Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Odpowie mi ktoś czemu na kazdy hostingu oprócz 1 trzeba pobierac jakies programy lub miec premium? Latki podanej wyzej nie idzie sciagnac bo jakis odtwarzac video sie sciaga, wrzuc do na hosting dedyka z full predkoscia a nie na jakies premium.

sciagnij ta latke z forum

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szczerze, zakończyłem tam grę, ponieważ:

wbicie lv jest masakrycznie szybkie... nawet niektórym się nie chce, to odpalają WH, autopele, autopodnoszenie i jazda^^

na serwerze "ulepszacze" nie istnieja... istnieje tylko RED PERŁA której drop i tak jest uciążliwy... jedni sobie nadropili ich w pizd* a teraz raz lepiej leca raz gorzej...

myslalem ze na 7/8/9 bedzie jakos normalny ulepszacz a nie tylko RED PERŁA...

drop z bosów to ogranicza się tylko do małży, bo nic innego potrzebne nie jest

drop z metków, ogranicza się do broni 75lv i kd +5 (gdy ktos tego nie ma) oraz do PD i rekawic [o ile ktos jeszcze nie ma]

na wyzszych mapach pd dropi z 90% metków...,

bronie 75lv, dropily kiedys lepiej, teraz zrąbał dropa...

Bossy... bija tak duzo, ze nie mozna ustac ich... [nawet w full eq] z kryta dostaje sie 120k :)

MISJE... porazka... tylko biolog gdzie czasami leci bardzo zle,

miasta.. PORAŻKA, ok są może lepsze, ale gdyby były mniejsze... a nie jak mapy nowe..

zapomniałbym... balans postaci... TRAGEDIA... gdy szaman bije po 6k z kryta, a BM PO 25K

Dzieki tej wypowiedzi skonczylem gre na 7lv.

Pobrałem nie dostałem odpowiedzi co i jak z tym patcherem/łatką ani w temacie ani na pw, hostingi gdzie trzeba miec premium lub sciagac jakies syfiaste programy. Mialem zagrac ale to co jest w m1 (po 7 osob w jinno, 3 w redach) na ch1 a na pozostałych wieeeeeelka pustka. Poco to m1 edytowaliscie jak ono nadaje sie na serwer gdzie gra 5k osob a nie 150. Bo tych co nie ma w m1 pewnie expia.

- Malo graczy

- Za duze m1 (oraz ogolne m1)

- Premium hostingi

- Team nie odpisuje na pw w grze (moze nie mial czasu) ale na pw ani w temacie tez

- Nie wiem czy moge napisac "nie polecam" ale zrezygowalem jak poczytalem 3 karty do tylu oraz zobaczylem m1.

Opublikowano

Dzieki tej wypowiedzi skonczylem gre na 7lv.

Pobrałem nie dostałem odpowiedzi co i jak z tym patcherem/łatką ani w temacie ani na pw, hostingi gdzie trzeba miec premium lub sciagac jakies syfiaste programy. Mialem zagrac ale to co jest w m1 (po 7 osob w jinno, 3 w redach) na ch1 a na pozostałych wieeeeeelka pustka. Poco to m1 edytowaliscie jak ono nadaje sie na serwer gdzie gra 5k osob a nie 150. Bo tych co nie ma w m1 pewnie expia.

- Malo graczy

- Za duze m1 (oraz ogolne m1)

- Premium hostingi

- Team nie odpisuje na pw w grze (moze nie mial czasu) ale na pw ani w temacie tez

- Nie wiem czy moge napisac "nie polecam" ale zrezygowalem jak poczytalem 3 karty do tylu oraz zobaczylem m1.

No nie miałem miałem. m1 zostało zmniejszone do 3x3.

Hosting 1 polecam, własnie klient się wrzuca na inny hosting i potem będzie na kilku innych.

Z hostingu 1 jest za darmo.

Musisz pobrać klienta z linku 1 a potem łatkę:

Ci co piszą że 200 graczy mają nie powiem co w głowie.

200 gra owszem w nocy 2/3

Dzisiaj było 580 najwięcej lecz ciągle sie staram aby wszystko ogarnąć i żeby było wiecej graczy. 

Co do update większego lv. bedzie 220 i będzie sie ciężko robiło eq i lv :)

dl:

http://www.speedyshare.com/TCBjG/Metinek.zip

skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/5f768e0ac25441f69f0f6e933d99644f622e98938e03b102dfefd831659a3183/analysis/1402229737/
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMetinek-Sielu

Niektórzy maja problem z pobieraniem z mega.co a reszta hostingów jest albo premium albo zostaje (bodajze) 4 ktory ma ograniczenie do 40kb/s. Latka na speedy nareszcie ruszyłeś głową i nie wrzucales jej na jakieś gówno.

A tych m1 nie mozesz edytowac na standardowe i usunac wioske? Gracze ktorzy oto odeślij (m.in ja) pewnie wroca.

Opublikowano

Witam, a czy zostały dodane w końcu fryzury, które zresztą były obiecane tydzień temu?

Smerfeta/ Sasetka / Gorzka :)

Opublikowano

Witam, a czy zostały dodane w końcu fryzury, które zresztą były obiecane tydzień temu?

cos ty, jasne ze nie, tak samo jak nie bylo obiecanego na ts balansu postaci w weekend

Opublikowano

czegos nie rozumiem gdy serwer ma jakies nowości typu miasta itp, to płacz, ze słabo wygladaja, a gdy sa stare mapy jak na kazdym serwie to tez placz, wiec ludzie o co wam chodzi?

sielu ciągle sie stara naprawić wszystkie bledy zeby gimba mogła spokojnie grac, a wy ciągle robicie spam...

btw. na forum jest ankieta dotycząca starego m1.

Opublikowano

czegos nie rozumiem gdy serwer ma jakies nowości typu miasta itp, to płacz, ze słabo wygladaja, a gdy sa stare mapy jak na kazdym serwie to tez placz, wiec ludzie o co wam chodzi?

sielu ciągle sie stara naprawić wszystkie bledy zeby gimba mogła spokojnie grac, a wy ciągle robicie spam...

btw. na forum jest ankieta dotycząca starego m1.

a że nowe miasta to już od razu mają się podobać? Te przede wszystkim były o wiele za duże, 10 minut szukałem handlarzy, na minimapce jeden u góry inny gdzieś z boku. Powinno być wszystko w jednym miejscu. Tu już nawet nie chodzi o kwestie wizualne ale praktyczne.]

Pobrałem nowego clienta i spatchowałem, oto co za błędu się robią, jeszcze gorzej niż przedtem... problemy z ddosami i maszyną jeszcze rozumiem, ale client? to już nawet 14 latek na hamachi ma lepszego clienta...

68gut2pkvlb0.jpg

The past has gone

Opublikowano

a że nowe miasta to już od razu mają się podobać? Te przede wszystkim były o wiele za duże, 10 minut szukałem handlarzy, na minimapce jeden u góry inny gdzieś z boku. Powinno być wszystko w jednym miejscu. Tu już nawet nie chodzi o kwestie wizualne ale praktyczne.]

Pobrałem nowego clienta i spatchowałem, oto co za błędu się robią, jeszcze gorzej niż przedtem... problemy z ddosami i maszyną jeszcze rozumiem, ale client? to już nawet 14 latek na hamachi ma lepszego clienta...

68gut2pkvlb0.jpg

prosto z forum:

Nowego klienta się nie patchuje.

Opublikowano

cos ty, jasne ze nie, tak samo jak nie bylo obiecanego na ts balansu postaci w weekend

fryzury są dodane.. Tylko czekam aż każdy ściągnie klienta lub łatkę patcherem która się dzisiaj wieczorem pojawi.

Co do klas, dzisiaj będą testy żeby to wyrównać. 

Też mam życie prywatne, a wy nie doceniacie że ktoś się stara bo potraficie tylko narzekać. 

Może z 3 osoby wypisały jakie sa + serwera, że ktoś sie stara. Reszta tylko że coś źle. Przecież wszystko da się poprawić, już mówiłem że potrzeba trochę czasu.

Serwera nie zostawię, tylko najnormalniej w życiu aktualnie brak mi czasu żeby wszystko naprawić na jeden raz.

Opublikowano

fryzury są dodane.. Tylko czekam aż każdy ściągnie klienta lub łatkę patcherem która się dzisiaj wieczorem pojawi.

Co do klas, dzisiaj będą testy żeby to wyrównać. 

Też mam życie prywatne, a wy nie doceniacie że ktoś się stara bo potraficie tylko narzekać. 

Może z 3 osoby wypisały jakie sa + serwera, że ktoś sie stara. Reszta tylko że coś źle. Przecież wszystko da się poprawić, już mówiłem że potrzeba trochę czasu.

Serwera nie zostawię, tylko najnormalniej w życiu aktualnie brak mi czasu żeby wszystko naprawić na jeden raz.

Niestety, ale większość osób myśli ba jest pewna, że to wszystko samo się robi na pstryknięcie palcem. Bo widzisz jak Ci co narzekają, że jest coś cały czas coś źle to niech spróbują postawić serwer i się nim opiekować. Wtedy by zobaczyli co to znaczy poświęcać all wolnego czasu na poprawianie/dodawanie rzeczy na serwer. Ludzie zrozumcie, że każda jedna rzecz wymaga czasu, której ktoś nie ma 24/7 -.-.Jest jeszcze życie prywatne szkoła/praca/rodzina/przyjaciele itp. Także Sielu wielki PLUS, że tak się starasz :).

Opublikowano

Wszystkim nie dogodzisz, a narzekać zawsze bedą, zauważyłem, że większość narzeka bez powodu byle by tylko sobie ponarzekać, taką już mentalność mamy wsrod graczy metina. Nie ma co patrzec na gimbusow tylko rob swoje, a dobrze na tym wyjdziesz. Powodzenia z serwerem panowie ;)

Opublikowano

Zrozum też niektórych graczy, że tracą cenny czas kiedy ktoś idzie na dungeon a tu go nagle wywali, raz, dwa jeszcze można przeboleć. Gorzej gdy to się zdarza notorycznie, takie przypadki są powodem wylewania żali tutaj.

Cały projekt oczywiście na duży plus, teraz kiedy pobrałem nowego clienta miasta są o wiele milsze dla oka i zostaje na tym serwerze.

The past has gone

Opublikowano

Zrozum też niektórych graczy, że tracą cenny czas kiedy ktoś idzie na dungeon a tu go nagle wywali, raz, dwa jeszcze można przeboleć. Gorzej gdy to się zdarza notorycznie, takie przypadki są powodem wylewania żali tutaj.

Cały projekt oczywiście na duży plus, teraz kiedy pobrałem nowego clienta miasta są o wiele milsze dla oka i zostaje na tym serwerze.

No ja rozumiem, ale to wywalanie nie jest z naszej winy. Dungeony są sprawne, niektóre wymagają poprawek ale nigdy nie wywali z winy questa.

To od serwera, nie raz tak ma bo procesy ciągle działają. 

Opublikowano

Czyżby coś się wysypało :? Czy tylko ja nie mogę wbić bo mam "Zostaniesz połączony z serwerem..."  :?

Jak ktoś tak ma to niech poda w login i hasło 1:1

Wtedy port się odświeży i połączy.

Opublikowano

Gadacie głupoty że mało graczy jest ale nawet na serwer nie wejdziecie.... Graczy w m1 na ch1 jest pełno. Płaczecie o eq że cięzko zrobić... wystarczy troszkę podropić i masz eq...

Nikomu dogodzić nie można a serwer jest godny uwagi i jak najbardziej polecam =)

Opublikowano

Eq i lvl to jest kwestia 3dni... Co do ilosci graczy jest marna :)  20 osob na cale m1 ...

Co do ilości tylko się tak zdaje ponieważ miasta są ogromne (wprowadzenie starych było by rozwiązaniem).Myślę,że gra z 600+ osób.Tego tak nie widać,każdy expi/chodzi na rajdy/metki.

~ Co do Sielu widać,że chłopak się stara,wyszedł mu na prawdę dobry serwer a wszystkie błędy stara się szybko rozwiązać a co najważniejsze ma dobry kontakt z graczami i dużo się udziela a to teraz rzadkość u administratorów nowo powstających serwerów także plus dla niego za to!

#rein

Opublikowano

Jak miasta są 'ogoromne'? Przecież juz są od kilku dni  są pomniejszone  więc o co chodzi ? 

wolf.gif

Opublikowano

Jak miasta są 'ogoromne'? Przecież juz są od kilku dni  są pomniejszone  więc o co chodzi ? 

Pomniejszone? :D możliwe ale i tak sa zbyt rozlegle ;)

Wie ktos dlaczego co chwile serwer i strona off? ;)

Opublikowano

Czy "Menu Dodatków" posiada jakiś przypisany klawisz :? Jeżeli nie Sielu czy jak będziesz miał jakąś wolną chwilę to wprowadziłbyś jakieś przypisanie :? Z góry ładnie dziękuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...