Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Orbit vs. LDLC.White - obstawiając bardzo hehe taktycznie, rzuciłem na orbit, bo większe procenty - ma ktoś może więcej info nt. tych dwóch drużyn zanim mecz się zacznie?

Opublikowano

Co ta penta gra  :O

Mirage był dobry, ale na inferno zawalili. No nic, przynajmniej zwrócony skin. A tym zwróconym skinem zrobiłem nocnego beta i taki wynik:

SpEUqU2.png

A to dzisiejszy bet, myślę, że spokojnie wejdzie, jak szybko rozegrają to jeszcze na fnatic vs navi postawię.

lw4a2SM.png

tenor.gif

Opublikowano

Panowie jak to jest stawiłem 5.7 $ na c9 do wygrania było 0.4 $ nie dostałem itemu. Stawiłem 5.7 na dignitas do wygrania było 0.74 $ nie dostałem itemu wtf??

­Lounge nie musi wypłacać wygranych do 1€.

tenor.gif

Opublikowano

Panowie jak to jest stawiłem 5.7 $ na c9 do wygrania było 0.4 $ nie dostałem itemu. Stawiłem 5.7 na dignitas do wygrania było 0.74 $ nie dostałem itemu wtf??

Wygrałem 1,5€ na C9 - też nie dostałem xD

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

feezy bóg haha

jak myślicie, nip ma szanse z fnatic? ostatnio ich pokonali :v

kuusi strasznie meczyk, ale chyba nie wjade :D ale mam przeczucie ze NiP wygra. btw tez ostatnio nie dostalem itemow a mialem wygrana ~1,5 :(

Opublikowano

kuusi strasznie meczyk, ale chyba nie wjade :D ale mam przeczucie ze NiP wygra. btw tez ostatnio nie dostalem itemow a mialem wygrana ~1,5 :(

nisko nip albo wcale

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

dokladnie tak jak na grupie pisales Feezy, wiec stwierdzilem, ze sie powstrzymam, zobacze ten mecz, forme nip i postawie przeciwko tsm, bo spoczi procenty, a TSM zawiooodlo na train

Opublikowano

­Też mi coś podpowiada, że stracę ostatnie skiny, ale postawię na fnatic, bo widzę, że są w formie (o ile lounge da mi skiny w ciągu 10 minut -.-).

2fmCIWn.png

tenor.gif

Opublikowano

­Też mi coś podpowiada, że stracę ostatnie skiny, ale postawię na fnatic, bo widzę, że są w formie (o ile lounge da mi skiny w ciągu 10 minut -.-).

2fmCIWn.png

Również stracę ostatnie a zarazem można powiedzieć pierwsze skiny ale co tam. Poleciałem na NiP ;)

­

784091427630431250239.png

Opublikowano

­

Również stracę ostatnie a zarazem można powiedzieć pierwsze skiny ale co tam. Poleciałem na NiP ;)

­

Postawiłeś na NiP, ja postawiłem na fnatic, obaj stracimy skiny B) Dat logic xD

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...