Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o.O dziwne.. nie masz klejków? Dropiacych z ogrow?

1. Jakos Sielowi nie wierze ze nadal 400+. Z wlasnych obserwacji powiem Ci ze gildie ktore cos znaczyly juz nie graja, z moich znajomych nie gra nikt. Jak wbijalem na server w miastach pustki. Jesli gra 200-300 to jest max...

2. Jesli chcesz sie pare dni pobawic to tak, jesli szukasz serva na dluzej to sb odpusc.

3. 3 dni z robieniem eq. Chyba ze zanim go wbijesz Sielu zdazy wgrac obiecywany od tygodnia 220, ale to sie raczej predko nie stanie ^_^

4. Nie.. Drugi ox od poczatku servera chyba

5. Balansu NIE MA. Szaman to zero, BM i body za duze dmg. Balans obiecywany od poczatku servera, ale jakos dalej nie wyszlo...

Szczerze Ci powiem ze ja juz nadzieje stracilem i gram u konkurencji, jednak zdanie o serverze pozostalo wiec sie nim dziele.

Nie musisz, lecz:

post-1173333-0-95913400-1402840453.png

Gdy tylko poprawi się serwer, reklama powinna ruszyć.

Jeszcze trochę musicie zaczekać do aktualizacji, ciągle dogrywam i zmieniam smile.png Tak wyglądają nowe zbroje:

http://images.tinypic.pl/i/00541/ujpimi5fbtes.jpg
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie musisz, lecz:

attachicon.gif xD.png

Gdy tylko poprawi się serwer, reklama powinna ruszyć.

Jeszcze trochę musicie zaczekać do aktualizacji, ciągle dogrywam i zmieniam smile.png Tak wyglądają nowe zbroje:

http://images.tinypic.pl/i/00541/ujpimi5fbtes.jpg

No ok, byc moze, po prostu powiedzialem wlasne doswiadczenia + jak pytalem wczesniej o liczbeo nline uniknales odpowiedzi.

Reklame warto zaczac od razu a nei odkladac na ostatni moment, bo moze byc za pozno... ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No ok, byc moze, po prostu powiedzialem wlasne doswiadczenia + jak pytalem wczesniej o liczbeo nline uniknales odpowiedzi.

Reklame warto zaczac od razu a nei odkladac na ostatni moment, bo moze byc za pozno... ;)

no tak gildi topowych nie ma bo połączył się w jedną

a tak do siela

dzisiaj wprowadzasz 220?

Opublikowano

no tak gildi topowych nie ma bo połączył się w jedną

a tak do siela

dzisiaj wprowadzasz 220?

Dzisiaj nie, trwają testy wyrównania klas i idzie to mozolnie.. Nwm ile to zajmie ale długo..

Opublikowano

Sielu śmieszny jestes...

Takich "jaj" nie widzialem jeszcze

To idź kolego i wyrównaj klasy zobaczymy kto będzie śmieszny.

Na update trzeba zaczekać, wszystko gotowe prócz broni i balansu pvp.

Opublikowano

kupiłem konto lecz nie da się zmienić e-mail i osoba sprzedająca wciąż ma dostęp do konta ktore już nie nalezy do niego ale w kazdej chwilo może mi je ukraść. na ts dzisiaj czekałem około 4h i nic wczoraj 3h;/ 

<3

Opublikowano

kupiłem konto lecz nie da się zmienić e-mail i osoba sprzedająca wciąż ma dostęp do konta ktore już nie nalezy do niego ale w kazdej chwilo może mi je ukraść. na ts dzisiaj czekałem około 4h i nic wczoraj 3h;/ 

Wejdź na ts to ci zmienie.

Jestem aktualnie na ts.

Opublikowano

To idź kolego i wyrównaj klasy zobaczymy kto będzie śmieszny.

Na update trzeba zaczekać, wszystko gotowe prócz broni i balansu pvp.

Trzeba byc kret**em aby startować serwer z bugami i teraz naprawiac jak kilka osob zostalo.

Ps. Balans obiecujesz juz miesiąc

Opublikowano

Dzisiaj nie, trwają testy wyrównania klas i idzie to mozolnie.. Nwm ile to zajmie ale długo..

Od 4 dni piszesz o tych testach i jak narazie gówno zrobiłeś.

Myślisz ze 220lvl i Twoje obietnice bez pokrycia zwabią graczy? Nie licz na to.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Drodzy gracze, jak wiecie ma być update 220. Lecz jest jedna przeszkoda. Mianowicie: Balans klas pvp.

Dzisiaj z testerami siedzieliśmy ok 3/4h i nic się nie udało. Wnioski są jedne:

-Całkowicie złe bonusy w ekwipunku

-Z hitów się bije więcej niż ze skilów

-Mental bije więcej hitami niż body z aurą

Mógłbym pisać do jutra co jest źle z pvp..

Lecz doszliśmy do wniosków że trzeba zrobić tak:

-Całkowita zmiana bonusów wbudowanych w ekwipunku

Zmiana by polegała na tym że zostawiamy dmg np w syriuszu i kolejne sety mają takie same wartości ataku lecz mają zwiększany dużo + na ludzi.

Tak samo z ekwipunkiem, np w zbrojach zostawiamy ilość defa a zwiększamy ilość hp

Trzeba coś zrobić aby wyrównać te klasy. Inaczej będzie tak samo i klasy będą nie wyrównane.

Wiem że za późno aby to robić, ale lepsze to niż nic.

Co do update, jeżeli jutro zepnę dupę to będzie nowy ekwipunek!

I miejmy nadzieje update 220 będzie bardzo szybko. 

Wypowiadajcie sie.

Zapraszam na forum. 

Opublikowano

Od 4 dni piszesz o tych testach i jak narazie gówno zrobiłeś.

Myślisz ze 220lvl i Twoje obietnice bez pokrycia zwabią graczy? Nie licz na to.

Ten serwer juz padl 3 dni po starcie. Smutne.

Sielu to przyklad "dziecka" ktory chce zostac 'super bohaterem' i dokonac czegos fantastycznego. Jednak nie zna zycia.

Opublikowano

Drodzy gracze, jak wiecie ma być update 220. Lecz jest jedna przeszkoda. Mianowicie: Balans klas pvp.

Zmiana by polegała na tym że zostawiamy dmg np w syriuszu i kolejne sety mają takie same wartości ataku lecz mają zwiększany dużo + na ludzi.

Tak samo z ekwipunkiem, np w zbrojach zostawiamy ilość defa a zwiększamy ilość hp

Trzeba coś zrobić aby wyrównać te klasy. Inaczej będzie tak samo i klasy będą nie wyrównane.

Wypowiadajcie sie.

Zapraszam na forum. 

No jeblem...

Skoro body i mental maja takie samo eq to jakim cudem mental może machać więcej? Aura daje - do obrażeń z hitów?

Opublikowano

Wypowiadajcie sie.

Zapraszam na forum. 

powiedz mi co ci da zwiekszenie hp ? zmniejszenie dmg i zwiekszenie % ludzi ? 

wez sie zastanow ... pvp dalej bedzie polegalo na tym samym !!!! 

zmniejsz defa w epickim eq !! za duzo defa = szycie a co z tym idzie taki body, wp i dagger maja wielkie pole do manewru ...

magiczne klasy nie istnieja (poza bm) ktory ma za duze dmg magiczne i ochronke ...

na tym polega cala filozofia ...

ja bym osobiscie zmniejszyl defa i dmg + dodal hp (pvp nie trwalo by kilka sekund)

Opublikowano

Może mnie ktoś oświecić jak mam pobrać tą niezbędną łatkę do clienta (jakby nie można było jej dodać wcześniej)?

Opublikowano

Może mnie ktoś oświecić jak mam pobrać tą niezbędną łatkę do clienta (jakby nie można było jej dodać wcześniej)?

do nowego clijenta niczego nie pobierasz.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

powiedz mi co ci da zwiekszenie hp ? zmniejszenie dmg i zwiekszenie % ludzi ? 

wez sie zastanow ... pvp dalej bedzie polegalo na tym samym !!!! 

zmniejsz defa w epickim eq !! za duzo defa = szycie a co z tym idzie taki body, wp i dagger maja wielkie pole do manewru ...

magiczne klasy nie istnieja (poza bm) ktory ma za duze dmg magiczne i ochronke ...

na tym polega cala filozofia ...

ja bym osobiscie zmniejszyl defa i dmg + dodal hp (pvp nie trwalo by kilka sekund)

Ja wiem ja wiem rozumiem, tylko dodam tak od siebie.

Była jedna taka osoba, ciągle pisała że drop zły itp itp. Poprosiłem o pomoc "skoro" ta osoba tak się zna, chciałem zapłacić i co?

Nic nie zrobiła :) Jedyne co to przestała spamić w temacie że drop źle dopasowany :)

Wiec pisać każdy widzę tu pisze, ale gdy przychodzi 1v1 na ts żeby pomóc to ta osoba się zamyka.

Jak ktoś chce i naprawdę się zna, zapraszam na ts. Jeżeli wyrówna mi to klasy to nawet odpłacę się czymś innym.

Niektórzy tylko piszą, a jak proszę o pomoc to nikt nie chce pomóc.. Są nieliczni i tyle. 

Jeżeli nie chcecie to rozumiem, bo po co wam tracić czas, ale przecież można za coś pomóc. 

Taurinek

Dlatego jest to zbugowane, nie rozumiesz kolego? Trzeba to naprawić.. Jakoś 3 osoby testowały i tak wyszło więc?

Tak ogólnie co do update i wyrównania klas.

Dzisiaj będą testy na testowym, pvp i eq powinno być już dzisiaj zrobione o ile się wyrobimy. Bo musi być to porządnie wyrównane aby każda klasa miała szanse. 

Opublikowano

Ja wiem ja wiem rozumiem, tylko dodam tak od siebie.

Była jedna taka osoba, ciągle pisała że drop zły itp itp. Poprosiłem o pomoc "skoro" ta osoba tak się zna, chciałem zapłacić i co?

Nic nie zrobiła :) Jedyne co to przestała spamić w temacie że drop źle dopasowany :)

Wiec pisać każdy widzę tu pisze, ale gdy przychodzi 1v1 na ts żeby pomóc to ta osoba się zamyka.

Jak ktoś chce i naprawdę się zna, zapraszam na ts. Jeżeli wyrówna mi to klasy to nawet odpłacę się czymś innym.

Niektórzy tylko piszą, a jak proszę o pomoc to nikt nie chce pomóc.. Są nieliczni i tyle. 

Jeżeli nie chcecie to rozumiem, bo po co wam tracić czas, ale przecież można za coś pomóc. 

Taurinek

Dlatego jest to zbugowane, nie rozumiesz kolego? Trzeba to naprawić.. Jakoś 3 osoby testowały i tak wyszło więc?

Tak ogólnie co do update i wyrównania klas.

Dzisiaj będą testy na testowym, pvp i eq powinno być już dzisiaj zrobione o ile się wyrobimy. Bo musi być to porządnie wyrównane aby każda klasa miała szanse. 

Miały identyczne eq i biologa? Nie wydaje mi się.

Wyjaśnij mi jak z aura która daje bonus do wartości ataku można bić mniej niż bez.

Stawiam 100zł że body miał noob eq lub biologa i Ty bez sprawdzenia tego pierdolisz farmazony.

Wartość ataku która odejmuje obrażenia takie rzeczy tylko na metinku.

@Aditi

Nie bo tu aura odbiera obrażenia zamiast dodawać  :ninja:

Opublikowano

Serdecznie Polecam i Zapraszam na serwer!:)

Naprawdę mega:) Jeden z najlepszych easy serwerow metin2.

Serio warto zagrać:)

Za niedługo update: większy lvl max, nowy set zbroi, broni, całkowite zbalansowanie postaci w PvP!

Polecam i Zapraszam jeszcze raz, naprawdę warto:)

Opublikowano

Serio warto zagrać :)

Za niedługo update: większy lvl max, nowy set zbroi, broni, całkowite zbalansowanie postaci w PvP!

Polecam i Zapraszam jeszcze raz, naprawdę warto:)

hahah czyli kiedy? :) za miesiąc? :)

"całkowicie zbalansowanie postaci w pvp" wow, miesiac po uruchomieniu serwera? gratulacje, pełen podziw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...