Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poleciałbym low na PiTER ;)

mój low to 50 centów, wszystko przegralem na tym turnieju co byl teraz xD wiec trzeba stawiać umyślnie teraz >_>

Opublikowano

Szymcio i inni jakies bety na dzisiaj? :p bo nie mam pomysłów, FNC może wróciło do formy i można na nich liczyć? Bo %% są ciekawe

Opublikowano

Szymcio i inni jakies bety na dzisiaj? :p bo nie mam pomysłów, FNC może wróciło do formy i można na nich liczyć? Bo %% są ciekawe

Ciężko powiedzieć tym bardziej, że to BO1 można sprawdzić jak będzie Envy grało z Titan przed meczem z Fnatic. Tylko trzeba pamiętać, że mecz meczowi nierówny. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Piter vs Lions // myślę że Piter tutaj ugra 2/0 lub 2/1

Orgless vs HR // tutaj raczej HR powinno mieć grę

EnvyUs vs Titan // byłem pewien że ludzi co z betować będą titan będzie więcej ale cóż.. jest 80/20 więc myśle nad lowem na titan, bo1 wszystko może się wydarzyć + mapa mirage

Fnatic vs EnvyUs // o ile FNC wróciło do formy powinno wziąć tą gre , mapa train < betować będe po meczu envy vs titan>
Fnatic vs Titan // to samo co wyżej bet po grze envy vs titan,

Fnatic vs TSM // mapa dd2 nie trzeba chyba nic o tym pisać TSM ma tą grę

są to oczywiście moje propozycje, jak ktoś się zna bardziej na tym niż ja niech też się wypowie na temat tych meczów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...