Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku ile ty grasz że nie umiesz zrobić podstawowych rzeczy?

Większość tego co napisałeś to są niesprawdzone informacje..

Doucz się troche popytaj wyższych leveli...

Krytyka bez podania jakichkolwiek argumentów. Skoro coś ci się w mojej wypowiezi ni podoba, TO POPROSTU KURWA NAPISZ CO, bo wszystkie te bugi istnieją, nie wieRZysz? sprawdz sam...

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem leniem nie chce mi się xD

Ale na większosc jest sposob albo poprostunikt nie potrafi pomyslec ^^

Sa niektore bugi ale idzie przezyc, czekamy az cos wymysla xD

Opublikowano

No widzisz. I nie pierdolic prosze ze masz niewiadomo ile kd +5, bo ja ubilem +- 50 metkow na mapie 100, i zadnego ulepa do kd +5 nie znalazlem do tej pory...

Opublikowano

czy to tylko ja mam taki problem gdy chcę aktywować konto? czy może zostało one magicznie aktywowane? ;x

1qg676.png

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Wie ktos moze dlaczego jak odpalam clienta wyskakuje mi

LOG : Failed to load image (filename: d:/ymir work/ui/pattern/Board_Corner_RightBottom.tga)
Przez to nie moge wejsc na serwer <_<.

00381637475378013724.png
Opublikowano

czy to tylko ja mam taki problem gdy chcę aktywować konto? czy może zostało one magicznie aktywowane? ;x

1qg676.png

Nie trzeba aktywować ;]

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

1qg676.png

usun "=" i już

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Tylko ty ja przeszedłem całe ww ;] 

Mam spatchowanego clienta,więc nie wiem czemu akurat ja tak mam.

Masz może jakiś pomysł co może być nie tak?

Co powinno być na patrzerze jak się wchodzi moby czy metek?

Opublikowano

Kurcze, troche zawiedziony jestem serwerem. Niby robiony od 0, niby taki dopracowany, a tak naprawde dosyć kiepski, robiłem z kumplem nocke do 6 rano, więc wiem co mówie:

-Ten smieszny ulepszacz na kd na +5 WOGÓLE nie dropi, nie wiem chyba go usuneli z serwa, nie widzialem jeszcze zadnego kd +5  

-Drop malzy jest jaki jest, ale po otwarciu ok 100 malzy mam 60 bialych 30 nibieskich, i 10 redek, do tego tymi redkami spalilem zlodzieja juz 2 razy na +9  Pech

-Bron 2reczna na 88lvl (zlodziej dusz +8) ma o +- 60 mniejszy dmg niz ta sama bron 1 reczna, z tymi samymi bonami (syriusz +8), pomimając ze syriusz jest jednoręczny, i ma +30% do attack speeda...

-Dropnolem po 5 sztuk kazdej ze stalek, ale niestety pomijając woja, to jest jakis bug? Czy ja mam takie zajebiste szczescie? Mi lecą prawie tylko dla woja więc to tylko pech nie bug.

-Handel serwera lezy i kwiczy, w m1 plac jest pol mapy od handlarki, co uniemozliwia jakikolwiek handel, a kolo handlarki oczywiscie nie ma strefy no pvp, wiec shopek pada na hita Brak sklepów nie oznacza braku handlu.

-Dungeonow mialo byc 28, jak do tej pory nie ma zadnego

-Do "v2" nie wejdziesz bo npc są zablokowane przez admina, wogole wszystkie npc są zablokowane przez admina

-Moby na mapie 100lvl mają zbyt duzo hp, i nie dzialają na nie zadne bonusy, ubijanie ich to męka Bon na diably (expie tam mentalem i nie są wcale mocne)

-Bony na zwierzeta mialy dzialac na kazdego mooba, nie dzialają na zadnego, full na zwierzeta z truta sr 47 bilem 2.2k bez kryta w mooby w grocie

-Bossy ubija się łatwiej i krócej niż spoty moobow na mapie od 100lvl Ha! Zainwestuj w eq.

-Masa wh, admin nie raczy ruszyć dupska, nawet jak dam mu poke na ts, z nickiem channelem i miejscem A są serwery gdzie każdy gra czysto? Narazie naprawiają bugi więc nie ma czasu na banowanie.

-Slub kosztuje 100kk, czy kogos pojebalo? To ja juz wole sobie biegac buffem normalnie, do 100lvl zarobilem wlasnie 100kk, i wszystko mam wywalic na slub???

-BS wbudowany w clijenta jest tak chujowy, jak tylko moze byc, zawiesza sie, przeskakuje żądane bony, a po teleporcie wogole przestaje dzialac i trzeba resetowac calego clijenta, nie wspomne juz o problemach z uruchomieniem go Dodaj swojego zamiast wypłakiwać się na mpc.

-Autopoty te w clijencie działają jakby chciały a nie mogły, ale są autopoty u handlarki więc to olewam.

-Brak okienka z bonusami w clijencie

-"Lurowanie" pelerynkami w clijencie nie dziala Działa, wystarczy mieć otworzone menu dodatków czy jakoś tak.

-Podnoszenie itemow w clijencie nie dziala Nie sprawdzałem

-Yangi znikaja z ziemi szybciej, niz da się je podniesc

-Dropi za duzo bezuzytecznych ulepszaczy w grocie i nowych mapach, zawalają one tylko niepotrzebnie eq W grocie lecą małże i te kryształy (nie pamiętam nazwy) i to nie jest zbędne

-Niektorych itemow nie da sie pokazac na szkielku, pisze ze potrzeba "pieczęci bengala"

Pograj chwile i dopiero pisz.

@lolol152 usuń == na końcu linku..

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

sielu musi to naprawić bo raz działa raz nie.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Dlaczego na dungeonie nie ma mobów jak wchodze tylko pusto jest?

Opublikowano

Wie ktos moze dlaczego jak odpalam clienta wyskakuje mi

LOG : Failed to load image (filename: d:/ymir work/ui/pattern/Board_Corner_RightBottom.tga)

albo
LOG : FATAL ERROR!! Python Library file nit exist !

Przez to nie moge wejsc na serwer <_<.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Co powinno być na patrzerze jak się wchodzi moby czy metek?

moby

Opublikowano

Kurcze, ale Incoore ma jednak troszkę racji, problemów jest dość sporo, a efektów jak do tej pory 0. ;/// BS jest tak chu... że aż skzoda gadać, kasy zebrać w 2s się nie da, i jeszcze to że syrek ma więcej DMG niż złodziej....... Naprawcie to jak najszybciej !!!! ;) Pomijając te bugi, to serwer i tak jest MEGA ! xD

Opublikowano

Czytajcie na stronie serwera co zrobic, pobieracie ta nowa latke w niej jest plik "Patcher" i odpalacie go i wszystko sie pobiera. NIE PATCHER METINEK tylko "Patcher" ewentualnie wylaczacie antyvirusa. Musicie pobrac oficalnego clienta + wrzucacie nowa latke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...