Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MystMU Hard PVP STARTUJEMY JUZ 13 CZERWCA Z PEŁNĄ PARĄ ZAPRASZAM WSZYSTKICH

Night112233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezuu ludzie jaki problem z wejściem... gdzie wy macie że server ONLINE, matko bosko kochano wbijacie jak server OFFLINE i się czepiacie że lagi/nie działa/dc poczekajcie :) Bez spin.

Gdy wszyscy pisali o problemach z wejściem, server był online kolego. Nie mieszaj.

Adminie, pojaw się i staw czoła problemom z community :)

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twoja ocena jest zbędna, to już 4 z kolei serwer PL na którym AT przestrzela sobie kolana na starcie. Ludzie chcą pograć i narzekają, bo nie mają gdzie, a chcieliby zagrać na jakimś rodowym serwerku. Nazywaj to sobie trollingiem, nie interesuje mnie Twoja jakże cenna opinia ;) peace

Opublikowano

A miałeś gdzieś napisane że server ruszył ? Przecież dadzą info na www w news że już można wbijać ...

Pewnie odpalili na chwilę sprawdzili czy wszystko działa i tyle :) Takie moje zdanie ja tam cierpliwie z chłopakami czekam.

Opublikowano

A miałeś gdzieś napisane że server ruszył ? Przecież dadzą info na www w news że już można wbijać ...

Przecież było 19 osób online, nawet tutaj ktoś pisał, że było 9 na liczniku. Serwer miał start zatem punktualnie o 18.

U mnie odpala się już dobrze. Biblioteki te to framerowk 4 i C++ cośtam, najlepiej ściągać z oficjalnej strony MSa. w google szybko się znajdzie tematy z ofincaljnymi linkami.

Opublikowano

Stronka już bez lagów, widać kończą a start na 19 pewnie będzie (To nie info, tylko moja spekulacja )

Ahh ten piątek 13 :D

Opublikowano

Dziwne, że wcześniej admin tego serwera był bardzo wygadany i aktywny :) Teraz nawet nie ma go online. Czyżby kolejne zagranie: opublikuj serwer, niech ściągną naszego klienta z naszymi wirusami i potem tylko powiemy "nie wyszło nam, sorry nara" xD myślicie dlaczego taka masa serwerów wstaje i pada od razu. No ale, do końca dnia jeszcze czas, a to co pisałem dotyczy nie tylko tego serva.

No ale czekamy.

Opublikowano

Coś mi się wydaje że H@ Postawił server na swoim kompie i wyłapał DDoSa i go przez jakiś czas nie będzie hehe ^^

Opublikowano

Nie mogę zrobić kąta na stronie ;/

Unable to register, reason: system error, please contact administrator.

i cos takiego pisze ;/

Opublikowano

nie , ale wiem ze 800 exp . nowa edycja serw long term zazwyczaj rok + stoi ..

Polski serwer warto wbic my z ekipa wbijamy :)

pzdr

Opublikowano

myst to nawet nie ma zamiaru wystartowac ;) o godz 18 byl start itd... a tu dalej kitem wieje strona sie laczy jakby chciala a nie mogla.... 0 osob online gra nie odpala , zero info od administracji co sie dzieje po prostu widac ze to jakis fake ;) wpadam na dragon zobaczymy co tam znajdziemy pozdro

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

sory ale mam pytanko do was co daje gra w mu ?? ja dzis nafukany w bialych najkach lece chata ludzi , i sie zastanawiam czy grac ? podpowiedzcie cos co mam robic ? 

Co nam daje gra mu? To co Tobie daje biale najki i chata ludzi

Opublikowano

sory ale mam pytanko do was co daje gra w mu ?? ja dzis nafukany w bialych najkach lece chata ludzi , i sie zastanawiam czy grac ? podpowiedzcie cos co mam robic ? 

gra w mu dajee expa

Opublikowano

za takie obiecywanie serwerów i padanie po 1h powinno byc dozywocie

Opublikowano

podam wam pomocna dłon SZCZERZE !  :  wchodzimy na torenty wpisujemy Bosski Roman - Therapya Szokowa Dozwolona Od Lat 18 sluchamy plyty i BEZ KITU!! widzimy co jest nam do zycia potrzebne ,wezcie to do siebie to nie chore brednie ,to jest to co w zyciu jest NAZJWAZNIEJSZE!!  ( jeden krok w przod pod prad drugi dacie rade , porazki to szczeble sukcesu a efekty przyjda z czasem (WALCZCIE O LEPSZY BYT !!   ,  za wszelka cene ) moze pierdziele co dla niektorych bo juz dawno to maja , ale jest duzo osob co zatacza rondo co dnia (tak jak ja kiedys NIEWARTO!!! ) OTWORZ OCZY ZOBACZ ILE SIE DZIEJE ( PORZUC TEN PLASTIKOWY SWIAT ) DACIE RADE <odwagi> bujcie sie strachu !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...