Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogłbys moze zrobic reatart i wystartowac od nowa. (tak sobie tylko myśle)

Moim zdaniem byłby to chyba najlepszy pomysł.

Opublikowano

reset jak najbardziej ale zmienić bony żeby nie wchodziły tylko maxy żeby było troszkę trudniej o eq a nie 1 dzień i każdy ma full wojenne

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

No własnie Sielu pomyśl o restarcie, niech sie tez reszta graczy o tym wypowie i wtedy spokojnie wszystko pozmieniaj. Dodaj/Zmien i te sprawy zrób lepszą reklamę i wystartuj jeszcze raz :)

Dodaj misje na mniejsze lvl na takie jak 100-200. Myśle zebys zrobił tez np z jakies misji wartościowy ulepszac albo kostium i myślę żebyś dał jakies bonusy słabe do kostiumów. 

Niech nie bedzie łatwo tak z DT jezeli chodzi o drop z 3 metinów i o wierzchowce, i piersienie pvp/exp uwazam ze to powinno byc bardziej wartościowe i mniej dostępne.

I wtedy wystartujesz za tydzine w piątek/sobote czy tam za dwa tygodnie :)

Jak cos sama mam 180 lvl eq w większosci zrobione i mysle ze restart byłby najlepszym rozwiązaniem :)

wolf.gif

Opublikowano

@Metinek-Sielu

Napisałeś do mnie wczoraj o odbugowanie postaci , do tej pory nie zostało nic w tej sprawie zrobione. Twoi gm'owie mówią że tylko ty możesz odbugować do do jasnej cholery ile mam czekać ... Powoli mam już tego dosyć od tygodnia nie mogę wbić na moja postać a ty masz to wszystko gdzieś. 

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

CZY KTOS MI POWIE JAK PRZYPOMNIEC SOBIE PIN? BO CHCE ZALADOWAC W ISA A NIE MOGE SIE PRZEZ TO ZALOGOWAC

@i czemu dostalem warna? za pytanie dotyczace serwerA? Dzieki Matoły

Opublikowano

Co do pinu napisz na pw to ci go podam.

Może być tu lub w grze lub na naszym forum.

Opublikowano

Sielu, a co z ostatnim biologiem? Skonczylem go wlasnie i w nagrode dodstalem bonus 15 na ludzi oraz cytuje "Fryzura (do dodania)". Wtf? ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer fajny lecz przez te wkur wywalanie z gry nadszedł the end, bo ilez mozna razy isc na ww i przy tym połowe wywala. Co do Sielu widac ze sie stara i mam nadzieje ze to wywalnie sie skonczy wtedy chetnie wroce:)

Opublikowano

Sielu, a co z ostatnim biologiem? Skonczylem go wlasnie i w nagrode dodstalem bonus 15 na ludzi oraz cytuje "Fryzura (do dodania)". Wtf? ^_^

Z tym to było tak, były one dodane lecz były brzydkie. Każdy kto wykonał misje otrzyma je jak tylko będzie ten update.

Robię ciągle aby był on jak najszybciej. 

Opublikowano

Sielu, a co z ostatnim biologiem? Skonczylem go wlasnie i w nagrode dodstalem bonus 15 na ludzi oraz cytuje "Fryzura (do dodania)". Wtf?  ^_^

hahah teraz to mnie zalamales ... ja dostalem za ostatniego biologa:
00204356062429353760.png

wiec jest to poyebane ...

Opublikowano

00204356062429353760.png

Biolog jest wstępny, potem są lepsze nagrody + kostium. 

Gdy tylko pojawi się update + poprawa klas to będą nowe misje z badaniami.

Kolejna dawka małych zmian:
-Mapa + potwory + bossy + metiny zostały dodane i ustawione na mapę od 200 lv. Mapa wygląda tak:

Beztytuup_eesraha.png

-Odbugowanie każdej postaci 3 slotów u dozorcy
-Naprawa pokazywania przedmiotów na chacie
-Dodanie misji: Sekrety kamieni metin
-Drop trut z metków w grocie i ww został już w 100% naprawiony! Teraz jest już ok.
Opublikowano

Ja żadnego kostiumu nie dostalem za biologa a skoncxylem calego.to mam sir do CB zglosic czy jak

Czytanie się kłania.

Z tym to było tak, były one dodane lecz były brzydkie. Każdy kto wykonał misje otrzyma je jak tylko będzie ten update.

Serwer polecam ale dopiero wrócę jak zostaną dodane wszystkie nagrody za bio (fryz + kostium) oraz gdy nie będzie wiać nudą. Sielu mogłeś zostawić jak było na becie czyli ulepki od 0 do 6 bo i tak ich multum dropi.

Opublikowano

00204356062429353760.png

To nie jest ostatni biolog tylko 7.

Za 7, gdzie jest do oddania 20 klejkow co 2h dostajesz 15 na ludzi i psedo-fryzure.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To nie jest ostatni biolog tylko 7.

Za 7, gdzie jest do oddania 20 klejkow co 2h dostajesz 15 na ludzi i psedo-fryzure.

dla mnie jest to ostatni biolog .. innej misji nie mam 

kiedy bedzie dodana ta mapa na 200 lvl ? 

Opublikowano

Drodzy gracze, dziś o godzinie 15:30 odbędzie sie konkurs OX.

Serdecznie zapraszamy! Już niedługo update do 220 poziomu wraz z eq!

Co do czasu kiedy się to pojawi, wszystko zależy od tego kiedy znajdę fajne modele zbroi. Gracze w konkursie szukają pomagają więc powinno być to szybko zrealizowane.

Opublikowano

Drodzy gracze, dziś o godzinie 15:30 odbędzie sie konkurs OX.

Serdecznie zapraszamy! Już niedługo update do 220 poziomu wraz z eq!

Co do czasu kiedy się to pojawi, wszystko zależy od tego kiedy znajdę fajne modele zbroi. Gracze w konkursie szukają pomagają więc powinno być to szybko zrealizowane.

Ile rund?

43976131910427822020.png

Opublikowano

siema, mam kilka pytan:

1.Ile osob jest +/- online?

2. Warto tu zagrać?

3. W ile max lvl?

4. Często eventy?

5. Jak z balansem klas?

Opublikowano

Ile rund?

2 Rundy ox

siema, mam kilka pytan:

2. Warto tu zagrać?

3. W ile max lvl?

4. Często eventy?

5. Jak z balansem klas?

Aktualnie ponad 400, ciągle się staramy ja nocki zarywam od piątku żeby update szybko zrobić lecz to dopiero początek bo zbliżają się wakacje więc wolne :)

Niech gracze odpowiedzą.

Max lv raczej szybko się bije patrząc po rankingu.

Eventy nie są często na tą chwile jest tylko ox. Dlatego że nie miałem czasu żeby je robić. Po update to się zmieni bo też nie było sensu dawać np zuo skoro każdy miał już drop z bossów.

Po update będzie miało to sens, bo będą nowe ulepszacze itp.

Balans jest aktualnie robiony, bronie zostały przerobione a potem zabieramy się za wyrównanie po stronie klas.

Opublikowano

dla mnie jest to ostatni biolog .. innej misji nie mam 

kiedy bedzie dodana ta mapa na 200 lvl ? 

o.O dziwne.. nie masz klejków? Dropiacych z ogrow?

siema, mam kilka pytan:

2. Warto tu zagrać?

3. W ile max lvl?

4. Często eventy?

5. Jak z balansem klas?

1. Jakos Sielowi nie wierze ze nadal 400+. Z wlasnych obserwacji powiem Ci ze gildie ktore cos znaczyly juz nie graja, z moich znajomych nie gra nikt. Jak wbijalem na server w miastach pustki. Jesli gra 200-300 to jest max...

2. Jesli chcesz sie pare dni pobawic to tak, jesli szukasz serva na dluzej to sb odpusc.

3. 3 dni z robieniem eq. Chyba ze zanim go wbijesz Sielu zdazy wgrac obiecywany od tygodnia 220, ale to sie raczej predko nie stanie ^_^

4. Nie.. Drugi ox od poczatku servera chyba

5. Balansu NIE MA. Szaman to zero, BM i body za duze dmg. Balans obiecywany od poczatku servera, ale jakos dalej nie wyszlo...

Szczerze Ci powiem ze ja juz nadzieje stracilem i gram u konkurencji, jednak zdanie o serverze pozostalo wiec sie nim dziele.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...