Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu [Dedyk] [Easy]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Robi się nie ciekawie, 30 min do startu a stronki nadal nie maa ..... ;(

Wolisz żeby włączyli i padał co 5 min? czy poczekać tą 1godzinke i grać bez problemów? 

Opublikowano

Forum pada dlatego że jest atakowane, do 15 min. powinno być ok. :v

Opublikowano

no okej wole jednak poczekac ale jak organizuje sobie czas zeby zagrac juz  o 19 czy tam 18 to licze na ta punktualnac a nie  ze jeszcze musze czekac bo niewwiadomo co robia jak cos mowia to niech dotrzymuja obietnicy ... 

Opublikowano

Dokładnie, wystarcze poczekać jeszcze troszke i potem mieć przyjemność z gry i z tego, że nie będzie ciągłych offek i cofek ;)

Opublikowano

no okej wole jednak poczekac ale jak organizuje sobie czas zeby zagrac juz  o 19 czy tam 18 to licze na ta punktualnac a nie  ze jeszcze musze czekac bo niewwiadomo co robia jak cos mowia to niech dotrzymuja obietnicy ... 

Czerpiąc nauczkę na przyszłość jeśli zapowiadają na 18-19 przygotuj się na 20-21 :)

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Opublikowano

szczerze... z doświadczenia privów, które mam coś mi tutaj "śmierdzi" ta cała afera i wgl, przekładanie startu, najbardziej mnie dziwi STRONA OFF, która ma być rzekomo podpięta tylko... gdyby tak miało być to by już było.

forum na jakiejś domenie wgl dziwnej.

start przekładany, niewiadomo kiedy bd.

chyba podziękuje.

Opublikowano

Już nie mam pojęcia gdzie grać. Wiadomo ten serwer ma lepszą opinię, ale jedyne co mnie zniechęca to to, że będę musiał zaczynać grę trzeci raz. Na .pl było o tyle lepiej, że teraz można spokojnie pograć i przerobić all eq jak przystało na serwer easy, bo jest mniej osób. A na .eu będzie tyle osób, ze znaleźć generała i inne bossy to będzie wyczyn. ;)

Powodzenia na starcie.  ^_^ 

denzel.png

Opublikowano

Teraz to nawet 600 online nie bd mieli

oj zebys sie nei zdziwił :D

ale kurwa przeciez podpiecie strony to jest max 10 minut ,,.

Opublikowano

Jest forum Deili.eu mozna wejsc popatrzec poczytac a nie ciskac kur... na mpc 

moze dostalem bana na 2 h a nieche mi sie robic nowego konta to gdzie mam sie pytac co ?

To wywalaj na co czekasz... 

to siemA

Opublikowano

moze dostalem bana na 2 h a nieche mi sie robic nowego konta to gdzie mam sie pytac co ?

to siemA

Jak dostałeś bana to widocznie nie umiałeś spytać... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...