Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MystMU Hard PVP STARTUJEMY JUZ 13 CZERWCA Z PEŁNĄ PARĄ ZAPRASZAM WSZYSTKICH

Night112233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logistyka to przepływ materiałów, informacji i pieniędzy w przedsiębiorstwach i między nimi. 
adz bowiem dostaliśmy materiały oplacone przez nas od IGCNetwork i logistycy przekazali nam informacje po ukladali w alfabetycznym poządku :) kumasz czacze ? jak nie masz co robic to sie pobaw Kaska

W jakim sĘsie ten serwer jest tak doskonały ??

Co ty za dyrdymały wypisujesz ...logistyk wam ustawial drop, itemy itd ^^^ . Czy ty wiesz w ogole czym zajmuje sie logistyk  ?

Nie gram na serwach , gdzie sa tak ograniczeni ludzie w administracji .

No ale zycze powodzenia !

EDIT: Czy ty masz dysortografie , jesli tak , popros kogos z bliskich by pisał w zastępstwie twoje posty  :P

sama masz dysmuzgografie nie jestem z polski jak ci sie nie podoba to nie wchodz łaski mi nie robisz nara

More Power MuOnline

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nihght szanuj Ludzi i ich opinie, i nie wpier... się w inne tematy.!!

Będą chcieli ludzie zagrać to zagrają! 

Opublikowano

Jak tak zaciekle balansujecie wszystko to zastanowcie sie nad zablokowaniem tworzenia ally, zeby w tydzien po starcie bylo sie chociaz z kim bic, a nie caly serwer w jednym ally.

Opublikowano

remejn 
bardzo ciekawa sugestia napewno zablokujemy ally :) na poczatku do 1 pozdrawiam

Nihght szanuj Ludzi i ich opinie, i nie wpier... się w inne tematy.!!

i bede sobie pisal gdzie chcial mam prawo wyrazac opinie tak jak to robia inni

nie chcesz nie graj ja wam tutaj wszystkim nie bede dogadzac i zgadzać sie z waszymi psychicznymi teoriami i glupimi postami to jest publikacja serwera a nie pierdolenie na scenie ani szkola masz problem do mojej pisowni NIE CZYTAJ ! dziekuje

More Power MuOnline

Opublikowano

Wiesz..  "porządna publikacja" przyciągnie więcej graczy na  serwer .

Mnie tam farmazony o logistykach tylko rozśmieszyły ^^

A teraz cos na temat ustawień. Według mnie za niski exp, hard jak na globalu, global nie padnie, wasz zapewne tak .

Aha ...brawo za bezbłędnie napisanego posta  ;)

Opublikowano

A powiedż z kąd ty takie rzeczy wiesz , że hard jak na globalu ze padnie , przepowiadasz przyszłość .   :D ? Serwer jeszcze nie wystartował jak byś chciała wiedzieć. Co ty myślisz że jak piszesz bezbłędnie to jestes kimś , Wywyższasz się ? 

More Power MuOnline

Opublikowano

Co ty Pierdolisz night?

Chciałem normalnie zagrać! a ty wchodzisz na każdą publikę i pierdolisz o swoim serwerze, pierw się wykaż i pokaż jaki jesteś zajebisty i jakie masz te zajebiste ANTI i ustawienia! A później możesz coś mówić! 

A to czy jesteś z Polski czy nie piszesz na Polskim Forum, więc dostosuj się do regulaminu Polskiego i Polskich liter. 

Bo chyba nie uważasz, że ktoś kto "Cwaniakuje" "Robi z siebie Pr0" "Pisze np- zapraszam fszytkich na muj serwer mu" Przyciągnie Graczy  <-- to tylko

przykłady więc bez spiny!

PS. Tylko proszę cie nie pisz, że ten serwer będzie istniał mp. 3lata, bo to nie są Poslkie realia ;D to do postu wyżej ;D 

Opublikowano

ja odpowiadam na pytania szczerze i bez farmazonow jestem glownym posrednikiem miedzy Phantamare a MPC Forum i wszystko tlumacze wiec sory ja tu zadnych glupot nie gadam jezeli tak bedziecie do tego podchodzic nigdy nie doczekacie sie fajnego polskiego serwera bo sami je niszczycie . dziekuje i nie odpisuje na zadne pytania dowiadujcie sie sami :)

More Power MuOnline

Opublikowano

Jak to ma być pvp server to potrzebna jest jakaś metoda, śeby szybko (i tanio) siś PK pozbyć. Mam nadzieję, ęe pomyśleliście o tym. Jakieś hearty itp. bedą dropią czy trzeba bedzie ciułać powoli?

Opublikowano

dropia rózne moze nie akurat hearty ale  dropia inne boxy od box of heaven i red pink....candy boxy róznojak zalezy od levela i z kazdego leca leszpe itemki od + 7 do + 9 nawet drop tego jest troszke niski ale mozna cos uzbierac wiadomo ze z tego tez leca kamyczki blessy ,choasy nie soule o soule jest trudniej bo dropia tylko z mobkow i zen tez radze zbierać wiadomo tez ze jest 6 nowych kamieni kazdy kamiien daje 1 opcje zalezy jaki to kamyk sa rózne wiem ze mozna je zdobyc napewno za lucky coiny tak jak Lucky Itemy i mase innych orzedmiotów wiecej info bedzie na stronie głównej

More Power MuOnline

Opublikowano

a te pajace tylko zasdroszcza walic ich !!

Oj jarecki jak ja ci zazdroszcze, ze bedziesz tu grał ^^

A ja naturalnie, ze wejde i sprawdze ten niesamowity projekt  :D

Opublikowano

nie bedzie tu resów zapraszam na shadowmu.co.uk tutaj sa resy i pracuje ta sama ekipa przy budowie serwera pozdrawiam
a co do serwera dziś grałem 4 godziny wszystko bardzo fajnie ustawione wciagnołem sie tak ze w 4h wbiłem 88 lvl ale jechalem na wszystkich sealach jakie były możliwe możecie sie przygotować na długą i ciekawą rozgrywke zobaczycie sami :)

More Power MuOnline

Opublikowano

wbije napewno ;) pvp servery sa najlepsze. mam nadzieje, ze  bedzie dobry antycheat i bedzie wszystko ok. moglbyc exp 100/150 ale w sumie bedzie dluzsza zabawa ;) czekam !

Opublikowano

napewno sa za Lucky Coiny i pewnie tez z boxa +5 mozna sie ich tez spodziewac z selupana medusy i poniektórych bossow prawdopodobnie nie dropia z mobow

More Power MuOnline

Opublikowano

keye sa za wcoiny na serwerze jest donate ale na wcoiny narazie nie mam zadnych info na ten temat
a za lucky coiny sa takie itemki jak Lucky Itemy jakie tam piroka kamienie oczywiscie nawet szatanka mozna losnać pożerożne tak jak wspomnialem tez nowe kamyki oczywiscie lucky dropia żadko i im wiecej np 10 to nie ma nowych kamyków tylko za 30

More Power MuOnline

Opublikowano

a wcoiny tylko beda za donate ;/? czy np. tez beda dodawane za bossa,eventy typu CC/BC/DS?

RF wkoncu od 350 czy 400?

Opublikowano

niestety nie tlumaczenie administracj to jest takie ze serwer musi miec sie z czego utrzymać sa rózne ciekawe żeczy ale niestety takiego czegos nie bedzie napewno  bedzie mozna wygrac np w evencie na forum lub od gm bezposrednio 

More Power MuOnline

Opublikowano

mniej wiecej kojarzysz cennik?  jak z tym RF :D? bedzie mozliwosc wykupienia Card RF/SUMM?

mozliwosc platnosci? sms tez czy tylko przelew/pay pal?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...