Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MystMU Hard PVP STARTUJEMY JUZ 13 CZERWCA Z PEŁNĄ PARĄ ZAPRASZAM WSZYSTKICH

Night112233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie wkońcu mogę powiedzieć ze mystmu zaczyna karierę na polskim rynku juz 13 CZERWCA
Officialna polska strona to http://mystmu.sytes.net/poland/

Untitled_zps1fdfbec3.png

information_zps64e18282.png
OFFICIALNA POLSKA STRONA - http://mystmu.sytes.net/poland
Official English Website -

http://mystmu.sytes.net

@ VERSION : Season 6 Episode 3
@ EXP : 25x 
@ DROP : 50%
@ Bless Bug : OFF
@ Custom Spots : OFF
@ MAX Level : 400
@ Master Max Level: 300 (HOT)
@ GM EVENT: On

@ Guild : 300 lvl
@ Gens : 320 lvl
@ Magic Gladiator: 250 lvl
@ Dark Lord: 250 lvl

@ Summoner: 350 lvl
@ Rage Fighter: 400 lvl (HOT)
@ Max items level : +15
@ Max item option level : +28
@ Max item Excellent Options: 6
@ Max item Socket Options: 3
@ MuHelper : On at level 80

@ Phantom Solidier : OFF
download_zps641cd164.png

level_zps3cf29e19.png
@Dark Knight: 5 
@Dark Wizard:5
@Elf: 5
@Summoner: 
@Rage Fighter: 
@Magic Gladiator: 7
@Dark Lord:7
spots_zps31d827be.png
Spots in all maps ( 5-6 Mobs on Spot)

partyexp_zpsc00ba402.png
@Party2Exp =50%
@Party3Exp =80%
@Party4Exp =110%
@Party5Exp =150%
chaosmachine_zpse8559a9c.png
@ChaosMachine +10 = 80%
@ChaosMachine +11 = 70%
@ChaosMachine +12 = 60%
@ChaosMachine +13 = 50%
@ChaosMachine +14 = 40%
@ChaosMachine +15 =
35%

events_zpsa7f160d2.png

@ Blood Castle
@ Devil Square
@ Chaos Castle
@ Castle Siege
@ Castle Deep
@ CryWolf
@ Nightmare
@ Illusion Temple
@ XMasAttack
@ Raklion Event
@ Double Goer
@ RingAttack
@ SkyEvent
@ HappyHourEvent
@ MossMerchant
@ ImperialGuardian
@ LastManStanding
@ BossAttack

addons_zps762d8006.png
@ 2Sub Servers PvP and NoN-PvP
@ Global Chat
@ Party Exp
@ Season 5 maps
@ Season 6 maps
@ Duel System
@ Multi Vault System
@ New Acc items
@ New NPC
@ David Mix
@ Chaos Machine +15
@ Marry System
@ New Mobs
@ Gens System
@ Guild WH

@ New Jewels
@ AntiDoSS and AntiCheats
@ CashShop
-All Seals/Buff/P
ns/Misotioc

More Power MuOnline

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo długo zapraszam tez hakerów do pokazania co potrafia , każda próba ataku skończy się zainfekowaniem komputera i dołączeniem do mojego bardzo duzego botnetu wiec zapraszam cfaniaków także :) Nasza współpraca z Firma AVAST i KASPERSKY LAB (Opracowaliśmy System ochrony przed dossem 99% skuteczny ) osiągneła bardzo pozytywny wynik system jest dosteny dla użytkowników Avast i Kaspersky oczywiscie tylko za opłata licencij pracujemy tez z DarkSide network i IGCN oczywiscie odpłatnie nasi sponsoży zainwestowali bardzo dużą sumę pieniędzy wiec projekt nie może sie skończyc niepowodzeniem z tego co wiecie to prace nad tym serverem trwały az pół roku i jestesmy z niego bardzo dumni to wszystko co chciałem dodać nie bedę odpisywać na beznajdziejne komentarze typu 

A długo ta karJera będzie trwała ???

More Power MuOnline

Opublikowano

Bardzo długo zapraszam tez hakerów do pokazania co potrafia , każda próba ataku skończy się zainfekowaniem komputera i dołączeniem do mojego bardzo duzego botnetu wiec zapraszam cfaniaków także :) Nasza współpraca z Firma AVAST i KASPERSKY LAB (Opracowaliśmy System ochrony przed dossem 99% skuteczny ) osiągneła bardzo pozytywny wynik system jest dosteny dla użytkowników Avast i Kaspersky oczywiscie tylko za opłata licencij pracujemy tez z DarkSide network i IGCN oczywiscie odpłatnie nasi sponsoży zainwestowali bardzo dużą sumę pieniędzy wiec projekt nie może sie skończyc niepowodzeniem z tego co wiecie to prace nad tym serverem trwały az pół roku i jestesmy z niego bardzo dumni to wszystko co chciałem dodać nie bedę odpisywać na beznajdziejne komentarze typu 

Kolego Ty nawet nie wiesz co piszesz...

Opublikowano

chyba pisze to co wiem bo jak bym nie wiedzial to bym nie pisał :) nie rozumiem twojego podejscia do sprawy o co ci chodzi :D pozatym to jest forum o hakach wiec zapraszam do hakowania a graczy do grania :) nie jestem administratorem projektu ale mam duzo do gadania 

More Power MuOnline

Opublikowano

chyba pisze to co wiem bo jak bym nie wiedzial to bym nie pisał :) nie rozumiem twojego podejscia do sprawy o co ci chodzi :D pozatym to jest forum o hakach wiec zapraszam do hakowania a graczy do grania :) nie jestem administratorem projektu ale mam duzo do gadania 

Człowieku Ty chcesz kogoś straszyć? Fajnie przyciągacie  graczy ;). A że umiesz ataki ddos wysyłać z CMD to już sie chwalisz że jaki to nie wielki jesteś ;)

"Opracowaliśmy System ochrony przed dossem 99%skuteczny ) osiągneła bardzo pozytywny wynik system"

Zrozumiałem z tego że jak ktoś na ten serwer wysle atak DDOS. to go bedziecie Atakować ale po co i tak wam nic nie zrobi xDDDD. i nie każdy jest taki glupi żeby zostawiał swoje IP. pomyśl!

Opublikowano

Nigh nie będziesz wprowadzał resów? rest są bardziej popularniejsze i na pewno więcej ludzi przyjdzie na serwer,Mi takie ustawienia pasują tylko wolałbym ,aby były resy.Jest szansa wprowadzenia resetów czy nie?

Opublikowano

Night jeżeli zdecydowałeś się na resy to będziesz wprowadzał ogranicznik np 4dni? chodzi mi o to ,że jeżeli masz 1 rr to 2 rr wykonasz za 4 dni.Do tego staty zostają i cofka do np 250lvl? lepiej jak staty bedą zostawać i cofka do jakiegoś lvl np 250.Jeżeli chcesz ,żeby serwer postał kilka lat to wprowadź ten ogranicznik co wyżej napisałem.Do tego ludzie nie będą tylko expić tylko będą mieli czas na handel ,a do tego będą mogi postać na bramie w dewias i np duele sobie robic czy wary gildi.Dowodem są prywatne serrwery X-world czy Underground ,któremaja ogranicznik do wykonywania rr to stoją juz kilka lat.

Opublikowano

Dałem taki przykład ,przecież można dać np 6dni ,żeby nawet Ci co chodzą do pracy i póżno wracają aby mogi wbić tego resa.Mu nie polega na ciągłym biciu rr i nie jest dla takich komputerowców którzy nie chodzą do pracy i ciągle grają.Dzięki wprowadzeniu ogranicznika każdy będzie miał równe szanse.Po 2 bez ogranicznika osoba nie chodząca do pracy tylko grająca w mu wyprzedzi bardzo daleką tą osobę która chodzi do pracy i wtedy nie będą równe szanse i nie przyciągnie to ludzi tylko odciągnie

Opublikowano

ogranicznik moze polegac na max 1 rr w ciągu tygodnia. innej opcji nie widze. ja lubie standardowe serwery bez spotow, ale ten tez ma fajne ustawienia takie jakie sa w tej chwili.

Opublikowano

taka prawda ze wtedy nie ma zabawy wgl w rankingu jest bo jest ale nikt sie nie sciga bo nie ma jak .. ;D , a spoty w danej chwili sa zajebane. LEPSZY pomysl wedlug mnie jest taki aby ustawic automatycznie jesli ktos nabije 400lvl i chce zrobic reset zaznacza go na stronie wykonaj reset postaci i odlicza mu czas przykladowo te 24h i koles musi czekac a nie ze w danej chwili caly serwer resa postaci dostaje i bum na spota ... wedlug mnie moje rozwiazanie jest lepsze bo nie beda tak spoty oblegane a tez czas na handel przymusowy pozostaje :)

Jesli lepszy pomysl do wykorzystania tego czasu odliczeniowego jest taki ze co reset postaci on sie wydluza a nie skraca!:D wtedy nowi gracze maja jakas tam wieksza szanse zeby dogonic tego co jest 1 :D kminicie :> daj my na to o te 10min na 1 resie. jesli ktos ma 50resow czeka juz 500min dluzej niz ten 1dzien a ktos kto ma 0 resa czeka sobie tylko 1dzien i szybko bije :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...