Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bonus switcher jest wbudowany ? Jeżeli tak pod jakim guzikiem ?

W menu dodatków. Lecz działa on po restarcie klienta. Czyli kupujemy zmianki i restartujemy klienta./

Gdy będzie łatka wszystko będzie działało normalnie. 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem z godzinę może dwie, na cliencie jakieś bugi, teleportuje mnie na górę i blokuje postać te miasta są za duże... nie mogę się przyzwyczaić to mnie odpypcha... niestety ale nie gram.

The past has gone

Opublikowano

Grałem z godzinę może dwie, na cliencie jakieś bugi, teleportuje mnie na górę i blokuje postać te miasta są za duże... nie mogę się przyzwyczaić to mnie odpypcha... niestety ale nie gram.

spatchuj clienta ;) i miasta stana sie mniejsze :D

poszukaj rozwiazania na forum serwerowym tam ktos bedzie wiedzial

(masz clienta z bety czy officiala?)

Opublikowano

spatchuj clienta ;) i miasta stana sie mniejsze :D

spatchowany i  to samo (chociaz nawet nic wiecej nie pobierało)... chyba że jeszcze mam jakiegoś innego patchera pobrać

The past has gone

Opublikowano

hmmm co jest ???? połączyć sie nie mogę cały czas błąd wywala wszystko spatchowane i pobrany nowy patcher 

74313288103712520133.png

ZAPRASZAMY NA SERWER DZIAŁA I JEST STABILNY :D

Opublikowano

Weezy dlaczego tak szybko zakonczyles serie? Zapewniales,ze nie skonczy sie po kilku odc.

@Gdzie tutaj sa sklepiki? W shinsoo stal jeden w chunjo i jinno 0.Jest tutaj ukryta mapa handlowa,bo ja juz nie wiem?

Srij9JT.png

Opublikowano

Weezy dlaczego tak szybko zakonczyles serie? Zapewniales,ze nie skonczy sie po kilku odc.

@Gdzie tutaj sa sklepiki? W shinsoo stal jeden w chunjo i jinno 0.Jest tutaj ukryta mapa handlowa,bo ja juz nie wiem?

Więcej sklepów nie zobaczysz,niestety z dnia na dzień coraz więcej* osób kończy grać na serwerze a szkoda bo jest on wspaniałą odskocznią od wszystkich hardów tylko,że niestety na max tydzień,który właśnie mija od otwarcia go ;/

Serwer polecam i zapraszam!

*dzieki za poprawe ;)

#rein

Opublikowano

POniewaz postawil pare botów, podczas tego expil, wbil 200 a z malzy na botach wbil sobie eq na max lvl.

Czyli zrobil tak jak robi tu kazdy 200 bo administracja nie ogarnia.

No i wiadomo - gra sie nudzi gdy nie ma co robic. Pozatym graczy coraz mniej.

Opublikowano

Na serwerze wieje nudą,ludzi jest coraz mniej.Niestety troszkę za późno wzięliście się za zmiany.Trzeba było o tym myśleć przed startem serwera i 1-2 dni po nim,teraz nie wiele osób już zostało z tego co grało na początku.Serwer mogę polecić tylko ze względu na HA który pracuje cały czas by usprawniać serwer no i oczywiście sponsora :)

Opublikowano

Więcej sklepów nie zobaczysz,niestety z dnia na dzień coraz mniej osób kończy grać na serwerze a szkoda bo jest on wspaniałą odskocznią od wszystkich hardów tylko,że niestety na max tydzień,który właśnie mija od otwarcia go ;/

Serwer polecam i zapraszam!

Coraz mniej czy coraz wiecej?:D

True leci bardziej na hajs jak kiedys.Stawia kilka serwerow na jedym dedyku,pozniej dziwic sie,ze lagi sa.Tak wg dzisiejsza przerwa czym byla spowodowana,bo nic nie wprowadziliscie?

Srij9JT.png

Opublikowano

Ile gra ludzi na serwie, srednio? I gdzie jest najwiecej osob zeby mozna sobie porobic pvp itd z nimi bo przez te nowe mapy kompletnie nie wiem gdzie mam wlasnie ich szukac a pod np. handlara stoi kilka osob MAX.

Opublikowano

Dobra pobieram! Mam nadzieje że serwer udany jak jak inne syfy które startują liczba graczy zachęca, bonusy też wszystko pięknie.

Jaka profesja najlepsza na serwerze do pvp?

metinek.eu
to strona serwera? Bo w prezce nie podana :D
Nowicjusz
Opublikowano

na forum pisze, ze bedzie nowy client

dla tych co juz graja, tylko latka

chwilowe klopoty a wy juz placzecie :P

a ja polecam serwer na 100, juz dawno nie mialam co polecic

to serwer dla tych, ktorzy nie lubia sie nudzic

jest ORGINALNY, niepowtarzalny

na zadnym innym metku nie ma takich mapek, ekspowisk...

ja jestem oczarowana :P

tak, nie przesadzam  :P

dungeonow nie zliczysz, jest bardzo duzo

prawie kazdy item da sie ulepszyc

jest bardzo duzo mozliwosci

nie obchodzi mnie na jakich plikach...jozka, bronka czy innego zdzicha

serwer jest zajebisty:P

i zeby nie bylo

nie lize nikomu dupska

nie znam team`u...a team nie zna mnie :)

pozdrawiam i zapraszam

nie zrazajcie sie chwilowymi trudnosciami, naprawde warto tu grac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Klient się wrzuca, jeszcze to potrwa :C kogoś sie znajdzie aby wrzucił na kilka hostingów. We wtorek sam go wrzucę na 10 bo będę miał dostęp do szybkiego up.

Serwer się rozwinie z dnia na dzień, azoom będzie miał czasu to we 2 zawsze szybciej i lepiej. Postaram się sam zrobić to:

-Dodać 40 nowych misji, badania metinów i boosów.

-Naprawić kilka błędów związanych z dmg lepszych boosów.

-Poprawa klas i niektórego eq

-I inne typu fryzurki itp.

Sami wiecie że teraz jest trudno bo rok szkolny się kończy :P coś tam trzeba by zaliczyć by było ok.

Nowicjusz
Opublikowano

Klient się wrzuca, jeszcze to potrwa :C kogoś sie znajdzie aby wrzucił na kilka hostingów. We wtorek sam go wrzucę na 10 bo będę miał dostęp do szybkiego up.

Serwer się rozwinie z dnia na dzień, azoom będzie miał czasu to we 2 zawsze szybciej i lepiej. Postaram się sam zrobić to:

-Dodać 40 nowych misji, badania metinów i boosów.

-Naprawić kilka błędów związanych z dmg lepszych boosów.

-Poprawa klas i niektórego eq

-I inne typu fryzurki itp.

Sami wiecie że teraz jest trudno bo rok szkolny się kończy :P coś tam trzeba by zaliczyć by było ok.

nie szalej z nowosciami bo ja jeszcze tego nie ogarnelam co juz jest :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odpowie mi ktoś czemu na kazdy hostingu oprócz 1 trzeba pobierac jakies programy lub miec premium? Latki podanej wyzej nie idzie sciagnac bo jakis odtwarzac video sie sciaga, wrzuc do na hosting dedyka z full predkoscia a nie na jakies premium.

Opublikowano

700 osob?

Chyba na starcie. Teraz to jest 200.

Jedyny plus to praca HA a reszta klapa

Jak dobrze ze sprzedalem tam konto

I tak nie banuja za wyzywanie. Wiec gma mozna wyzywac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...