Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tez wlasnie mam wrazenie ze exile to wygra a co do 2 meczu to nie wiem dlaczego ale immunity to wygra ale boje sie postawic ;D 

Opublikowano

a co uważasz o fsociety z animals? ogladalem ich mecz wczoraj i tak naprawde tam gra tylko 1 zawodnik wiec animals moga to wygrac..

Opublikowano

czy tylko ja zbetowałem na animal coś? xD jak myslicie moga ugrać?
no i jednak sie udało ;D 15-14 tec9 op 15-15 ov i ez win ez skins

Opublikowano

­Penta vs VP 

VP vs Fnatic
*na czerwono "ez skiny", coś tak czuje, ale mogę sie mylić bo czułem ze vp poradzi sobie z envy. xD

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

11:2 dla nipu, vp gra totalne gowno, plantuja pake sami nie wiedziac gdzie. wpierdalaja sie w molotowy i ogolnie HE, rozumiem ze to inferno ale bez przesady..

EDIT: Nie wierze co sie stalo -,-

Opublikowano

ja na szczescie mam wszystko w returnach xD, co myslicie o f3 vs csgl? bo mam tu ochote postawic na polakow ktorzy coraz lepiej graja a flipsyde bez simpla to nie flipsyde..

Opublikowano

Mehh, nigdy nie stawiałem na VP to wygrywali wczoraj 3 mecze na vp, tylko z NIP wygrali.. rip skiny

ktoś coś dzisiaj proponuje?

Opublikowano

Co sądzicie o VP Fnatic? BO1 mapa Cache, wczoraj VP dostało srogie baty od Penty a zaś 2 dni temu Fnatic dostało baty od Envy. 

Jakieś propozycje? Ogółem mam do postawienia 43€ a że nie lubie sie bawić w cipkę że będę stawiał 3€ a dla mnie skiny to tylko forma przyjemności dla oka w grze chcę postawić fulla tylko zaś pytanie na kogo ^^. Bardziej jestem skłony na fnatic, jakieś opinie? 

bez gif

Opublikowano

CSGL wiadomo ma duże szanse, chłopaki są w dobrej formie ;)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...