Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu [Dedyk] [Easy]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skad info ze start w piatek?

Z ts'a 

Nikomu nie będzie się chciało czekać do piątku każdy znajdzie sobie inny serwer 

Opublikowano

tamten skradziony deila dalej działa?

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

tamten skradziony deila dalej działa?

Działa bo smoka nie m a.

Opublikowano

Miało być o 17 miało być wczoraj... ja już podziękuję za ten serwer...a tak fajnie było na początku... szkoda ale do piątku czekać na pewno nie będę

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

ten serwer to już teraz wielkie gówno bo po1 cofie postać do tyłu expić na31 lvl m1 haha śmiech i laguje jak nie wiem co za matołki ten serwer prowadzą takie osiągnięcia lepiej za naukie się wescie lub do pracy a nie za metka jak go nie umicie prowadzić dzieci

Opublikowano

ten serwer to już teraz wielkie gówno bo po1 cofie postać do tyłu expić na31 lvl m1 haha śmiech i laguje jak nie wiem co za matołki ten serwer prowadzą takie osiągnięcia lepiej za naukie się wescie lub do pracy a nie za metka jak go nie umicie prowadzić dzieci

chelios taki cwaniaczek z tego serwera a taki prąbany muwi ze virtual to syf a widać jakisyf wy macie bo virtual miał bugi usuneli i istnieje a wy dalej takie gówno macie jak było

Opublikowano

Serwer o takiej nazwie już istnieje:

http://deila.pl/

To jest serwer na skradzionych plikach prawdziwy miał dzisiaj wystartować pod domeną .eu

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Serwer o takiej nazwie już istnieje:

http://deila.pl/

Nie istnieje ? Ciągle stoi, na serwerze są dodatkowe raty i eventy OX, więc ma się dobrze. Dziś była nawet przerwa techniczna. :) A .eu leci w chuja z graczami.

denzel.png

Opublikowano

Nie istnieje ? Ciągle stoi, na serwerze są dodatkowe raty i eventy OX, więc ma się dobrze. Dziś była nawet przerwa techniczna. :) A .eu leci w chuja z graczami.

Już istnieje czytanie za zrozumieniem się kłania.

Opublikowano

wiecie co wam powiem...

i to jest bardzo prawdopodobne też...

SMOK SPRZEDAŁ PL'a I CHCIAŁ ZROBIĆ REAKTYWACJE I ZAROBIĆ 2x.... I DLATEGO HEJT ROBIŁ.

bo tutaj już dziwna sytuacja...

Opublikowano

Już istnieje czytanie za zrozumieniem się kłania.

Mój błąd, ale i tak wasze wymarzone .eu leci w chuja i będzie miało 600 graczy na stracie. :)

denzel.png

Opublikowano

A mówiłem,powtarzałem smoczku,że Cie ta DUŻA pewność siebie zgubi ;)

btw.Serwera nie polecam o ile wystartuje,zmarnujecie swój czas.

#rein

Opublikowano

A mówiłem,powtarzałem smoczku,że Cie ta DUŻA pewność siebie zgubi ;)

btw.Serwera nie polecam o ile wystartuje,zmarnujecie swój czas.

jego chwalenie że to top 1 serwer...

Opublikowano

jedna wielka dupa, oczywiscie znowu pocięcie w dupe przez administracje, nie dość że na starej deilii zmarnowałem swój czas to i widze że na tej nie mozna polegać, start 17? ups już 19 -.-

EDIT:

Dostałem wiadomość że start ma być w piątek, zatem cmokajcie mnie wiecie gdzie, miło było elo :) 

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...