY A NIE 500 HAHAHA CO ZA OFAIRTY TYLE I NQ NIE WBIJE TU STRACILEM KURWA TYLE CZAS JUZ WOLE DEILA.PL PRZYNAJMIEJ STOI A NIE SMOK PADNIE DZIS W NOCY A GOWNO IM ZROBIL JESZCZE RAZ HAHAHAHA  NARA JPDL JAK MOZNA BYC AZ TAK POJEBANYM PRZEKLADAC START Z DNIA A DZIEN A NA NASTEPNY DZIEN ZE ZA TYDZIEN NARA !

Opublikowano

4 porażka smoka? :3 To chyba przeznaczenie :) .

Szkoda, że tak ciężko wejść admniwowi gry lub GM'owi na forum i napisać coś ;c  .

Opublikowano

skad info ze start w piatek :D ?

hahahahhahahHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHA TO TERAZ KURWA TEMPE PALY BEDZIECIE MIELI 5 GRACZY A NIE 500 HAHAHA CO ZA OFAIRTY TYLE I NQ NIE WBIJE TU STRACILEM KURWA TYLE CZAS JUZ WOLE DEILA.PL PRZYNAJMIEJ STOI A NIE SMOK PADNIE DZIS W NOCY A GOWNO IM ZROBIL JESZCZE RAZ HAHAHAHA  NARA JPDL JAK MOZNA BYC AZ TAK POJEBANYM PRZEKLADAC START Z DNIA A DZIEN A NA NASTEPNY DZIEN ZE ZA TYDZIEN NARA !

Idź spać bo jutro szkola człowieku ty byłeś najbardziej niedojebanym człowiekiem na forum spamuje na czacie czcionkami na pół ekranu idź sie w paincie bawić zerze jebany

Opublikowano

No to super...Teoretycznie do 3 razy sztuka...

Jedyne pocieszenie, że o 20 startuje LifeOfMetin. Zapraszam was tam. Mi osobiście ich prezentacja się spodobała mam nadzieję, że będą mieli trochę osób online.

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Opublikowano

Idź spać bo jutro szkola człowieku ty byłeś najbardziej niedojebanym człowiekiem na forum spamuje na czacie czcionkami na pół ekranu idź sie w paincie bawić zerze jebany

Jebac to cie moga w dupe ;/   i co zabronisz mi napisac wiesz troche to jest wkurwiajace jak ci takie cos  zrobia .. czekasz juz ten 4 dzien i chuj takie gowno odpierdalaja nie zagram tutaj wiecej i na zadnym serwerze smoka ! 

ZAPOMNIALEM NAPISAC GORACO NIE POZDRAWIAM I NIE POLECAM TYLE Z MOJEJ STRONY I NARA NIKT MI KURWA NIE ODDA STRACONEGO CZEASU NA TEN JEBANY NIEWYPAL 

NIE POLECAM siemA !

Opublikowano

Jebac to cie moga w dupe ;/   i co zabronisz mi napisac wiesz troche to jest wkurwiajace jak ci takie cos  zrobia .. czekasz juz ten 4 dzien i chuj takie gowno odpierdalaja nie zagram tutaj wiecej i na zadnym serwerze smoka ! 

ZAPOMNIALEM NAPISAC GORACO NIE POZDRAWIAM I NIE POLECAM TYLE Z MOJEJ STRONY I NARA NIKT MI KURWA NIE ODDA STRACONEGO CZEASU NA TEN JEBANY NIEWYPAL 

NIE POLECAM siemA !

po chuj bałwanie skutasiały dodajesz te czcionki na pół ekranu

Opublikowano

Hahahahahhaha chyba trzeba powtórzyć wierszyk ;_; 

Serwer Deila sobie był

Na początku fajny , fajnie się grało

aż pewnego razu coś do bazy się dostało

A to harnaś się okazał

hakier bonzo wyższa szkoła jazdy

urządził sobie włamy na podjazdy

i jebut co to się stało ?

Deila padła , dzieci wystraszone

GDZIE SĄ MOJE SM'Y KUPIONE?

Na to admin odpowiedział

Zrobie restart i wszystko od nowa 

Będzie fajnie i duża fora

Godzina 20 wybiła

wszyscy na deile przyszli 

grali , dropili , expili

wszystko fajnie było

do momentu drugiego włamu

CO TO SIĘ STAŁO?

LIPCOWI 4EVER EQ Z NAVI ZA MAŁO?

A to sobie porobił ssy i heca powstała 

bóle dupy aż do rana

O nie każdego wyjebało

to już koniec fajnie się grało

Z  tej bajki morał prosty , nie graj na serwerze z nieogarniętą administracją

Za niedługo to napiszą serwer startuje za rok  naprawimy wszystkie bugi!!!

Opublikowano

Czy ja w którymś poście nie pisałem do was dzieci że nic z tego nie będzie ? Gołym okiem widać że administrator zachowuje się jak dziecko we mgle, do tego te teksty jak jakiegoś niedorozwoja "wszyscy mnie kochają, wszyscy kochają deila, najlepszy serwer w Polsce, nie poddam się"

pseudo administrator jest zdany na łaskę swojego pana który jak to się teraz ładnie mówi "sponsoruje mu serwer" :D

sygnatura3k.png

Opublikowano

Metinek to gowno. Zapraszam na asine.

Metinek to nie takie gówno jak asine ale też gówno, LifeOfMetin lepsze. Ale i tak Deila.eu przebija wszystko  :rolleyes:

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...