Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MystMU Hard PVP STARTUJEMY JUZ 13 CZERWCA Z PEŁNĄ PARĄ ZAPRASZAM WSZYSTKICH

Night112233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"

Napisany 01 czerwiec 2014 - 14:30

Debiutant

• photo-thumb-886299.gif?_r=1365814162
  • Members
  • bullet_black.pngbullet_black.png
  • 104 postów

www jest juz w 80% ukączone mysle ze juz dziś bedzie działać pomysle nad resetami przekonaliscie mnie :)            "

Chyba kazdy umie czytac  ... a to ze admin wprowadza w blad innych to inna sprawa

Opublikowano

Jak chcecie.Na x-worldzie tak jak napisalem wyżej jest i sie jakoś nie biją o spoty.Po 2 nie każdy przy takim expie w 1 dzień wbije rr ,żeby już czekał te 24h na nastepny.Tak jak wyżej napisałem mu nie jest dla maniaków Mu online tylko dla wszyskich.Jak nie będzie rywalizacji w rankingu? przecież mając kilka dni przy expie 35 nie jest łatwo wbić.Beż ogranicznika na serwer zawita 20osbób w tym 80% tych co siedzą w domu i grają tylko.Osoba mająca pracę lub przychodząca póżniej do domu nie będzie grała na tym serwerze ,bo nie ma po co jak maniaki będą bić co dziennie rr,a dana osoba w tym prawie wszyscy będą na końcu rankingu.Mu nie jest dla paru osób tylko dla wszystkich.Nie lubie się powtarzać (podobnie napisałem wyżej),ale musiałem to napisać.

Opublikowano

O czym wy wgl mówicie, chcecie mieć równe szanse ? w czym ?... Wbijesz rr  i musisz czekac 24h po to aby ludzie cie dogonili... osobiście też pracuje i nie narzekam na takie coś, w końcu i ty wbijesz max rr i staty a wtedy możesz się wziąść za pvp. Zresztą kto będzie chciał w wakacje marnować czas na wbijanie rr pare dni na serwerze z rate 35... Z 500xp i można się wtedy bawić.

Opublikowano

taki pewny zabezpieczen? to co mam zaprosic Rebekke i mirasa? sprawdzi sie zabezpieczenia strony i serwera :D jesli wytrzymacie 1 dzien  to moze zagram xD najlepiej serwer z resami i exp x25 najlepsza zabawa bo 400 lvl i tak szybko sie wbija

Opublikowano

zrob server max 5rr 200/300 pkt za res i max ML. server pod pvp wtedy jest zabawa a nie naginanie resow...

Opublikowano

widze dyskusja trwa server jeszcze nie wystartował :D jestem zajety teraz troszke malo odwiedzam forum działam głównie przy serwie strona jest ukonczona mysle ze testy wlacze na wekkend dla kazdego poinformuje was otym , jezeli mialy by byc resy to wymyslilem jevel of reset ktory bedzie potrzeby do zrobienia resetu ale to bedzie na innym projekcie innego serwera ktorego publikacja poiawi sie niedługo   :) tutaj resetów nie bedzie to jest server głównie pvp

www jest juz w 80% ukączone mysle ze juz dziś bedzie działać pomysle nad resetami przekonaliscie mnie  :)            "

Chyba kazdy umie czytac  ... a to ze admin wprowadza w blad innych to inna sprawa

ja nikogo w błąd nie wprowadzam powiedziałem mysle to nie odemnie zalezy kiedy strona bedzie smigac trwaja teraz prace
co do resów namówiłem sponsora na 2 server z resami :)

More Power MuOnline

Opublikowano

Night jeżeli miały by być 2 serwery to ten z resami to jak dokładnie? staty zostają i cofka lvl 250? będzie ogranicznik?I kiedy dokładnie miałby wystartować ten serwer? tak samo 13 czerwca jak ten pvp?

Opublikowano

niestety nie , prace juz trwaja przewidywany start 2 serwera ShadowMu jest na koniec lipca :) staty zostaja 100pkt do rozdania za rr :)
Myst Mu ma Unikalny system miedzykrajowy kazda narodowość ma własny jezyk strony i kazda narodowość ma specialnego clienta z własną versją jezykową :) narazie jest dostępny w 5 jezykach EN,PL,DE,FR,LT to jest projekt na bardzo dużą skale i cieszy duża ilość graczy z chin korei połnocnej i południowej , japoni i innych kszaczko języcznych krai jest w to zangazowane mnóstwo osob . pozdrowienia od Grupy MystMu , Nvidia cuda , IGC Network i HD Heizen 

Zbierzemy polaków w kupe i zerż....jmy kżywookich w dup. :)

More Power MuOnline

Opublikowano

Night szykuj publikacje na ragezone.com i wszystkich miedzynarodowych forach to bedzie 300++ online :) Servery PVP sa bardzo oblegane przez graczy.

Ale proponuje zrobic np. 1/2 resy max i 300 pkt za resa + 300/350 Magic Lvl :) 

P.S   Jest szansa zeby RF byl od 350?

Opublikowano

@ Magic Gladiator: 250 lvl
@ Dark Lord: 250 lvl

@ Summoner: 350 lvl
@ Rage Fighter: 400 lvl (HOT)

taki pewny zabezpieczen? to co mam zaprosic Rebekke i mirasa? sprawdzi sie zabezpieczenia strony i serwera  :D jesli wytrzymacie 1 dzien  to moze zagram  xD najlepiej serwer z resami i exp x25 najlepsza zabawa bo 400 lvl i tak szybko sie wbija

a propo tego teraz sie kaplem 
a chcesz miec wjazd na chate i zobaczyc twarz policianta przez oczko od dzwi to powodzenia a jezeli to ma byc jakies nastraszanie to padkuza chwile zglosze sprawe tam gdzie trzeba :) po 2 jestem bardzo mściwy w przypadku koleinych ataków na moj server wiec zapraszam chętnych 

More Power MuOnline

Opublikowano

Bez rr  jest sto razy lepiej exp 75 drop 55 zobacz sobie ile ludzi jest na fatelity mu to jest prawdziwy pvp serwer ale zecze powodzenia zapewne wbije na serwer zobaczyc co i jak .

Opublikowano

Niski exp .... jak dla mnie! I Zwłaszcza, że kilka dni później startuje Ragezone serwer :)

Nie wierze, że ustawienia, ludzi,atni będą jak oni!

Zobaczymy, będzie ok to wbije 

Opublikowano

Witam Serdecznie polskich Graczy Mu Online chciałem zachęcić was do zagrania na Myst Mu , Ponieważ? , Nasz server jest serverem doskonałym bez resów głównie podobny do Global Mu Online . Choć chodzilo nam oto aby on byl podobny w sęsie własnej orginalności którą ma Global Mu Online ,  takiej samej lub podobnej nie spotkacie gdzie indziej . nasi logistycy dokładnie ustawiali itemki,dropy,eventy,rózne takie drobności aby nie komplikowało sie to wgrze i odrazu to sprawdzano czy jest wporządku.Każda klasa postaci jest dokładnie zbalansowana (SM,BK,ELF,MG,DL,SUM,RF) . Wiadomo mogą byc jakieś drobne błędy których bysmy niechcieli ,jak by tak sie jednak stało napewno odrazu to naprawimy . Pracujemy juz ogólnie od Początku Grudnia 2013 roku . bedziemy cały czas nieustannie pracować nad serverem a nawet Odtworzeniu MuOnline Seasonu 8 Episodu 1.
a was drodzy gracze jeszcze raz zapraszam do sprawdzenia pozdrowienia od Myst Mu Teamu
Przeidzmy do Konkretów:
Serwer miał opuznienia były juz plany przełożenia startu lecz niedopusciliśmy do tego i nadrobilismy zaległości.
STARTUJEMY ZGODNIE Z PLANEM !!!
13 Czerwca ( Piątek ) Godzina 18-00

More Power MuOnline

Opublikowano

W jakim sĘsie ten serwer jest tak doskonały ??

Co ty za dyrdymały wypisujesz ...logistyk wam ustawial drop, itemy itd ^^^ . Czy ty wiesz w ogole czym zajmuje sie logistyk  ?

Nie gram na serwach , gdzie sa tak ograniczeni ludzie w administracji .

No ale zycze powodzenia !

EDIT: Czy ty masz dysortografie , jesli tak , popros kogos z bliskich by pisał w zastępstwie twoje posty :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...