Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Postawiłeś na NiP, ja postawiłem na fnatic, obaj stracimy skiny B) Dat logic xD

Nie w tym sensie.. 

Nie łap za słówka ja już opłakuje moje groszowe skiny ;D

Go NiP ... ;)

­

784091427630431250239.png

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i przegrałem.. 

Myślałem, że NiP będzie grał lepiej po stronie CT tym czasem widziałem silverki ...

TT mega po stronie obu drużyn. 

Standardowo przeje.. i brak skinów ;(­

784091427630431250239.png

Opublikowano

znajomemu podesłałem link przy ostatniej rundzie, zaczął oglądać i nip przegrało. sorki chłopaki, to przeze mnie haha

LE01E2H.png

Opublikowano

znajomemu podesłałem link przy ostatniej rundzie, zaczął oglądać i nip przegrało. sorki chłopaki, to przeze mnie haha

a ja oglądałem i wygrywali, zatrzymałem i dostali 15 rundę fnatic... :D

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

No, mecz bardzo zacięty, na szczęście fnatic wygrało, więc teraz mogę spokojnie postawić na NiP i stracić moje skiny B)

6Ebw9Iy.png­

Ogólnie od tego meczu zależy, czy będę dzisiaj na minus ok. 40$, czy może jednak wyjdę na 0 :D

tenor.gif

Opublikowano

full w mecz 50/50 i w dodatku bo1, świetna decyzja

skiny zaraz przepadną, hehe

Świetna decyzja bo jestem tera w c**j do przodu.

Dla mnie to nie był mecz 50/50, jakby sobie po wyniku 14-1 fnatic nie zaczęło bawić, to twoje NiP (Fanboyu) przegrałoby kosmicznym wynikiem.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Świetna decyzja bo jestem tera w c**j do przodu.

Dla mnie to nie był mecz 50/50, jakby sobie po wyniku 14-1 fnatic nie zaczęło bawić, to twoje NiP (Fanboyu) przegrałoby kosmicznym wynikiem.

żaden fanboy, jedyny zespół, któremu zawsze kibicuje to vp, hehe

rób dalej tak jak to zrobiles teraz, pochwal sie tylko w jakim meczu straciłeś wszystko

Opublikowano

żaden fanboy, jedyny zespół, któremu zawsze kibicuje to vp, hehe

rób dalej tak jak to zrobiles teraz, pochwal sie tylko w jakim meczu straciłeś wszystko

Lepiej stawiać na kolesi 90%+, z których masz taki profit, że psa byś tym nie wyżywił.

No w tym meczu to ty z tym swoja grupą na FB przegrałeś, wszyscy co by cię posłuchali stracili by skiny, jest czym się chwalić.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Lepiej stawiać na kolesi 90%+, z których masz taki profit, że psa byś tym nie wyżywił.

No w tym meczu to ty z tym swoja grupą na FB przegrałeś, wszyscy co by cię posłuchali stracili by skiny, jest czym się chwalić.

napisalem, że najlepiej odpuścić sobie ten mecz:)))

0sTjIjb.png

12038021_517280355095197_583915388536838

jakie były procenty przypomnij mi?

w dniach, kiedy na moim koncie pojawiły się mecze 87 i 92% nic ciekawszego nie było

a jak już pisałem kilkadziesiąt razy nie stawiamy na każdy mecz, bo przegramy wszystko, co tylko można przegrać

teraz tylko spójrz w moją sygnę i ja kończę temat, hehe

Opublikowano

Ten train mnie prześladuje... Najpierw postawiłem na tsm vs navi to device grał jak silver, teraz na nip to grał normalnie -.- Do tego błędy takie jak f0rest latający z zeusem za typem. No ku*wa, jak na casualu normalnie...­

Jeszcze z fnatic umieli zrobić prawie comebacka, a tutaj żenada ;x

tenor.gif

Opublikowano

Od jakiegoś czasu często właśnie jakiś zespół zagra c*****o 1 mecz a tego samego dnia następny mecz dobrze...

Ja skromnie ale ważne, że weszło  B)

272791442954500216092.jpeg

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

jak betuje tsm przegrywa, jak nie betuje bo sie boje/nie mam skinów to tsm ez win no k***a mać

czemu nie mogli ez win w półfinale kolonii gdy wjechałem 1k, 2$ for 1$

LE01E2H.png

Opublikowano

Od jakiegoś czasu często właśnie jakiś zespół zagra c*****o 1 mecz a tego samego dnia następny mecz dobrze...

Ja skromnie ale ważne, że weszło  B)

272791442954500216092.jpeg

Wyjaśnisz mi czym różni się csgolounge od tego fanobeta? Najlepiej na pw, żeby tutaj nie zaśmiecać. Wielu moich znajomych już się przerzuciło z argumentem "bo jest lepiej"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...