Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

od jakichś 15 minut wisi mi na "zostaniesz połączony z serwerem " ogarnijcie to logowanie..

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

od jakichś 15 minut wisi mi na "zostaniesz połączony z serwerem " ogarnijcie to logowanie..

Wszystko ładnie działa.. Spatchuj clienta.

QUhIR7.png

Opublikowano

Jak dla mnie średniak, w którym był potencjał lecz nie został wykorzystany. Na prezentacji jak to zwykle bywa wszystko wygląda świetnie, natomiast w rzeczywistości już tak nie jest. Wraz z dziewczyną zrezygnowaliśmy z serwera, jakoś nie oddawał on metinowskiego klimatu. Serwer bardziej wypełnia pustka, administratorzy mieli dobre intencje ale zupełnie im nie wyszło, chcieli zupełnie coś nowego ale jak dla mnie wyszło beznadziejnie. Mapy są puste, ciągle podziwiamy tylko góry i beznadziejne tekstury które tylko odpychają od gry, gdzie w tych zwykłych metinowskich mapach są one znośne. Mapy to największy minus tego serwera, zero jakiegokolwiek balansu między wszystkim, albo respy przesadzone albo tak jak to w lesie - mobów praktycznie nie ma. W dodatku jakoś ten brak dropu z mobów mnie odpycha, jakoś gdy leciało trochę syfu było bardziej klimatycznie, no ale cóż, może tylko ja tak mam. Poza tym przyczepić się chyba za bardzo nie można, no może też do tego że nowe mapy są w dużej mierze pobugowane, ale da się przeżyć. 

lownfast

Opublikowano

lel dziwne jest to:
grota - dropią po 2 małże i bardzo często, fajny exp, duzo mobow, mało metinów
mapa 100 lvl - dropi po 1 małży, rzadko lecą, małe spoty, mało metinów, taki sobie exp :v

Opublikowano

lel dziwne jest to:

grota - dropią po 2 małże i bardzo często, fajny exp, duzo mobow, mało metinów

mapa 100 lvl - dropi po 1 małży, rzadko lecą, małe spoty, mało metinów, taki sobie exp :v

Metiny maja 4respy, respia sie co x minut (bardzo malo), exp jest taki jaki powinien wiec nie wiem o czym mowisz

Opublikowano

dlaczego dungeony sa zablokowane przez administratora ? 
dlaczego bs nie dziala ? 
czy wy banujecie za WH ? bo polowa osob na nim leci i nic ...

Opublikowano

Serwer ok, ale strasznie wkurwia mnie jedno. Syrek +8 ma o 50 wiekszy dmg niz jego odpowiednik broni 2-recznej... To jest jakis zart? Nie dosc ze ma dmg magiczne, to jeszcze jest szybszy, i jednoręczny... stanowczo do poprawy, zrobilem sobie z ciekawosci zlodzieja na +8, i teraz zaluje...

Opublikowano

Bs nie działał już na becie, dungi tak samo. Nie mam pojęcia dlaczego administracja w dalszym ciągu tego nie naprawiła. 

Po becie, serwera nie polecam.

91.jpg

Opublikowano

Ludzie ile wam mozna pisac

BS - kupcie zmianki i wylacz wlacz metka i bedzie dzialac !

Tadzio i gall. Wojtek i robert przestancie spamowac bo wasze zdania sa pozbawione odzwierciedlenia w rzeczywistosci.

Serwer polecam.

Opublikowano

czy tylko ja mam blad podczas laczenia z serwerem ? 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

BS podobno dziala po zakupie zmianek i restarcie clienta, osobiscie jednak szybciej bylo mi odpalic zewnetrznego ^_^

Ludzi jest masa, nie ma gdzie expic, a znalezc metka graniczy z cudem

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

BS działa. Wystarczy kupić zmianki, wylogować się lub wyłączyć grę i zalogować się ponownie. DG miały zostać włączone nocą. Zgadzam się z panem @escaperz.lordm

Myślałem, że spędzę na tym serwerze wakacje, lecz jest inaczej. EXP jak na med, więc nie jest to w 100% easy. Z 20 małż dropło 0 redek, a same białe i blue, gdzie piszę, że redki także powinny dropić. Większość osób narzeka na taki wygląd miast. Za dużo szukania, serwer i tak będzie wiał nudą. Życzę udanej gry i cya 

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...