Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cały czas jest błąd łączenia z serverem. Udało mi się wbić na 5 min, nabić 10lv i znowu.. O co chodzi?

O słabe zabezpieczenia i niedopracowany serwer.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Od rana raczej plynnie chodzilo choc teraz lekkie lagi i wywala, czyli zapewne ataki..

Poczekajcie cierpliwie :-)

//edit - juz wszystko dziala. Nie panikujcie :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wszedlem, wbilem 15 lv, ludzi nawet duzo, ale server niestabilny i chyba sobie odpuszcze. Poki co, nie polecam.

ZR_o79.gif

Opublikowano

poda mi ktos na pw dzialajacego bs ? bo ten wgrany mi nie dziala ;/ 

gdzie sa roski i inne takie na tym serwie ? ani jedna nie dropla ? 
28 dungeonow ? zaden nie dziala ;/

Down : zablokowane przez administratora :)

Opublikowano

Serwer wyszedł słaby jeżeli mam go porównać z prezentacją.

Beta testerzy nie wiem co robili skoro nie zauważyli takich rzeczy jak np. drop redek z małży; otworzyłem 200 małży miałem 20 red pereł, 90 białych i 80 niebieskich.(nie otwierałem 200 na raz tylko ogólnie, od początku)

Rozwaliłem już chyba z 50 metinów na mapie od 100 lvla i nie miałem ani razu stalki dla woja, a czasami potrafiły wylecieć 3 stalki z jednego metina.

To miasto jest.. no żałosne, nie wiem jak to inaczej można nazwać, rynku na nim teoretycznie nie ma, każdy stoi obok handlarki, która przy okazji wspominając jest na drugim końcu miasta

Z metinów na nowych mapach + w grocie nie dropią dopalacze (niby miały przez noc zostać dodane do handlarzy, ale hooya zrobili).

Dungi chyba też nadal nie działają, nie widziałem żeby ktoś jakiegoś robił.

Na nowych mapach dosyć ciężko ustać, respy mobów są powiększone, że w 1 grupce jest po ~10 mobów, a respią się tak, że nie zdążysz wybić, a już respią się następne.

Z yangami nie ma co robić, ceny u handlarzy to ~100k, a na 100lvlu mam już 200kk, handel tutaj to może będą red perły bo drop ich jest po prostu żałosny + jest najmniejszy % na ulepszenie redkami.

Jakbym miał oceniać serwer w skali to dałbym 2/10.

I ps. nie jest to hejt tylko zwykła ocena serwera, piszę to zanim gimby zaczną się rzucać, że serwer jest najlepszy i w ogóle.

Opublikowano

Wszystko wporzo.. nie znalazłem bugów.. ale 5 minut gry, 5 minut czekania, 5 minut gry -,,-  to ja troche się zniechęcam po mału..

Opublikowano

Padanie serwera,nie jest spowodowane zabezpieczeniami maszyny ani "atakami" tylko niestabilnością plików,ale spokojnie już nad tym pracujemy ;)

W tej chwili jest 501 online na serwerze

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć skąd dokładnie dropią maski do biologa bo siedze 10 min i ani jednej jeszcze 

Opublikowano

Padanie serwera,nie jest spowodowane zabezpieczeniami maszyny ani "atakami" tylko niestabilnością plików,ale spokojnie już nad tym pracujemy ;)

Powiedz no lepiej kiedy dandzony będą online??

Opublikowano

Odblokujecie dungi :) bo dużo graczy by z pewnością poszła a tutaj lipa :( a tak to serwer polecam 

Opublikowano

Dlaczego nie dropi szkata ze wszystkich bossów np na 100lvlu ?

Opublikowano

Wbiłem 50 lvl i stwierdzam, że gra się przyjemnie. Miło, że wprowadziliście te "łączone" mapy, jest mniej bieganiny i więcej luzu. Ich wygląd też jest świetny. Jedyne co mi nie pasuje to mała ilość zwykłych mobów z m2 w wiosce. Ale tak czy siak gorąco POLECAM :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Co wy za bzdury gadacie, problemu z yangami nie ma zadnego, dungeony dziala, expi sie przyjemnie, administracja otwarta na propozycje, red maja slabo dropic bo sa potrzebne na eq +9

Opublikowano

Kurcze, troche zawiedziony jestem serwerem. Niby robiony od 0, niby taki dopracowany, a tak naprawde dosyć kiepski, robiłem z kumplem nocke do 6 rano, więc wiem co mówie:

-Ten smieszny ulepszacz na kd na +5 WOGÓLE nie dropi, nie wiem chyba go usuneli z serwa, nie widzialem jeszcze zadnego kd +5

-Drop malzy jest jaki jest, ale po otwarciu ok 100 malzy mam 60 bialych 30 nibieskich, i 10 redek, do tego tymi redkami spalilem zlodzieja juz 2 razy na +9

-Bron 2reczna na 88lvl (zlodziej dusz +8) ma o +- 60 mniejszy dmg niz ta sama bron 1 reczna, z tymi samymi bonami (syriusz +8), pomimając ze syriusz jest jednoręczny, i ma +30% do attack speeda...

-Dropnolem po 5 sztuk kazdej ze stalek, ale niestety pomijając woja, to jest jakis bug? Czy ja mam takie zajebiste szczescie?

-Handel serwera lezy i kwiczy, w m1 plac jest pol mapy od handlarki, co uniemozliwia jakikolwiek handel, a kolo handlarki oczywiscie nie ma strefy no pvp, wiec shopek pada na hita

-Dungeonow mialo byc 28, jak do tej pory nie ma zadnego

-Do "v2" nie wejdziesz bo npc są zablokowane przez admina, wogole wszystkie npc są zablokowane przez admina

-Moby na mapie 100lvl mają zbyt duzo hp, i nie dzialają na nie zadne bonusy, ubijanie ich to męka

-Bony na zwierzeta mialy dzialac na kazdego mooba, nie dzialają na zadnego, full na zwierzeta z truta sr 47 bilem 2.2k bez kryta w mooby w grocie

-Bossy ubija się łatwiej i krócej niż spoty moobow na mapie od 100lvl

-Masa wh, admin nie raczy ruszyć dupska, nawet jak dam mu poke na ts, z nickiem channelem i miejscem

-Slub kosztuje 100kk, czy kogos pojebalo? To ja juz wole sobie biegac buffem normalnie, do 100lvl zarobilem wlasnie 100kk, i wszystko mam wywalic na slub???

-BS wbudowany w clijenta jest tak chujowy, jak tylko moze byc, zawiesza sie, przeskakuje żądane bony, a po teleporcie wogole przestaje dzialac i trzeba resetowac calego clijenta, nie wspomne juz o problemach z uruchomieniem go

-Autopoty te w clijencie działają jakby chciały a nie mogły, ale są autopoty u handlarki więc to olewam.

-Brak okienka z bonusami w clijencie

-"Lurowanie" pelerynkami w clijencie nie dziala

-Podnoszenie itemow w clijencie nie dziala

-Yangi znikaja z ziemi szybciej, niz da się je podniesc

-Dropi za duzo bezuzytecznych ulepszaczy w grocie i nowych mapach, zawalają one tylko niepotrzebnie eq

-Niektorych itemow nie da sie pokazac na szkielku, pisze ze potrzeba "pieczęci bengala"

Oto lista bugów, i błędów które ja zauwazylem, i strasznie mnie wkurwiają, prosze o naprawe tego, bo sie grac odechciewa...

Opublikowano

Kurcze, troche zawiedziony jestem serwerem. Niby robiony od 0, niby taki dopracowany, a tak naprawde dosyć kiepski, robiłem z kumplem nocke do 6 rano, więc wiem co mówie:

-Ten smieszny ulepszacz na kd na +5 WOGÓLE nie dropi, nie wiem chyba go usuneli z serwa, nie widzialem jeszcze zadnego kd +5

-Drop malzy jest jaki jest, ale po otwarciu ok 100 malzy mam 60 bialych 30 nibieskich, i 10 redek, do tego tymi redkami spalilem zlodzieja juz 2 razy na +9

-Bron 2reczna na 88lvl (zlodziej dusz +8) ma o +- 60 mniejszy dmg niz ta sama bron 1 reczna, z tymi samymi bonami (syriusz +8), pomimając ze syriusz jest jednoręczny, i ma +30% do attack speeda...

-Dropnolem po 5 sztuk kazdej ze stalek, ale niestety pomijając woja, to jest jakis bug? Czy ja mam takie zajebiste szczescie?

-Handel serwera lezy i kwiczy, w m1 plac jest pol mapy od handlarki, co uniemozliwia jakikolwiek handel, a kolo handlarki oczywiscie nie ma strefy no pvp, wiec shopek pada na hita

-Dungeonow mialo byc 28, jak do tej pory nie ma zadnego

-Do "v2" nie wejdziesz bo npc są zablokowane przez admina, wogole wszystkie npc są zablokowane przez admina

-Moby na mapie 100lvl mają zbyt duzo hp, i nie dzialają na nie zadne bonusy, ubijanie ich to męka

-Bony na zwierzeta mialy dzialac na kazdego mooba, nie dzialają na zadnego, full na zwierzeta z truta sr 47 bilem 2.2k bez kryta w mooby w grocie

-Bossy ubija się łatwiej i krócej niż spoty moobow na mapie od 100lvl

-Masa wh, admin nie raczy ruszyć dupska, nawet jak dam mu poke na ts, z nickiem channelem i miejscem

-Slub kosztuje 100kk, czy kogos pojebalo? To ja juz wole sobie biegac buffem normalnie, do 100lvl zarobilem wlasnie 100kk, i wszystko mam wywalic na slub???

-BS wbudowany w clijenta jest tak chujowy, jak tylko moze byc, zawiesza sie, przeskakuje żądane bony, a po teleporcie wogole przestaje dzialac i trzeba resetowac calego clijenta, nie wspomne juz o problemach z uruchomieniem go

-Autopoty te w clijencie działają jakby chciały a nie mogły, ale są autopoty u handlarki więc to olewam.

-Brak okienka z bonusami w clijencie

-"Lurowanie" pelerynkami w clijencie nie dziala

-Podnoszenie itemow w clijencie nie dziala

-Yangi znikaja z ziemi szybciej, niz da się je podniesc

-Dropi za duzo bezuzytecznych ulepszaczy w grocie i nowych mapach, zawalają one tylko niepotrzebnie eq

-Niektorych itemow nie da sie pokazac na szkielku, pisze ze potrzeba "pieczęci bengala"

Oto lista bugów, i błędów które ja zauwazylem, i strasznie mnie wkurwiają, prosze o naprawe tego, bo sie grac odechciewa...

Człowieku ile ty grasz że nie umiesz zrobić podstawowych rzeczy?

Większość tego co napisałeś to są niesprawdzone informacje..

Doucz się troche popytaj wyższych leveli...

Opublikowano

Człowieku ile ty grasz że nie umiesz zrobić podstawowych rzeczy?

Większość tego co napisałeś to są niesprawdzone informacje..

Doucz się troche popytaj wyższych leveli...

Nie ogarniam o czym piszesz, stronę wcześniej również wypisałem większość z tych bugów i jakoś ludzie mnie popierają i każda z tych wypisanych rzeczy jest prawdziwa.

Zdecydowanie koleś by pisał o czymś czego nie sprawdził, ogarnij troszkę to co piszesz.

Serwer jest niedopracowany i nie zaprzeczysz temu, beta testerzy zamiast testować brali sobie pvp w m1 i teraz widać efekty.

Zresztą GM sam wczoraj pisał, że w grocie i na innych mapach działają zwierzęta - chuja prawda, nawet nie znają swojego serwera.

A większość z tych "pomocy", które są w tym menu nie działa.

Prawda jest taka, że chcieli dobrze, a wyszło jak zawsze. Przekombinowali z wszystkimi bajerami nawet ich nie sprawdzając.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...