Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fnatic oddało, był pokaz na cologne jak Fnatic radzi sobie z EnVy. Wtedy zagrali ładnie a teraz ?

co k***a?

Przecież TSM czy Envy jest w stanie pokonać fanatik. na majorze envy było blisko, ale i tak baguette z taką piątką jest top 1, bo każdy z graczy gra na tym samym poziomie i może zaskoczyć w każdej chwili.

­

Opublikowano

co k***a?

Przecież TSM czy Envy jest w stanie pokonać fanatik. na majorze envy było blisko, ale i tak baguette z taką piątką jest top 1, bo każdy z graczy gra na tym samym poziomie i może zaskoczyć w każdej chwili.

Masz racje. Troszkę się zdenerwowałem i napisałem byle co, źeby pocieszyć się duchowo.Tak w sumie to fajnie, że wreszcie Fnatic nie jest najlepsza drużyną.

Opublikowano

co k***a?

>envy

>top 1

jeżeli bierzesz pod uwagę tylko ten turniej to spoko, jeżeli nie - idź, przepadnij

EnVyUs jest w stanie pokonać Fnatic? Tak, gdy Fnatic nie jest w najlepszej formie i po lose strike'u na nich

LE01E2H.png

Opublikowano

>envy

>top 1

jeżeli bierzesz pod uwagę tylko ten turniej to spoko, jeżeli nie - idź, przepadnij

EnVyUs jest w stanie pokonać Fnatic? Tak, gdy Fnatic nie jest w najlepszej formie i po lose strike'u na nich

ayyy lmao

gdyby nie olof i flusha, to fnatic nawet nie byłoby w top3 btw.

aimowo i tak envy jest lepsze.

nie biorę pod uwagę jednego weekendu mordo, spójrz na poprzednie mecze starego envy, gdzie zawsze byli obok fnatic i prawie wygrywali. Z dwoma nowymi grajkami są lepsi :)))))

­

Opublikowano

ayyy lmao

gdyby nie olof i flusha, to fnatic nawet nie byłoby w top3 btw.

aimowo i tak envy jest lepsze.

nie biorę pod uwagę jednego weekendu mordo, spójrz na poprzednie mecze starego envy, gdzie zawsze byli obok fnatic i prawie wygrywali. Z dwoma nowymi grajkami są lepsi :)))))

Czy mi się zdaje czy jeszcze jakiś czas temu pisałeś, że pronax i flusha to boty, a robotę robi reszta xD

Każdy z fnatic gra bardzo dobrze od dłuższego czasu, a to, że czasami przegrają czasami mecz to chyba normalne :v 

U mnie ez 30$

1vmntc.jpg

Opublikowano

Czy mi się zdaje czy jeszcze jakiś czas temu pisałeś, że pronax i flusha to boty, a robotę robi reszta xD

Każdy z fnatic gra bardzo dobrze od dłuższego czasu, a to, że czasami przegrają czasami mecz to chyba normalne :v

U mnie ez 30$

1vmntc.jpg

3:2 i ez? top kek

może i tak pisałem, ale wzorując się na meczach online. Na lanach to flusha jest pewnym punktem fnatic. 

­

Opublikowano

METHOD CZY GAcademy?

mam zamiar postawic wszystkie skiny (7$) na Method, GAcademy nie w formie, oplaca mi sie?

Nie warto.

GA to raczej ugra. Głównie też zależy od mapy.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie warto.

GA to raczej ugra. Głównie też zależy od mapy.

wlasnie  o to chodzi, gdybym znal jaka mape graja to bym nawet nie pytal, a specjalnie do 4 w nocy nie bede czekal zeby poznac mape, jak radzisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...