Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahah czyli kiedy? :) za miesiąc? :)

"całkowicie zbalansowanie postaci w pvp" wow, miesiac po uruchomieniu serwera? gratulacje, pełen podziw.

Nie podoba ci się chłopaczku to wyjdź z tematu.

Nie rozumiem takich ludzi jak ty, nie gracz na serwerze to po cholerę wchodzisz w tematy i piszesz swoje marne żale. 

Nikt cię tu nie trzyma, a ja wychodzę z założenia że jak komuś się coś nie podoba to niech nie wchodzi tam gdzie mu nie trzeba. 

@Osoby hejtują a wciąż siedzą w prezentacji? Ja się pytam po co? Nie podoba się to co tu robicie no co? Nudzi wam się czy co? Zajmijcie się sobą.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahah czyli kiedy? :) za miesiąc? :)

"całkowicie zbalansowanie postaci w pvp" wow, miesiac po uruchomieniu serwera? gratulacje, pełen podziw.

wyjdź i nie trzaskaj drzwiami tylko do tego się nadajesz. Idę o zakład że nie zbalansował byś klas nawet za rok  :)

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Nie podoba ci się chłopaczku to wyjdź z tematu.

Nie rozumiem takich ludzi jak ty, nie gracz na serwerze to po cholerę wchodzisz w tematy i piszesz swoje marne żale. 

Nikt cię tu nie trzyma, a ja wychodzę z założenia że jak komuś się coś nie podoba to niech nie wchodzi tam gdzie mu nie trzeba. 

@Osoby hejtują a wciąż siedzą w prezentacji? Ja się pytam po co? Nie podoba się to co tu robicie no co? Nudzi wam się czy co? Zajmijcie się sobą.

on nawet nie potrafi zrobić kamer moda, a co dopiero balans :xD

aw.jak juz wprowadzisz aktualizacje to bedzie jakas wieksza reklama? 

Opublikowano

on nawet nie potrafi zrobić kamer moda, a co dopiero balans : xD

aw.jak juz wprowadzisz aktualizacje to bedzie jakas wieksza reklama? 

Postaram się, też z true pogadamy aby coś załatwił :D

Jest trochę tego ekwipunku, robie ciągle już od rana. Jestem przy końcu, ostatnie sety mi się zostały do zrobienia już z Nowymi bonusami. 

Opublikowano

Postaram się, też z true pogadamy aby coś załatwił :D

Jest trochę tego ekwipunku, robie ciągle już od rana. Jestem przy końcu, ostatnie sety mi się zostały do zrobienia już z Nowymi bonusami. 

a kiedy bedziesz testowal te bonusy ? :) 

i dlaczego tak masakrycznie zmieniles exp na mapie 180 ? ;/ teraz na 196 lvl z moba leci mi po 0,01% (w porywach) i czuje sie jak na hardzie ;/

Opublikowano

a kiedy bedziesz testowal te bonusy ? :) 

i dlaczego tak masakrycznie zmieniles exp na mapie 180 ? ;/ teraz na 196 lvl z moba leci mi po 0,01% (w porywach) i czuje sie jak na hardzie ;/

Co do expa to będzie to zmienione, bo wiesz chodzi tu o dobrą konfigurację po 220 poziom :P

Muszę to dobrze ustawić, bo potem bedzie tak że na 180 mapie będzie leciało szybciej niż na 200.

Za to przepraszam ale już niedługo to dopasuję. 

Opublikowano

A mi sie gra przyjemnie.

Eq jest łatwo zrobic tylko te red perly wkurwiaja :P

Ale wszystko tu jest okay.

Gram w sumie 24h? i mam 175lvl Mentalem z eq wiec jest spoczko

I tak gram bez Isu.

Ps. Jedna uwaga czemu na mentalu z eq strasznie cioraja mnie te wodne moby na dungeonach? czesto padam

Opublikowano

Drodzy gracze, na 12 h macie raty 25% expa i dropu :)

Zapraszamy do gry! Już niedługo 220 poziom, nowe m1 i balans klas!!!

Co 1 planów z m1:

mapadlasielaodVarkasha-Weexera_zps5a80d7

Tab by ona wyglądała, w miarę podobnie lecz :) Byłaby 2x2

W miejscy Sfera respu metków by była taka opcja:
Królestwa zabijały by metina imperialnego i za to by były punkty dla królestwa.

Królestwo które by zabiło 20 takich kamieni, miałoby automatycznie przyznany event zuo :)

Opublikowano

Sielu powiem Ci tak exp zrob taki jak byl kiedys na mapce 180 :> 

I zrob taki myk w indeksie ze po 200lvlu na mapce 180 nie leci exp :)  i masz po problemie Hihi mam nadzieje ze to wykorzystasz. Bo ludzie sobie expili na mapie 180 z lajtem - 1lvl 5min a teraz leci jak krew z nosa. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

400 osob? ciekawe gdzie :) chyba podczas startu .

Japier.. typie nie rozumiem twojego zachowania jesteś idiotą na serwerze już nie gram ale 400 gra spokojnie osób i co ty tutaj gadasz.. Chlopaki się starają i gratulacje:)

Opublikowano

Wiecie dlaczego OFF jest ?

Działa, off był chwilowy od maszyny ale nic się nie stało tylko zwykły błąd łączenia z serwerem.

Opublikowano

Działa, off był chwilowy od maszyny ale nic się nie stało tylko zwykły błąd łączenia z serwerem.

jak idzie sprawa balansu pvp i 220 lv ? :)

i kiedy mozna sie spodziewac poprawy expa na mapie 180 ? 

Opublikowano

Sielu się stara teraz jest mało takich ludzi większość po prostu olewa sewer tutaj przydały by się jakieś nowości + dobra reklama serwera

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...