Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asine.pl [Dedyk] [Medium]

Mastick

:)  

434 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz dziś na Asine.pl? :)

• Tak
      309
    • Nie wiem
      125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po raz setny powtarzam, ze klient jest czysty, a wykrywa wam wirusa z powodu pakowania clienta, już pracujemy nad tym aby to nie wyskakiwało, tymczasem zapraszamy na teamspeak gdzie pomożemy dodać Ci serwer do wyjątków :)

No właśnie administracja pomaga i to widać :) Gadałem na ts i GM pomógł mi to ogarnąć tylko że nadal nie działa ;/

http://scr.hu/9z2/5wtu7

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś ok. 23-24 odbędzie się krótka przerwa techniczna (ok. 10 minut) - podwyższymy drop kamyków, itemów na 75 lvl. Poza tym naprawimy parę bugów kosmetycznych :)

ex

Opublikowano

Na serwie napewno zagram, ale nie ukrywam ze liczylem na troszke wiecej ludzi niz 250;]

Staramy się również o reklamę. Mamy nadzieje, że dzięki naszej pracy zawitają do nas nowi gracze :)

Opublikowano

Licznik na stronie działa poprawnie?

@jak z expem do 75 ?

Tak, na początku trochę mieliśmy z nim problemów, teraz jest ok :)

Exp do 75 jest na prawdę szybki :)

ex

Opublikowano

Tak, na początku trochę mieliśmy z nim problemów, teraz jest ok :)

Exp do 75 jest na prawdę szybki :)

No to nic tylko grać :D

Jeszcze jedno pytanko czy ubije sam bossa na marmurze szamanem/ninją ?

Opublikowano

drogie? ;o za 2 albo 3 misje fabularna dostajesz 40kk....

NAPRAWICIE to logowanie? nie można sięzalogować, co chwila wywala ch1 lub ch4. Teraz niby napisane jest na stronie, że logowanie i ch1 ON, a przy wyborze postaci kick

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

za jakąś tam masz 65 i w next znow 70kk.. a serwer off bo mowili ze bd 23-24 off na 10 minut bo bd cos robic

Opublikowano

Pojawił sie mały problem techniczny, już do was wracamy, a po powrocie dodamy bonus expa jako wynagrodzenie straconego czasu. Bardzo Przerpaszamy

ex

Opublikowano

za jakąś tam masz 65 i w next znow 70kk.. a serwer off bo mowili ze bd 23-24 off na 10 minut bo bd cos robic

To nie istotne ze z misji ale ogólnie pisałem że drogę są !!! Jak wam pasuje to sobie grajcie . Pozdrawiam jak zmniejszą trochę cenę to chętnie wejdę pozdrawiam i mam prawo wyrazić swoją opinie na temat serwera , fajny serwer lecz zmianki drogę 

Opublikowano

To nie istotne ze z misji ale ogólnie pisałem że drogę są !!! Jak wam pasuje to sobie grajcie . Pozdrawiam jak zmniejszą trochę cenę to chętnie wejdę pozdrawiam i mam prawo wyrazić swoją opinie na temat serwera , fajny serwer lecz zmianki drogę 

Tak masz prawo wyrazic swoją opinie, ale nie szantażuj ziomek jedna osoba w tą czy w tą nie robi różnicy. :)

kochas.png

Opublikowano

Czlowieku dostajesz 70 i 40kk za questy i malo Ci na zmianki? a miedzy czasie dropisz i expisz no ludzie... jednemu czcionka nie odpowiada drugiemu nagle zmianki za drogie...

Back to BF3...

Opublikowano

Twoja ironia jest nieziemska :) Masz napisane na głównej stronie, że przerwa techniczna? - Tak. 

Więc nie wiem po co te ironiczne pytania. Jak każdy serwer zawsze ma coś do poprawy

kochas.png

Opublikowano

Ironia jest jak najbardziej wskazana. Admini pisali, że się nie zawiedziemy na serwerze. Miał startować 18:30, nie wystartował, miał 18:40 i dalej nie wystartował. Teraz po kilku godzinach grania przerwa techniczna? Nic bym nie pisał jakby mi nie wmawiano, że to super serwer, że się nie zawiodę itp.

Opublikowano

Idę na piwko i Tobie też radze, wrócisz po piwku i z drugim w ręku i wszystko będzie naprawione :)

kochas.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...