Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MystMU Hard PVP STARTUJEMY JUZ 13 CZERWCA Z PEŁNĄ PARĄ ZAPRASZAM WSZYSTKICH

Night112233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

takie pytanie mam sory byc moze bedzie glupie ale czy moby beda mialy 100%hp ? chodzi mi o to, ze jak przy lvlu maks 400 bez resa miec mozliwosc bicia na kazdej mapie ? to sie nie ograniczy potem ze od lvlu 200 do 350 beda wszyscy na tarkan ?

Opublikowano

21 kont, no no, ale będą tłumy... pobawcie się w publikacje bo np. na ragezone was niema, tak samo org.pl i net.pl mmo forach, też na mmosite może też by coś zaskoczyło (już nie mówię o innych forach mmo i topkach Mu online). Chyba, że nie planowaliście nigdy mieć setki (setek) online, to sorry, nie zrozumiałem 'ambicji'. Jak mam się ugryźć w język, to na serwer z resami możecie się postarać bardziej, bo dalej mam nadzieję na ten serwer z powodu pewności siebie i rzekomego profesjonalizmu. Jednak, dość gadania, będziemy działać o 18 :)

Opublikowano

na ragezone jest publikacja pod nazwa soulmu, a na innych forach to nie wiem. Na pvp subie musi byc jakis npc, ktory chociaz poty itp bedzie sprzedawal

Opublikowano

Dobrze było by żeby wypalił dawno takiego pvp szukałem , byczki grają ?

EDIT@ Jakieś info dotyczące startu ? Bez zmian?

Opublikowano

gówno ja kwszystkie polskie serwery, strona wczytuje sie 5min dc na wejściu. czy wy naprawde jesteście tacy tępi i że vps za 2 dychy nie utrzyma takiej ilości online? kolejny serwer w którym same obietnice, a na starcie takie problemy

Opublikowano

Nie mogę nawet konta założyć takie lagi. Nie wbijam nie ma po co.

Opublikowano

Żadne trolle, świadoma opinia. Każdy ma prawo do wypowiedzi, nie pucuj się.  

P.S. Przestańcie obiecywać, to już nawet śmieszne nie jest ^^

Opublikowano

ale ktoś musi być naiwny aby to ściągać xD

Adminie, napisz coś bo trolle się zlatują.

Po pierwsze to te bilblioteki pomogły to nie troll .. A po drugie LUDZIE SPOKOJNIE to początek startu nie zdziwił bym się jak by start o 1-2h przesuneli przecież to norma... a dziwicie się lagów jak wchodzicie na serv gdy na stronce pisze OFFLINE. Pewnie jeszcze coś robią, ja tam jestem zadowolony że nie kładą wyjebki tylko pracują.

Opublikowano

Żadne trolle, świadoma opinia. Każdy ma prawo do wypowiedzi, moja jest wyżej. Przestańcie obiecywać, to już nawet śmieszne nie jest...

Jak zwykle trolle śpieszą się z tą jakże cenną "moją opinią". Ledwo się zaczęło, a zaraz będzie 15 stron tematu o tym samym, że serwer to "gówno". nie bronię nikogo tylko proponuję przeczekać aż albo admin coś napisze albo coś się poprawi.

Calm down, ja też mam problem z wejściem.

Opublikowano

Jezuu ludzie jaki problem z wejściem... gdzie wy macie że server ONLINE, matko bosko kochano wbijacie jak server OFFLINE i się czepiacie że lagi/nie działa/dc poczekajcie :) Bez spin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...