Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawy meczyk VP vs EnVyUs, ale nadal się martwię o tą formę VP po wakacjach i nowej aktualizacji.. Procenty dość ciekawe, ale duże ryzyko :D

Opublikowano

EnvyUs vs VP?

Ja tam się pokusze o becika +/- 12$ na VP. GL&HF

Nie radzę. Po tym meczu dopiero będzie warto betować VP/przeciwko VP. Dopiero co wrócili z wakacji, ostatnie 2 mecze rozegrali c*****o (prawie z Orbit przegrali a z TSM przegrali 2-0, 2 mapa była na trainie i przegrali 16:3, na trainie k***a, na trainie). Nie wiadomo czy już wrócili do formy, rozgrzali się, itd. Niby te 2-3 dni to dosyć dużo, ale po meczu z Orbit nic nie grali więc nie wiadomo. Chyba, że były jakieś streamy o których nie wiem. Na Gfinity powinni się przyłożyć, ale powtórzę się - to jest duża niewiadoma. Możesz zaryzykować beta, jeżeli wrócili do formy to powinni to wygrać, ale ja na twoim miejscu bym skipował.

LE01E2H.png

Opublikowano

^za bardzo sie rozpisales, nie chce mi sie czytac

vp ma male procenty, czesto przy takim stanie rzeczy mecz wygrywali

envy procenty duze, bo malo ludzi wie o tym co vp potrafi zrobić

mecz 50/50, stawiamy na mniejszy procent

ps od ostatniego finału nie zmieniłem nicku, nadal mam tam #gogovp, to im pewnie pomoże

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Wejdzie czy nie wejdzie ? I jak widzicie mecz VP ?27fa79af74e11bac.png

powinno wejść

vp to taka niewiadoma jak zwykle, wrócili oni dopiero co z wakacji formy przedwczoraj nie pokazali no ale lan to lan 

ja sam postawie na mniejszy % czyli na vp ale bez szaleństw jakieś icb co aby na sucho nie oglądać :D

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Stawiajcie na envy, envy to wygra 100%, VP nie miału kiedy jeszcze się porządnie rozgrzać po wakacjach nie maco stawiać na vp wysoki bet 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...