Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|█▬█ █ ▀█▀| sfgames.eu - Twój prywatny serwer Shakes & Fidget [MAX 2555lv][PANEL GRACZA][NO-BETA][4ever][SEZON-2] (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

SebuśPL

Zaczynamy od nowa?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart gry?

• TAK
      43
    • NIE
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mistrz to ja SikamDoZlewu powiedz nam wszystkim jak bugujesz grę bo coś nie wierzę w to ,że jako tobie jedynemu statystyki można rozwinąć więcej niż 15k .

Nie mam pojęcia...

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie jak to jest mozliwe ze goscie maja po 300-360k podstawowego ataku gdy ja mam max 15k ? LOL ! moze mi ktos powiedziec jak oni to robia?

ODPOWIE KTOŚ?

Opublikowano

Yhym btw. ulepszcie walkę zwiadowcy ponieważ wojownik 320 rozwala mnie na 362 ^^

No niestety... życie. Staty mi się zbugowały, może admin mi je do 15stki obniżyć. Eq? Eq nie jest od admina ani ja nim nie jestem. Jestem zwykłym graczem, który potrafi wykorzystać możliwości które serwer daje. Ponadto pisałem już co to za możliwość zdobycia tego eq. Czyli w wieży od pomocnika(Bynajmniej ja z tamtąd wziąłem eq na zwiadowce) i założyłem inne na niego bo opcja wkładania eq tam działa, to że nie umiecie naprawdę się rozglądnąć i ruszyć się popatrzeć, nie obwiniajcie mnie że zaś w topce rady nie dajecie, dla mnie to zabawa. A nie ciągłe narzekanie+że oszukuje... Ja nie oszukuje.. Korzystam z opcji które daje serwer. Pzdr/Mistrz.

Opublikowano

Ja nie mam żadnych bugów, przypadek? nie sądze.

dalej nie dostałem odpowiedzi na pytanie: czy lochy będą dalej resetowane? bo mam całe lochy zrobione 13 piętro, wieże też i nie wiem czy opłaca mi sie je potem robić..

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Powinno już wszystko działac

Włączono limit piw 10 - 1h

Jeżeli do 20 @BossBTS nie wyjaśni mi jak obszedł zabezpieczenie pożegna się z serwerem :)

Możesz banować... samo się odblokowało, nie miej do mnie pretensji+Jak możesz przeczytaj wiadomość co ci na priv napisałem.

Opublikowano

MAM POWAŻNY BUG :

Otóż dodaję sobie staty patrze a tam mam złoto na minusie chciałem się upewnić i dodałem jeszcze parę stat i znowu mam na plusie sorry że go wykorzystałem ale nie zauważyłem że na minus mi idzie i teraz mam 1193974894 złota :/

@Edit i znowu mnie zbugowało na minus http://zapodaj.net/0e7b6d899580f.png.html

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Sebus w bazie danych kliknij w users pozniej struktura i przy zloto dodaj atrybut UNSIGNED przy grzybkach to samo dzieki temu zloto i grzyby na minus nie beda spadac

Pozdrawiam

Opublikowano

nie rozumiem co wy macie za problemy..

ma to ma, każdy serwer ma bugi, nie ma serwera idealnego, po kiego grzyba spamować i sie kłócić? najwyżej dostanie bana i tyle'

//up:

rly?

http://scr.hu/21ue/096g7
;)

//edit:

nie rozumiem jednej rzeczy, mam 368 lvl i u handlarza i w epikach mam max. 1150 "średnich" w broni (tych w nawiasie np. ~2000) gdy inni na niższych lvlach mają po 2k

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Koleiny bug:

u hazardzisty nie wygrywa sie podwojnie wygrywasz tylko to co postawiles

Zostaw like

Opublikowano

Aaa właśnie coś zobaczyłem dałem warte wczoraj o północy a nic nie dostałem

Zostaw like

Opublikowano

nie bd restartu lochow gildyjnych?

Będzie ale rzadko.

MAM POWAŻNY BUG :

Otóż dodaję sobie staty patrze a tam mam złoto na minusie chciałem się upewnić i dodałem jeszcze parę stat i znowu mam na plusie sorry że go wykorzystałem ale nie zauważyłem że na minus mi idzie i teraz mam 1193974894 złota :/

@Edit i znowu mnie zbugowało na minus http://zapodaj.net/0e7b6d899580f.png.html

Nie

Koleiny bug:

u hazardzisty nie wygrywa sie podwojnie wygrywasz tylko to co postawiles

Jest to zablokowane ponieważ jest tam ciekawy bug :) (99% serwerów to ma)

Ja nie mam żadnych bugów, przypadek? nie sądze.

dalej nie dostałem odpowiedzi na pytanie: czy lochy będą dalej resetowane? bo mam całe lochy zrobione 13 piętro, wieże też i nie wiem czy opłaca mi sie je potem robić..

Lochy powinny się resetować codziennie o północy.

powinno być błędu z minusem. Zaraz sprawdzę.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

troche lipka, wgl po co to resetować? :O

u mnie nikt z pomocników nie ma żadnych itemków. ;]

Farta z przedmiotami miało tylko kilka osób :) Ci którzy się pierwsi rejestrowali

Resetować to po to że na samych misjach jest ciężko grać ;)

Resetuje sie tylko wieza co oznacza twoja odpowiedz "Nie" ?

Skoro wieża się resetuje to wszystkie lochy muszą ;x

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Właśnie nie jak dziś po lekcjach wbiłem to mi się zresetowała wieża i 13 loch tzn. można robić bossa w nieskończoność już z 200 razy go ubiłem

@Edit teraz właśnie przed sekundom mi sie zresetowalo ale razem z grzybami zlotem i awka

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...