Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

możesz mieć racje ale na Vp najwięcej jak na razie udało mi się dorobić także będę za nimi do końca przede wszystkim dlatego że to polski i bardzo dobry team ;)

VP wygralo wczoraj 4/4, wiec dzisiaj im to lotto czy przegraja czy nie, zakwalifikowali sie.

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zakwalifikowali się w lidze Faceit, dziś grali w Esea xD

Esea i yak go*no warta, Snax do San Jose tez nie jedzie, ho mowil, ze chce sie bardziej przygotowac do faceita.

Opublikowano

­FNATIC czy TSM? Grają o 18, a chcę mieć odp do 17. Jeżeli da radę to poproszę o analizę. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Ale LC jest zalosne. Nie ma to jak symulacja DDosow zeby wziac sobie 2 o 10x lepszych od siebie graczy zeby wykierowali. To tak jakby e frag wzielo sobie Olofa, bo mieli ddosy........

Opublikowano

co mówicie, żeby wjechać kuponem na te mecze: 
cloud9 > method

skdc < luminosity

jako kupon więcej zgarnę

Opublikowano

Czy właśnie teraz są pierwsze mecze kwalifikacyjne do IEM San Jose 2015? Widzę, że dziś jeszcze ma grać Virtus.pro vs Liquid. Mógłby ktoś doradzić co do tego meczu? gdyż chciałbym wjechać fullem (~$20).  :v

Virtus.Pro na zawsze ;) Virtus.Pro is love Virtus.Pro is life! keep calm and love Virtus.Pro :P

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Virtus.Pro na zawsze ;) Virtus.Pro is love Virtus.Pro is life! keep calm and love Virtus.Pro :P

Słuchaj mądrego kolegi i przegraj wszystko.

Mecz 50/50. Michu jest dobrym zawodnikiem ale zgranie w drużynie na pewno spadnie.

Nie zapominajcie o poprzednim LAN-ie na którym Liquid niemal pokonało VP grające wtedy w pełnym składzie.

Jak procenty nadal będą poniżej 30% to poleć LOW na Liquid, jak przebiją 30% to polecam VP (tylko i wyłącznie LOW).

Opublikowano

Wczoraj mi się udało :)

0uN2ldQ.png

Dzisiaj lecę tak

5L1unxr.png

W obu meczach lecę low tylko przez moje zamiłowanie do G2 dałem trochę więcej.

Opublikowano

Wczoraj mi się udało :)

0uN2ldQ.png

Dzisiaj lecę tak

5L1unxr.png

W obu meczach lecę low tylko przez moje zamiłowanie do G2 dałem trochę więcej.

Na czym grasz ? :D

HSCVsHPlay na kogo ? :D

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Nie warto stawiać fulla, to bo1, wszystko może się zdarzyć ;) Jeśli fnatic przegra będzie grać jutro z envy. 

Opublikowano

Jak myślicie, CLG, czy CoL?

Kocham lounge, miałem dostać 2,2€, dostałem 1,12. Niech sobie zabierają po 5€ od typów co dają po 200€, a nie :G

tenor.gif

Opublikowano

Stawiacie dziś coś?

czemu TSM przestało istnieć?

Ekipa TSM postanowiła usunąć dywizje w cs:go. Nie rozumiem tej decyzji :/

i teraz karrigan i ekipa szukają sobie innej organizacji, i guess.

Opublikowano

Od 4 grudnia 17 wygranych,  4 przegrane (4 underdogi  - 2 - itemy po 4 centy, pozostałe 2 - bety do 1$), w tym dzisiaj nv i tsm. Chyba git :v

tenor.gif

Opublikowano

13.12.2015

Na dziś mam kilka propozycji prosto z mojej strony. A więc lecimy tak:

Revival vs. HSGG
BET: Revival wygra jedną mape
KURS: 1.40

Fnatic vs. Na'Vi
BET: Fnatic
KURS: 1.28

Mousesports vs. HellRaisers
BET: Wynik 1:1
KURS: 2.60

Astral Authority vs. Leader1
BET: Over 2.5
KURS: 2.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...