Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|█▬█ █ ▀█▀| sfgames.eu - Twój prywatny serwer Shakes & Fidget [MAX 2555lv][PANEL GRACZA][NO-BETA][4ever][SEZON-2] (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

SebuśPL

Zaczynamy od nowa?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart gry?

• TAK
      43
    • NIE
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taedium ziomuś ? A kim Ty jesteś sprzedawczyku, powiedz mi szczerze ^^. Ziomuś to możesz sobie mówić do Twoich psiapsiółek na osiedlu. Pajacu jeden tego co słuchasz mówi samo za siebie ^^.

A jeszcze dopiszę delikatnie o całym administratorze banujesz za takie coś ? Weź się rozbiegnij i zbanuj się z Twoją ścianą w pokoju ;)

Pozdro łaczki.

Opublikowano

Taedium ziomuś ? A kim Ty jesteś sprzedawczyku, powiedz mi szczerze ^^. Ziomuś to możesz sobie mówić do Twoich psiapsiółek na osiedlu. Pajacu jeden tego co słuchasz mówi samo za siebie ^^.

A jeszcze dopiszę delikatnie o całym administratorze banujesz za takie coś ? Weź się rozbiegnij i zbanuj się z Twoją ścianą w pokoju ;)

Pozdro łaczki.

Banuje ponieważ serwer jest dla każdego i nie ma nikt prawa obrażać drugiej osoby ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Żal mi takich ludzi, którzy mają inteligencję kamienia. Nie masz kultury bądź rodzice Cię jej nie nauczyli, to za to ponosisz karę. Proste? Proste. Nikt nikogo nie słucha, ja zgłaszam graczy i ludzi, którzy potrafią tylko wyzywać zamiast się normalnie dogadać. Jakoś z innymi graczami doszedłem do wspólnego języka tylko ty zacząłeś mnie wyzywać. 
Naucz się kutlury i opanuj język, bo kiedyś nieźle dostaniesz po twarzy i będziesz na dnie. :)

2e30al1.jpg

Opublikowano

@SebuśPL

Mam problem.

Można go podpiąć pod bug. Postaraj się to na prawić.

Przechodząc do sedna sprawy chodzi o Listy Gildii, nie da się ich wysłać. Normalny list mogę a do gildii nie idzie.

Nick z serwera.

LodziarzUgi

Opublikowano

Mam bugów fhui :

1. Pokonałem Szefa szefów w gildii i jak chcę znowu loch gildyjny to wywala mnie z gry.

2. PVP co 2 dni?

3. Pancerz się buguje

4. Kiedy przegram w lochach gildyjnych automatycznie przenosi mnie do lochów zwykłych

5. Kiedy atakuję gildię to zamiast ataku są lochy gildyjne

6. Obrazek na wieży jest inny niż podczas ataku tzn. kiedy klikasz do ataku oraz informacje wieży się nie zgadzają

7. Rzeczy na 1 poziom mogą mieć 500 i więcej dodatkowych atrybutów

8. Nie wiem czy to tak miało być ale boję się o bana bo ubiłem już wszystkie lochy normalne i gildyjne oraz trochę wieży a już mam 315 poziom i to w godzinę :D

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Mistrz to ja SikamDoZlewu powiedz nam wszystkim jak bugujesz grę bo coś nie wierzę w to ,że jako tobie jedynemu statystyki można rozwinąć więcej niż 15k .

Opublikowano

Mam bugów fhui :

1. Pokonałem Szefa szefów w gildii i jak chcę znowu loch gildyjny to wywala mnie z gry.

2. PVP co 2 dni?

3. Pancerz się buguje

4. Kiedy przegram w lochach gildyjnych automatycznie przenosi mnie do lochów zwykłych

5. Kiedy atakuję gildię to zamiast ataku są lochy gildyjne

6. Obrazek na wieży jest inny niż podczas ataku tzn. kiedy klikasz do ataku oraz informacje wieży się nie zgadzają

7. Rzeczy na 1 poziom mogą mieć 500 i więcej dodatkowych atrybutów

8. Nie wiem czy to tak miało być ale boję się o bana bo ubiłem już wszystkie lochy normalne i gildyjne oraz trochę wieży a już mam 315 poziom i to w godzinę :D

Wszystkie z bugów jakie wymieniłeś zostały już zgłoszone :)

Z czego 4 prze zemnie ..

Czytaj posty innych a nie myśl tylko o sobie ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

mam pytanie jak to jest mozliwe ze goscie maja po 300-360k podstawowego ataku gdy ja mam max 15k ? LOL ! moze mi ktos powiedziec jak oni to robia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...