Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

5€ na Na'Vi i oczywiście darmowa kasa z Nip vs GGWP :).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Hm, ciężko z dzisiejszymi meczami, na nip ggwp nie postawię, bo nie mam na tyle skinów by później resztę obstawić, 3dmax wydaje mi się pewniakiem i prawdopodobnie tu postawie najwięcej, navi vs titan jak dla mnie navi gra lepiej na nuke, a że to tylko bo1 to mogą to ugrać, więc fajnie też by było coś tutaj postawić, nip epsilon się wstrzymam, epsilon może zaskoczyć, ale z drugiej strony bo3 to raczej dla nipu, ostatni mecz dla dignitas  raczej, ale mogą do tego czasu skiny nie wrócić.

Opublikowano

Kogo obstawić na' vi czy titan ?

NaVi : Titan - większość poprzednich map/gier wygrywało NaVi, kennys sam gierki nie wygra, a równie dobrze AWP gra GuardiaN, lepsze KDA wszystkich graczy ma NaVi.
Opublikowano

Mi przed chwilą przyjeło. Po prostu jak wam się wyświetli okienko: Zabroń tej stronie otwierać kolejne okna dialogowe  zaznaczcie tam że ma zabraniać i klikajcie potem Place Bet kilka/kilkanaście razy a powinno szybciej wam przydzielić bota, ja tak zrobiłem i po około minucie dało mi bota. Spróbujcie może wam też zadziała. :)

Mam jeszcze pytanie jak to jest teraz, co decyduje o tym kto zaczyna na CT lub TT chodzi o mecz NaVi - Titan??

Opublikowano

Mi przed chwilą przyjeło. Po prostu jak wam się wyświetli okienko: Zabroń tej stronie otwierać kolejne okna dialogowe  zaznaczcie tam że ma zabraniać i klikajcie potem Place Bet kilka/kilkanaście razy a powinno szybciej wam przydzielić bota, ja tak zrobiłem i po około minucie dało mi bota. Spróbujcie może wam też zadziała. :)

Mam jeszcze pytanie jak to jest teraz, co decyduje o tym kto zaczyna na CT lub TT chodzi o mecz NaVi - Titan??

Runda nożowa :) tak btw zmieniłem na na'vi sądzę że wygrają 

Opublikowano

NaVi : Titan - większość poprzednich map/gier wygrywało NaVi, kennys sam gierki nie wygra, a równie dobrze AWP gra GuardiaN, lepsze KDA wszystkich graczy ma NaVi.

Mecz BO1, mapa CT. kennyS na outside. Myślę, że mecz jest równy pewnie pójdzie mid/low na na`vi.

Znacznie więcej godzin przegranych mają gracze titan.

Opublikowano

Mid/high Na'Vi.

Dla mnie wygląda to tak:

126231421244857753872.png

Czerwony - mid/high

Pomarańczowy - mid/low

Nie wiem czemu tak stawiacie na Epsilon. :)

Ja bym wolał się wstrzymać, obejrzeć GGWP vs NiP i zobaczyć w jakiej formie są NiP. :)

graphic.png

Opublikowano

Mecz BO1, mapa CT. kennyS na outside. Myślę, że mecz jest równy pewnie pójdzie mid/low na na`vi.

Znacznie więcej godzin przegranych mają gracze titan.

KennyS gra w Na'Vi?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...