Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więcej nie stawiam na mecze vp :/ chyba, że chodzi o jakieś grube pieniądze dla Vp to wtedy mozna zarezykować bo sie spinaja :D. Ja sie odrobiłem na Titan vs Dignitas, teraz Hr vs titan ja osobiscie betuje na hr low'a ;d. Kokoszka sory ale on to bez sensu zrobił..

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja p******e, ty się każdego czepiasz a w co 3 poście zaprzeczasz samemu sobie. Jeżeli masz jakieś problemy ze sobą to idź do psychologa, nie zwiększaj sobie ego na mpc.

Jestem ciekawy jak wyjdzie ten mecz TSM vs VP. TSM powinno wygrać, ale każdy wie jak VP gra. Co do HR vs Titan to ja cofam to co powiedziałem, osobiście polecam skipować ale możecie poszukać u kogoś innego propozycji. 16-14 na VP :v

TSM 16-11 VP. Szkoda, że VP tak zepsuli gre na nV. To właśnie pokazuje, że nie warto betować na VP/przeciwko VP, najlepiej omijać ich mecze z daleka. Strasznie ciężko to przewidzieć - mimo, że mają przewagę, to nagle głupio zaczynają oddawać rundy bo głupio skracają i gg. Weszłoby gdyby pasza nie był botem :v

lol, serio myślisz, że jakieś teamy będą tryhardować na grze online, gdzie pewnie piją sobie browara i oglądają LM? W tych meczach t1 opłaca się tylko betować na mniejszy procent.

fajna sygnatura, czcij pionka z Warszawy i boba z WP!!111!11!111111111

­

Opublikowano

Na dziś obstawiłem na CSGL, VP. VP sie odegra za ostatni meczyk, przeanalizują to na spokojnie i się zrewanżują. Mimo jak cos to radze dawać lowa na vp.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Co tak mało osób pisze ? ;o

Już myślałem, że Virtusi wygrają to inferno :D

@Edit

Ale mapy i tak dla Virtus.

Virtus.throw

Bodajże z 12:6 do 12:16

I jeszcze traina przegrali haha

Opublikowano

virtusi win:

yeah yeah najlepsza druzyna virtus pro najlepsi

virtusi lose:

haha silverki haha przegrali haha nooby haha haha 

polska mentalność

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

virtusi win:

yeah yeah najlepsza druzyna virtus pro najlepsi

virtusi lose:

haha silverki haha przegrali haha nooby haha haha 

polska mentalność

Można bez tej niepotrzebnej wstawki "polska mentalność"? Zobacz sobie jak inna drużyna przegra co wypisują ich kibice. Nie ma co tutaj rozróżniać na narodowości bo nie o to w tym chodzi, a o wychowanie i kulturę osobistą poszczególnego kibica. Ciekawy jestem który inny naród sam się nawzajem wyzywa i wymyśla epitety na swoich rodaków typu: cebulak, polaczek itp...  śmiało ostrzeżenie za offtopic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zaryzykowałem, postawiłem moje ostatnie skiny na vp i c**j xD

sprzedaje ktoś tanie skiny? XDD

fajnie ze TSM wygralo, mimo, ze przegralem skiny. TSM love forever <3

LE01E2H.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...