Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje bety to tak VP>FNATIC 40 centow stawiam, navi>envy 40 centow i tsm>g2

Ziomek VP  dusta2 grają, VP no change. Zastanawiam się nad med betem w strone Fnatic.

@Edit

Ode mnie wleciał low na Na'Vi

Na'Vi EnVy

Opublikowano

Ziomek VP  dusta2 grają, VP no change. Zastanawiam się nad med betem w strone Fnatic.

@Edit

Ode mnie wleciał low na Na'Vi

Na'Vi EnVy

Heh no to weszły 2/2 narazie pozdro :D

Opublikowano

Mówiłem by na VP w meczu vs Fnatic stawiać - i nie, nie dlatego, że jestem fanboyem VP (bo nie jestem :)). Na'Vi vs EnVy też przewidziałem. Teraz jeszcze VP vs nV (VP), VP vs TSM (TSM) i HR vs Titan (oba teamy na podobnym poziomie, Scream i S1mple bardzo dobrzy aimerzy ale s1mple jest inteligentny w przeciwieństwie do Screama) jest dosyć wyrównany, ale mimo wszystko stawiałbym na HR - szczególnie, że różnice % nie są duże.

Jednak nie sugerujcie się tylko postami - stawiajcie na tych, którzy wg. was powinni wygrać. Myślicie, że VP wygra z TSM? Postawcie na nich. Jeden mecz nigdy nie jest równy 2, w jednym meczu VP może wygrać z Fnatic 16:10 na dd2, w 2 może przegrać z nV 16:8 na Mirage.

LE01E2H.png

Opublikowano

Mówiłem by na VP w meczu vs Fnatic stawiać - i nie, nie dlatego, że jestem fanboyem VP (bo nie jestem :)). Na'Vi vs EnVy też przewidziałem. Teraz jeszcze VP vs nV (VP), VP vs TSM (TSM) i HR vs Titan (oba teamy na podobnym poziomie, Scream i S1mple bardzo dobrzy aimerzy ale s1mple jest inteligentny w przeciwieństwie do Screama) jest dosyć wyrównany, ale mimo wszystko stawiałbym na HR - szczególnie, że różnice % nie są duże.

Jednak nie sugerujcie się tylko postami - stawiajcie na tych, którzy wg. was powinni wygrać. Myślicie, że VP wygra z TSM? Postawcie na nich. Jeden mecz nigdy nie jest równy 2, w jednym meczu VP może wygrać z Fnatic 16:10 na dd2, w 2 może przegrać z nV 16:8 na Mirage.

Dodam coś od siebie...

...a jeśli nie jesteście pewni danego meczu - NIE OBSTAWIAJCIE.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

można powiedzieć, że taz przegrał ten mecz :p

jaki taz mordo, pasha gra gowno od 200 dni, powinien odejść, bo ma rodzinę i wiadomo, że będzie grał gówno, bo nie ma czasu na grę, prócz streamów z jakimiś bobkami na fpl. 

­

Opublikowano

Ale unlucky VP ;/ raz sie przegrywa, raz sie wygrywa cóż, szkoda że VP w c***a leciało Snax wgl skraca z awp WTF?

no tak, witamy w cs, pierwszy raz słyszysz o skracaniu z awp?

­

Opublikowano

no tak, witamy w cs, pierwszy raz słyszysz o skracaniu z awp?

Ja p******e, ty się każdego czepiasz a w co 3 poście zaprzeczasz samemu sobie. Jeżeli masz jakieś problemy ze sobą to idź do psychologa, nie zwiększaj sobie ego na mpc.

Jestem ciekawy jak wyjdzie ten mecz TSM vs VP. TSM powinno wygrać, ale każdy wie jak VP gra. Co do HR vs Titan to ja cofam to co powiedziałem, osobiście polecam skipować ale możecie poszukać u kogoś innego propozycji. 16-14 na VP :v

TSM 16-11 VP. Szkoda, że VP tak zepsuli gre na nV. To właśnie pokazuje, że nie warto betować na VP/przeciwko VP, najlepiej omijać ich mecze z daleka. Strasznie ciężko to przewidzieć - mimo, że mają przewagę, to nagle głupio zaczynają oddawać rundy bo głupio skracają i gg. Weszłoby gdyby pasza nie był botem :v

LE01E2H.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...