Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlasnie  o to chodzi, gdybym znal jaka mape graja to bym nawet nie pytal, a specjalnie do 4 w nocy nie bede czekal zeby poznac mape, jak radzisz?

Mapę i tak poznasz po zamknięciu betów.

Moim zdaniem nie warto nawet obstawiać meczy amerykańskich xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vega vs nostalgie polecam mid na nostalgie z vega powinni ugrać.

Wczoraj grali jak by nie mogli. Low na vege

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Raczej overdrive nie mógł on im mecz przegrał

Poza tym vega jest slabsza niż enevrate

Teoretycznie tak ale Vega gra zespołowo także mają szanse :)

TSM vs ENVY jak obstawiacie?

VP vs HR czy HR da rade wziąść 12 rund czy nie?

Niemcy vs Finladia?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

VP vs HR czy HR da rade wziąść 12 rund czy nie?

Zależy od mapy i od tego czy ogarnęli team pod s1mple a nie s1mple pod team... S1mple jest bestią, prawdopodobnie jest jednym z najlepszych graczy, jeżeli nie najlepszym. Jeżeli mou i reszta (AdreN też jest bardzo silny) są w formie, to mogą nawet to wygrać.

Sprawdziłem HLTV - cobblestone więc się nie wypowiadam bo nie wiem jak VP na cobble gra

Co do TSM vs nV: Serce mówi TSM, rozum nV. TSM nie daje sobie rady w finałach, nV ostatnio pokonało Fnatic 3-2 BO5 (gdyby to było BO3 to nV by wygrało 2-0). Ryzykowny mecz. TSM skillowo ma szansę pokonać nV jednak nie wydaje mi się, że ich pokonają. Imo to jest jakieś 55-45/60-40 dla nV, ja bym skipował ale ty zrób jak uważasz.

Finlandia vs Niemcy BO1 nie wypowiadam się, Finlandię widziałem jak gra tylko w King of Nordic i (chyba) to wygrali, grali bardzo zespołowo i byli silni, jednak to było dawno i nie pamiętam, czy to był ten sam skład. Ja bym stawiał Finlandie - tobie radzę nie sugerować się w 100% moją wypowiedzią.

LE01E2H.png

Opublikowano

G2 ma na standinie pyth'a z winterfox, nie znam ani drużyny, ani gracza, ktoś się wypowie na jego temat? Jak nie powiecie nic ciekawego to high na nip mid na titan

1356721310-U739101.png

Opublikowano

G2 ma na standinie pyth'a z winterfox, nie znam ani drużyny, ani gracza, ktoś się wypowie na jego temat? Jak nie powiecie nic ciekawego to high na nip mid na titan

Nikt specjalny. Też polecę sporo na NiP

Tylko pytanie czy Train to mocna mapa NiP'u... bo coś mi się wydaje, że nie.

­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Nikt specjalny. Też polecę sporo na NiP

Tylko pytanie czy Train to mocna mapa NiP'u... bo coś mi się wydaje, że nie.

­

co ty chcesz stawić mordo na bo1 z friburgerem, serio? 

­

Opublikowano

jakiś meczyk na dziś med/high risk z ciekawymi %?

na potem można ogarnąć mecz VP vs Na'Vi, zobaczymy jak VP sobie poradzi z HR i SK. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...