Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pierdolnięci jesteście pierw piszecie ze bm ch u ja wali a teraz ze ma was na skilla idzicie sie jebnoc 

pisalem o tym od dawna, wiec nie pierdziel.

BODY, MENTAL, BM to tutaj za dobre klasy, inne szans nie maja, a najbardizej szzaman.

Opublikowano

Węjdzi na forum tam jest linka :)

już w sumie mam, znalazłem linkt z mega, bo multi coś nie działa.

ile osób tu w ogóle gra bo wbiłem na chwilę do niebieskich i zero ludzi

The past has gone

Opublikowano

pisalem o tym od dawna, wiec nie pierdziel.

BODY, MENTAL, BM to tutaj za dobre klasy, inne szans nie maja, a najbardizej szzaman.

napisalem ku*wa ze akurat ty?

Opublikowano

A nie mówiłem, że serwer max. na tydzień ;). Nawet nie musiałem wchodzić na bete żeby to wiedzieć. Moim zdaniem stawianie serwerów Easy nie ma sensu. Już lepiej postawić Medium/Hard gdzie można zagościć na parę miesięcy, a nie na tydzień. A do tego na serwerach Medium/Hard można nieźle zarobić niż na takim Easy gdzie prawie nikt nie korzysta z IS ponieważ wszystko można łatwo zdobyć w grze.

Opublikowano

Postacie beda zbalansowane, placzacy ludzie ktory boja sie powiedziec.. Masz jakies zastrzezenia do serwera to wchodzisz na forum i tam piszesz..Na pewno cos sie wymysli ;-)

Opublikowano

A nie mówiłem, że serwer max. na tydzień ;). Nawet nie musiałem wchodzić na bete żeby to wiedzieć. Moim zdaniem stawianie serwerów Easy nie ma sensu. Już lepiej postawić Medium/Hard gdzie można zagościć na parę miesięcy, a nie na tydzień. A do tego na serwerach Medium/Hard można nieźle zarobić niż na takim Easy gdzie prawie nikt nie korzysta z IS ponieważ wszystko można łatwo zdobyć w grze.

Dla Ciebie nie ma sensu. A Dlaczego? Bo pewnie masz kupe czasu na granie, w moim przypadku takie serwery są zbawieniem, na tygodniu pracuję, w soboty i niedzielę studiuję, mam może razem sumując 10 godzin czasy tygodniowo by grać w metka. Ty pewnie masz 3-4 razy więcej.

Po za tym masz pełno serwerów hard, idź na ravie skoro chcesz prawdziwego harda hardów... bany za stanie w miejscu, takich hardów nie ma nigdzie. 

I nie wypowiadaj się za innych.

The past has gone

Opublikowano

Co do off serwera to nie z naszej winy. Wszystkie procesy działały bo widzę po czasie, nic nie padło. To z winy maszyny więc nic nie poradzę. 

Co do klas, wprowadzę tą aktualizacje z kostiumami/fryzurkami i zabieram się za wyrównanie ich.

AbstrAct

Może i tak lecz ten serwer nie jest po  IS. Byłoby zjebanie gdybym robił 1 pliki żeby coś zarobić..
Trzeba wyprowadzić serwer na prostą i tyle :)

Co do expa:
Ludzie to easy, chciałem wprowadzić aby max biło się w 7 dni. Ale większość tego nie chciała więc tak wyszło.

Teraz będzie aktualizacja to będzie jednak 220 poziom. Wtedy zobaczycie ile trzeba expić aby go wbić. I mam nadzieje że nie bedzie tak:
-Żal to jest easy? Exp leci jak na hardzie....

Tacy są właśnie gracze. 

Opublikowano

Serwer jest naprawde dobrze zrobiony , Widac to po samych mapach wszytkie edytowane,  na żadnym serwerze sie nie spotkalem z tak dobrymi mapami .  Naprawde chce sie expic , widać , że mapy były robione bardzo długo . Ale co z tego jeśli na taką mape przyklad Grota,v2 Poswiecamy max 30min .. I to jeszcze najczesciej na auto pele + spacja .    Naprawde ten 200lv wbic to wbić jest chwila , i nie ma satysfkacji nawet z expa . A eq ogranicza sie chodzenie na te same duengony i bic metki / bosy i dropic red perly .I to jest nudne na prawde , Polowa praktycznie serwera i tak ma juz 200lv i eq cale ..  Moim zdaniem nie bylo przemyslane to wszystko powinny byc inne ulepszacze a nie same perły . Albo chociaz na +7/8 tez powinno sie ciezko wbijac a z tym nie ma problemu . Ale sam serwer moge polecic , ale serwer nie jest na dłuzsza mete na pewno . 

Opublikowano

Co do klas, wprowadzę tą aktualizacje z kostiumami/fryzurkami i zabieram się za wyrównanie ich.

ale po co? ;/ bez sensu są kostiumy... lepiej zrobić coś z tym 210 lvl...

The past has gone

Opublikowano

ale po co? ;/ bez sensu są kostiumy... lepiej zrobić coś z tym 210 lvl...

Lepiej lepiej, ale gdy już coś robię to głupio to przerwać.

W dodatku trzeba poszukać nowych broni.zbroi żeby zwiększyć poziom. Pierw tak jak napisałem, potem wyrównanie klas i na koniec update. 

Opublikowano

Lepiej lepiej, ale gdy już coś robię to głupio to przerwać.

W dodatku trzeba poszukać nowych broni.zbroi żeby zwiększyć poziom. Pierw tak jak napisałem, potem wyrównanie klas i na koniec update. 

O ile będą bez bonusów i ograniczeń czasowych. Po za tym pasowałoby nie wiem, albo coś zrobić z bossami albo jakieś bronie specjalnie do dropu

The past has gone

Opublikowano

O ile będą bez bonusów i ograniczeń czasowych. Po za tym pasowałoby nie wiem, albo coś zrobić z bossami albo jakieś bronie specjalnie do dropu

Bez ograniczeń.

Dodatkowo będzie konkurs do wygrania sm. Co trzeba bedzie zrobić?

Poszukać fajnych broni i  zbroi na next lv. Po 1 secie zbroi i broni. 

Już niedługo się dowiecie, a w poniedziałek jak bedzie aktualizacja: Wojna królestw! 

Opublikowano

O co chodzi z tym pinem konta który ma zawierać 4 cyfry przy rejestracji ?

Do czego on będzie służył ?

Opublikowano

O co chodzi z tym pinem konta który ma zawierać 4 cyfry przy rejestracji ?

Takie mini zabezpieczenie. Podaj jakiś pin i bedzie on wymagany przy logowaniu na stronę. 

Jeszcze do graczy:

Szanujcie kogoś pracę, ktoś tu się stara a niektórzy tylko narzekają. Pisze to już z 5 raz :>

Rozumiem gdyby ktoś miał wyrypane w serwer i nic nie robił, ale ja co dzień jak mam czas siedzę w cholerę czasu przy pc i ogarniam błędy jakie są i wprowadzam poprawki..

A jeżeli jesteś hejterem lub już nie grasz na metinek.eu

Wyjdź z tematu i się nie odzywaj gdy raz już coś napisałeś/aś. 

Opublikowano

Bez ograniczeń.

Dodatkowo będzie konkurs do wygrania sm. Co trzeba bedzie zrobić?

Poszukać fajnych broni i  zbroi na next lv. Po 1 secie zbroi i broni. 

Już niedługo się dowiecie, a w poniedziałek jak bedzie aktualizacja: Wojna królestw! 

ahh i git. Podpowiem, że fajnie gdyby były bonusy w tych kostiumach ale tylko na HP bądź siłą, int, zre, dex... nic innego, żadnych absów bo psuje rozgrywkę

The past has gone

Opublikowano

Chcę zacząć grę. Jaka postać najlepsza, a jaka najgorsza? Skille od razu na P? W miastach M1 są ludzie? Idzie z kimś się pobić?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Dla czego nie mogę się zalogować ? 

Czekam na połączenie z serwerem chwile, a potem wyskakuje błąd podczas łączenia z serwerem...

Opublikowano

Chcę zacząć grę. Jaka postać najlepsza, a jaka najgorsza? Skille od razu na P? W miastach M1 są ludzie? Idzie z kimś się pobić?

Skile na P, są.

Dla czego nie mogę się zalogować ? 

Czekam na połączenie z serwerem chwile, a potem wyskakuje błąd podczas łączenia z serwerem...

Musisz pobrać patcher a nim łatkę. 

dl:

http://www.speedyshare.com/TCBjG/Metinek.zip

skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/5f768e0ac25441f69f0f6e933d99644f622e98938e03b102dfefd831659a3183/analysis/1402229737/
Opublikowano

Dla Ciebie nie ma sensu. A Dlaczego? Bo pewnie masz kupe czasu na granie, w moim przypadku takie serwery są zbawieniem, na tygodniu pracuję, w soboty i niedzielę studiuję, mam może razem sumując 10 godzin czasy tygodniowo by grać w metka. Ty pewnie masz 3-4 razy więcej.

Po za tym masz pełno serwerów hard, idź na ravie skoro chcesz prawdziwego harda hardów... bany za stanie w miejscu, takich hardów nie ma nigdzie. 

I nie wypowiadaj się za innych.

Napisałem "Moim zdaniem" więc nie wypowiadam się za innych ;). Na serwer Medium/Hard też możesz poświęcić te 10h, twój limit czasowy wciąż nie ulegnie zmianie. 

Opublikowano

Na 200 lvl mozna np zmienić profesje z bodego na mentala i na odwrót ?

Nie ma takiej możliwości.

Można jedynie cofać punkty statusu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...