Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MystMU Hard PVP STARTUJEMY JUZ 13 CZERWCA Z PEŁNĄ PARĄ ZAPRASZAM WSZYSTKICH

Night112233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakie itemki z cash shopu ? za wcoiny sa seale itp itd nic wiecej , nie ma donate za itemki tylko za wcoiny webshopu tez nie ma :) wszystko co zdobedziesz w grze bedziesz miec nic lepszego nie kupisz a po 2 donate jest dla tych co chca troszke szybciej expic i nie bedzie trzeba jakis vip serwerów moim zdaniem i to jest + dla tego serwera , donate nie jest takie drogie bo kazdy moze wplacic ile chce 1zł to 20wcoinów jest tez mozliwość kupna przez sms :)

More Power MuOnline

Opublikowano

nie summoner jest od 350lvl a rf od 400
jeszcze zapomnialem dodac najnowsza informacje ze max master lvl 700 został zmiejszony do max 300 ponieważ wykryliśmy bugi które naprawimy stopniowo i bedziemy co jakis czas zwiekszać lvl master wraż z updeitami pozdrawiamy i zapraszam po jutrze o godzinie 18-00

More Power MuOnline

Opublikowano

Ja bym radził uważać na ten serwer , a szczególnie na wysylanie pieniędzy na niego , poprzednia edycja która nie wypaliła miała startować 25 kwietnia ( niewypał ) a następnie 16 maja ( również niewypał )

Także ostrzegam wszystkich przed kupnem vipów i innych 'super płatnych itemów' bo serwer prawdopodobnie będzie stał na domowym hoscie : D

Opublikowano

z tego co wnioskuje za Wcoiny mozemy kupic sobie : seale / pandy /impy nic wiecej tak?

dokladnie

Opublikowano

ja nie admin :P lucky sety sa podobno. mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok a nie tak jak kolega u gory pisal

Opublikowano

dokladnie tak jak kedzior mowi ,lucky sety tylko za lucky coiny one bardzo zadko dropia wiec trzeba bedzie długo grac aby taki ser zebrać 
2 to co chce dla chcacych zaproponować dziś o 18 włączymy serwer :) mozecie weisc sprawdzic :) tutaj link do clina:

xxx

A jutro startujemy o godzinie 18-00

More Power MuOnline

Opublikowano

night jak sciagnolem klienta z 3 dni temu to nic nie? dalej jest ten sam?

P.S mam nadzieje,ze nie bedzie tak jak pisal Matten wyzej?

Opublikowano

powiem szczeże jezeli nie bedzie grywalności i przynajmniej 10+ osob online codziennie serwer bedzie wyłączony bp nikt nie bedzie placić 500zł (pół tysiąca) na miesiąc za hosting jak bedzie grać tylko 10 osob niestety jezeli bedzie to wieksza liczba serwer bedzie długo termonowy dopracowywany cały czas , wlozyliśmy duzo pracy w ten serwer i bardzo duzo serca i własnego czasu aby wam sie fajnie grało i nam miło patrzało ze serwer jest grywalny i gra te 10 osob nie mowie tu o 100  choć na to licze ale jezeli nikt nie bedzie chciał grac to serwer bedzie wylaczony ale jak ja cos mowie to mowie ze serwer bedzie zajebisty ,teraz padła opcja od administracij ze donate zostanie wyłączone dla wszystkich graczy na pierwsze 3 dni,    ;) postaramy sie ze wszystkich sił aby wam sie podobało i bedziemy przedyskotowaywać z wami każda zmiane jest też kilku polskich GM jeżeli ktoś bedzie mieć problem nie mowi po angielsku wali do niego 

More Power MuOnline

Opublikowano

bedzie mozliwosc tych sms? moim zdaniem jakbyscie zrobili taki server jaki sea mu online albo fatality br to byloby 300/400 online codziennie. gralem na oby dwoch i byla miazga. tylko tam byl exp 50 i 100. typowe pvp ;) mam nadzieje, ze bedzie gitara

Opublikowano

podoba mi się pewność siebie Nighta, a także to co pisze o serwerze. Zachęciłeś mnie i okaże się w praniu czy Twoje słowa były prawdziwe. Na razie zbut wielu graczy nie macie zarejestrowanych. Ruszcie z PR, bo start już jutro chyba, co nie. Czas serwera, mam rozumieć to polski GMT ?

Szukam serwera mu online, ale z resami (i masą ludzi ale na to nie liczę, bo takich serwerów już nie ma), jednak pogram na PvP aby zorientować się kim Wy, ekipa tego serwera, w ogóle jesteście i jak sobie poradzicie z prowadzeniem tego pvp priva Mu online. Powodzenia na starcie i mam nadzieję, że nikt was niczym nie zaskoczy, a jednak wy nas tak :)

Opublikowano

(Sa to tylko testy dla uzytkownikow MPCforum) tak jak mowiłem można teraz weiść na serwer zobaczyc jak jest ustawiony troszke poexpic popatrzeć serwer zostaje wlaczony tylko do godziny 20-00. jutro w godzinach rannych nastąpi res accounts i prosimy pobrać clineta z działu download stary nie bedzie działać ! prosze tez zapoznac sie z systemem sub serwerów na stronie głównej zeby puzniej nie bylo pytań dlaczego nie ma sklepów na Pvp albo dlaczego sie nie da trade na PVP lub dlaczego nie ma NPC od Eventów , blood castle itp prosze się z tym zapoznać jezeli nie bedziecie  wiedziec pytac na poscie sa osoby zorietowane ty
mogą być troszke lagi ponieważ ekipa pracuje przez zdalny pulpit dotego uploadujemy client na wiecej hostów za to serdecznie przepraszamy

More Power MuOnline

Opublikowano

Sklepy zostana takie jak teraz? Wydaje mi sie, ze troceh przegiete w stosunku do expa. Przy takich sklepach do 300lvl przynajmniej u npc sie wszyscy beda ubierac. Przydalyby sie tez jakies itemki dla poczatkujacych, a nie moglem ich odszukac. Jedynie falchion dla dk, a pozniej to dragon set. Na ragezone zmieniles nazwe na soulmu, na www itp jest mystmu to ludzie pomysla, ze jakis przekret :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...