Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz nie mialem z czego stawiac. Zrobiłem z 11 euro 110 i wymieniłem sobie na kose. Teraz mały przypływ skinów i ryzykuje, daje 10 euro na Titan z VP :D

user since 2009. pare baników się dostało :)

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz nie mialem z czego stawiac. Zrobiłem z 11 euro 110 i wymieniłem sobie na kose. Teraz mały przypływ skinów i ryzykuje, daje 10 euro na Titan z VP :D

Według mnie na 90% Vp ten mecz wygra, ale wszystko się może stać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z 8:2 do 10:16. Gratki VP

Zeby nie bylo to nie VP zrobilo comeback.

Widziałem i płakałem. Rip skiny :D

Niespodzianka

<

Opublikowano

Vexed czy GFNS? 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Tremos chyba jednak nie wierzysz w Virtusów :) ja już po pierwszym meczu z NiP wiedziałem, że będzie 2x win z HR. GoGoGo C9 w finale!

Opublikowano

mimo że c9 nie było ostatnio w szczytowej formie nie było można ich odrazu skreślać jak zrobiło to większość ludzi. Zagrali rewelacyjny mecz. Weszło 10$. Jak u Was? 

Mouz czy VP

Navi czy Fnatic

Wojownik Mental 48 ON/OFF

Ninja Archer 59 ON/OFF

9192.png

Opublikowano

CLG czy Renegades

??

CeX czy CGS

?? :D

mimo że c9 nie było ostatnio w szczytowej formie nie było można ich odrazu skreślać jak zrobiło to większość ludzi. Zagrali rewelacyjny mecz. Weszło 10$. Jak u Was? 

Mouz czy VP

Navi czy Fnatic

MouzevsVp>Vp

NaviVsFnatic>Navi

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Dziś Virtus pro grają z Dignitas na kogo stawić ostatnio Vp nieźle w dupe dostali że tak to określe.

No i nie jestem pewien dlatego z porada przychodze tu ;)

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Zlotej zasady nie znacie, ze na VP obstawiacie? Obstawiajac na sile nic nie ugracie.

Jak na siłe ? Nie zrozumiałem cie chyba do końca. 

A tak w ogóle oczekiwałem odpowiedzi na moje pytanie :/

Ale odpowiedzi dotyczącej meczu.

Opublikowano

Na kogo postawić NiP czy Virtus.pro ? ­

Ostatnio Vp nieźle dało popalić NiP ja bym stawił na Vp :)

Opublikowano

Jak na siłe ? Nie zrozumiałem cie chyba do końca. 

A tak w ogóle oczekiwałem odpowiedzi na moje pytanie :/

Ale odpowiedzi dotyczącej meczu.

Jak VP ma pseudo forme - same mecze VP sa obgadywane. Juz bym wolal obstawic Vexed vs LC. Vexed nie jest slabe, te same % co VP vs Digni, a to jest bo2, Vexed z takimi mleczakami mapy raczej nie przegra, wiec albo win albo remis.

Ps: bo1 tez sie nie obstawia :)

Opublikowano

Jak VP ma pseudo forme - same mecze VP sa obgadywane. Juz bym wolal obstawic Vexed vs LC. Vexed nie jest slabe, te same % co VP vs Digni, a to jest bo2, Vexed z takimi mleczakami mapy raczej nie przegra, wiec albo win albo remis.

Ps: bo1 tez sie nie obstawia :)

możesz mieć racje ale na Vp najwięcej jak na razie udało mi się dorobić także będę za nimi do końca przede wszystkim dlatego że to polski i bardzo dobry team ;)

Opublikowano

B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)

kRom7zY.png

akurat stawiłem 0,04 cent na Dignitas. bo wiedziałem że z nimi Vp przegra :/ no co dużo mówić mają lepszą taktyke skina przy dignitas ale całym sercem przy VP:) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...