Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie, z góry mówię, że jestem fanem vp. :D

E-frag<Faze
Envy<Astralis
Astralis<VP - tak wiem... Miłość do vp to pierwsza sprawa i ta miłość mówi ze warto zaryzykować. xD Mimo to jeśli chodzi o mecze vp to radzę Wam poczekać na ich drugi meczyk i wtedy sie zobaczy jak grają, bo to do formy zależy, a wiemy, że Oni w Katowicach są zmotywowani, zatem wierzę. xD
TSorm>E-frag
VP>Envy - tutaj raczej vp ma większe szanse niż z Astralis, więc obejrzymy ten meczyk i będzie wiadomo czy vp jest na tym evencie coś warte. xD
Faze>TSorm
Envy<Faze
E-frag<Asrtalis
Faze<Astralis
TSorm<VP (jeśli vp bedzie grało słabo z envy i  astalis to najlepiej lowa na tsorm dać...)
VP>E-frag (jeśli wyżej win vp to vp wygra na luzie ale % niezbyt miłe )
Envy>Tsorm

Naprawdę ja raczej dziś nie będe stawiał dużo, bo to są grupy i trzeba pooglądać i stwierdzić, która drużyna ma formę i coś strzela - np. u vp to DUŻO znaczy, zatem preferuję poczekać do ćwierćfinałów - tak jak ktoś juz pisał.

PS: Za ew. błędy sorka bo jest 7rano... xD Pozdrówki dla wygranych

Panowie, z góry mówię, że jestem fanem vp. :D

E-frag<Faze
Envy<Astralis
Astralis<VP - tak wiem... Miłość do vp to pierwsza sprawa i ta miłość mówi ze warto zaryzykować. xD Mimo to jeśli chodzi o mecze vp to radzę Wam poczekać na ich drugi meczyk i wtedy sie zobaczy jak grają, bo to do formy zależy, a wiemy, że Oni w Katowicach są zmotywowani, zatem wierzę. xD
TSorm>E-frag
VP>Envy - tutaj raczej vp ma większe szanse niż z Astralis, więc obejrzymy ten meczyk i będzie wiadomo czy vp jest na tym evencie coś warte. xD
Faze>TSorm
Envy<Faze
E-frag<Asrtalis
Faze<Astralis
TSorm<VP (jeśli vp bedzie grało słabo z envy i  astalis to najlepiej lowa na tsorm dać...)
VP>E-frag (jeśli wyżej win vp to vp wygra na luzie ale % niezbyt miłe )
Envy>Tsorm

Naprawdę ja raczej dziś nie będe stawiał dużo, bo to są grupy i trzeba pooglądać i stwierdzić, która drużyna ma formę i coś strzela - np. u vp to DUŻO znaczy, zatem preferuję poczekać do ćwierćfinałów - tak jak ktoś juz pisał.

PS: Za ew. błędy sorka bo jest 7rano... xD Pozdrówki dla wygranych

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

VP > E-Frag

EnVyUs > TStorm

FaZe < VP (wierze kurde)

Faze formy nie ma, dlatego ja także wierzę! :) VP kolejny mecz gdzie po wybranej stronie przegrywają. :///

Opublikowano

post-1481031-0-26243400-1457032095_thumb.png

gl..

//edit 

chociaz to weszlo :D

dalem na przeciwnikow publiclir 10centow i mieli 10;9 przegrali eco i lose 10;16 xD

jutro na + ma byc! :D

sygnatura.png

Opublikowano

Navi vs TS - najlepiej skipować, jak ktoś obstawia na fanobecie, to może postawić na 1 mapę dla TS.

Edit - mapy już są - Overpass (navi), Cobble i Mirage, w tym przypadku mapy są pod TS, overpassa zapewne przegrają, najlepsza mapa Navi, na cobble ładnie grali z VP, no i mirage, pokonali envy, a online grają ładnie na owej mapie. 

Fnatic vs VP - pewnie wygra Fnatic, lecz procent na nich jest śmieszny, lepiej na polaczków stawiać, na fanobecie najlepiej 2:1 dla VP, bo ponad 6 euro stawka jest, więc bardzo się opłaca, grają u siebie, wątpię, aby fnatic bardzo tryhardowało dla tak śmiesznej puli, a VP zależy na tym cupie :) Szczególnie na cache i mirage mają szansę.

LG vs TS/Navi - LG, ale ryzyko tak czy siak jest, któryś z tych teamów bez problemu powinien wygrać przynajmniej jedną mapę.

Astralis vs Fnatic/VP - Astralis, w meczu z Fnatic będę underdogiem, 5-0 w fazie grupowej, na ostatnim lanie przegrali bodajże na inferno 16:14, imo 50/50 :) Najlepiej 2:1 dla Astralis lub low na nich.

Opublikowano

'Śmieszne pieniądze'- zastanów się 5 razy zanim coś napiszesz misczukantera. Na którym turnieju można było wygrać więcej wcześniej? Na żadnych. Dopiero na MLG będzie można wygrać więcej. Nie pisz takich głupot następnym razem.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

'Śmieszne pieniądze'- zastanów się 5 razy zanim coś napiszesz misczukantera. Na którym turnieju można było wygrać więcej wcześniej? Na żadnych. Dopiero na MLG będzie można wygrać więcej. Nie pisz takich głupot następnym razem.

xD

http://www.hltv.org/?pageid=82&eventid=2036

1. $100,000

2. $40,000

3-4. $20,000

5-6. $10,000

7-8. $5,000

9-10. $3,000

11-12. $2,000

ziomek, nie pierdol, jak nie masz pojęcia. 

Na ostatnim majorze był większy prizepool, tak samo Cologne. 

Opublikowano

xD

1. $100,000

2. $40,000

3-4. $20,000

5-6. $10,000

7-8. $5,000

9-10. $3,000

11-12. $2,000

Ziomek, nie mam pojęcia? http://www.hltv.org/?pageid=82&eventid=1666 IEM Cologne 250k Prize pool

http://www.hltv.org/?pageid=82&eventid=1617 DreamHack Open Cluj Napoca - 250k Prize pool

Tyle samo jest teraz w Katowicach, więc skończ p******** swoje farmazony

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

Navi vs TS - najlepiej skipować, jak ktoś obstawia na fanobecie, to może postawić na 1 mapę dla TS.

Edit - mapy już są - Overpass (navi), Cobble i Mirage, w tym przypadku mapy są pod TS, overpassa zapewne przegrają, najlepsza mapa Navi, na cobble ładnie grali z VP, no i mirage, pokonali envy, a online grają ładnie na owej mapie. 

Fnatic vs VP - pewnie wygra Fnatic, lecz procent na nich jest śmieszny, lepiej na polaczków stawiać, na fanobecie najlepiej 2:1 dla VP, bo ponad 6 euro stawka jest, więc bardzo się opłaca, grają u siebie, wątpię, aby fnatic bardzo tryhardowało dla tak śmiesznej puli, a VP zależy na tym cupie :) Szczególnie na cache i mirage mają szansę.

LG vs TS/Navi - LG, ale ryzyko tak czy siak jest, któryś z tych teamów bez problemu powinien wygrać przynajmniej jedną mapę.

Astralis vs Fnatic/VP - Astralis, w meczu z Fnatic będę underdogiem, 5-0 w fazie grupowej, na ostatnim lanie przegrali bodajże na inferno 16:14, imo 50/50 :) Najlepiej 2:1 dla Astralis lub low na nich.

Jeśli dziś byali będzie  nie tak jak wczoraj z Tempo 0/1/14 staty to vp ma szanse z fnatic mimo to wiemy ze fnatic czesciej z nimi wygrywa. Jesli chodzi o taktyke vp jest okej ale brakuje im jakiegos wykonczenia, serio. Plus jest taki ze moze zaskoczą i grają u siebie! =)

xD

1. $100,000

2. $40,000

3-4. $20,000

5-6. $10,000

7-8. $5,000

9-10. $3,000

11-12. $2,000

100k nie rośnie na drzewach...

Opublikowano

No, ale dla pana Miszczkantera to drobne, dlatego Fnatic oleje ten turniej. Do tego gada pierdoły.

CS GO PLAYING

Global Elite

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

No, ale dla pana Miszczkantera to drobne, dlatego Fnatic oleje ten turniej. Do tego gada pierdoły.

moze fnt nie aż tak bardzo zależy ale chcą dominować pod każdym względem ;)

Opublikowano

moze fnt nie aż tak bardzo zależy ale chcą dominować pod każdym względem ;)

Topowi zawodnicy z samych stickerów na majorach mają taką kwotę :)

Nie tyle, że kwota mała, ale niedługo major i nikt nie będzie tutaj zdradzał nowych pomysłów.

Opublikowano

VP Kappa, tyle z "taktyk" które przygotowywali przez cały czas :v

Ps. VP będzie grało w Fnatic (IEM Confirmed)

post-1482864-0-64085800-1457119736.png

Opublikowano

attachicon.gifScreenshot_10.png

Gdybyś był wiernym fanem a nie sezenowcem wiedziałbyś, że VP oszczędzało taktyki na majora Keepo  :yay:

Kek, nigdy nie byłem fanboyem VP - nie wyszło ci, a taktyki to na IEM'a oszczędzali a nie na jakieś majory.

Opublikowano

Gdybyś był wiernym fanem a nie sezenowcem wiedziałbyś, że VP oszczędzało taktyki na majora Keepo  :yay:

+1, ale nawet z taktykami nic raczej nie zrobią, bo w ćwierćfinale i tak odpadną z byle kim

Kek, nigdy nie byłem fanboyem VP - nie wyszło ci, a taktyki to na IEM'a oszczędzali a nie na jakieś majory.

major>iem

Opublikowano

+1, ale nawet z taktykami nic raczej nie zrobią, bo w ćwierćfinale i tak odpadną z byle kim

major>iem

Cytuje to co mówili każdemu - "Nie chcemy pokazać taktyk na IEM"

Opublikowano

major>iem

Cytuje to co mówili każdemu - "Nie chcemy pokazać taktyk na IEM"

No racja, ale na majorze coś nowego pewnie będzie, co i tak nie wystarczy xD

Opublikowano

Ojojoj nie wiem czy coś takiego mówili, zwyczajnie wszyscy wierzący kibice tak mówili. :v
Szkoda vp, bo lubię ich. Same taktyki nie były jakieś złe bo jakiś pomysł na grę mieli ale brakowało ich jesli chodzi o formę, bo skilla to mają, ale gdzieś głęboko.
fnt>asttralis
navi<LG

Opublikowano

Ojojoj nie wiem czy coś takiego mówili, zwyczajnie wszyscy wierzący kibice tak mówili. :v

Szkoda vp, bo lubię ich. Same taktyki nie były jakieś złe bo jakiś pomysł na grę mieli ale brakowało ich jesli chodzi o formę, bo skilla to mają, ale gdzieś głęboko.

fnt>asttralis

navi<LG

astralis ma szansę, szczególnie że na lounge mają 70%, 5-0 w grupach, w Barcelonie prawie wygrali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...