Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się nie kieruje procentami chyba, że jakiś brazylijski/australijski meczyk i znam opinie od ludzi, którzy tam mieszkają :P. Mogło być 7-1 ale, virtusi grali słabo z DiG, a mouz vs planetkey, to te mouz na lanie w końcu wygrało :>

obecnie wygrywa reason jak i penta ( prawdopodobnie pierwsze mapki dla nich )

f1a327ea2f.png

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No cóż :O

Reason mialo małe szanse na wygraną, a bet #yolo czy jakoś tak, temu dałem po zaczętych meczach. Quit nie znam teamu jak i OverGaming ale nazwy mi podpowiadają aby na nich postawić coś :P

f1a327ea2f.png

Opublikowano

No cóż :O

Reason mialo małe szanse na wygraną, a bet #yolo czy jakoś tak, temu dałem po zaczętych meczach. Quit nie znam teamu jak i OverGaming ale nazwy mi podpowiadają aby na nich postawić coś :P

instynkt macierzyński?

Ja dzisiaj 2 bety i miałem 2/2 wygrane :) Reszty tych nie pewniaków dla mnie nie obstawiałem. Nie mogę sobie pozwolić na przegrywanie, bo mam tylko 4 skiny które są powyżej 0.10$ z czego dwa ponad 40 centów xD

Opublikowano

Ostatni bet na pente.. 36 do wygrania, zobaczymy.

Ja dałem high bet na VP. Mają korzyśc 1 winu i raczej z pentą mają duże szanse na win ;)

// Aaaa sorka, bo ja już wyprzedziłem betowanie i przewidziałem wygraną penty xD 

Po prostu Grandfinal dałem na VP high bet :)

Opublikowano

LOL? 
Mogłem dać na ESC... mieli 17% i wygrali z Titan 2-1 ;] Ez skins... BUT I DON'T BET :(

Opublikowano

LOL? 

Mogłem dać na ESC... mieli 17% i wygrali z Titan 2-1 ;] Ez skins... BUT I DON'T BET :(

Nie wiem czy zauważyłeś ale w tym turnieju MlG czy jak on tam się nazywa, wiele teamów throwowało... Myślę, że to tez był throw ;)

Opublikowano

Dzisiejsze predykcje:

W: 3

L: 2

1 win z value prawie 2.0, 1.6 oraz 0,7 tak więc po 2 losach odrobione na pewno ;)

jak pisałem dla @DogGuffi

Diabeł > kaczki ( OG > Ducks )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Moglem postawic na Quit ;/

a ja na OverGaming. Sam Ci nawet o tym pisałem :D. Większa wygrana była bo aż 1.97 za 1 value :////

f1a327ea2f.png

Opublikowano

GPlay vs KPV, hmm? :)

Mecz 50-50, GPlay same wygrane z słabymi teamami, a KPV przegrane z samymi teamami z górnej półki. Ostatnio KPV było lepsze od GPlay 2-1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...