Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Warto cos dzis obstawic z nocnyh meczy ? Moze Liquid ? :p

Z Liquid będziesz miał słaby drop. CLG moze przerać, bo slabo im idzie, więc coś mało wartościowego mozesz dać.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

i już kurweki na czacie zaczęły pisać ez vp j**** tsm gdy przed chwilą płakali, ja p******e, nienawidze fanbase vp

gz vp, dobra gra, szkoda że tsm przegrało

LE01E2H.png

Opublikowano

i już kurweki na czacie zaczęły pisać ez vp j**** tsm gdy przed chwilą płakali, ja p******e, nienawidze fanbase vp

Wkurwiają mnie takie płaczki.

GG <3

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ja juz przed meczem mówiłem że bedzie 3:2 na engaming bets :P

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Wkurwiają mnie takie płaczki.

GG <3

A mnie wkurwiają takie śmiecie co na początku piszą "J**** TSM, VP EZ WIN, POLSKA DO BOJU, AIM FROM POLAND" a podczas comebacku tsm nagle te same osoby pierdolą "J**** VP K***Y JEBANE BOTY MOJE SKINY" a po wygranej vp "EZ VP K***Y TSM OD POCZATK UWIEDZIALEM, POLSKA JEST TYLKO JEDNA", takich ludzi tylko k***a do gazu bo do niczego innego się nie nadają

@1361622928-U485574.pngMiki349 Spodziewałem się 3:1 dla TSM, jak VP wygrało cbble to spodziewałem się coś w stylu 16:6 dla vp na mirage, strasznie sie zdziwiłem gdy tsm tak wróciło do gry. Szkoda, że tsm straciło tę 29 rundę, wtedy już wiadomo było, że VP wygra.

Do wszystkich fanów vp nie potrafiących czytać ze zrozumieniem: Szanuję VP. nie mam nic do nich. Naprawdę fajna i silna drużyna. Nienawidzę tych wszystkich śmieci, których opisałem wyżej.

@Phoenix. Spoko. Faktycznie, źle Cię zrozumiałem.

LE01E2H.png

Opublikowano

A mnie wkurwiają takie śmiecie co na początku piszą "J**** TSM, VP EZ WIN, POLSKA DO BOJU, AIM FROM POLAND" a podczas comebacku tsm nagle te same osoby pierdolą "J**** VP K***Y JEBANE BOTY MOJE SKINY" a po wygranej vp "EZ VP K***Y TSM OD POCZATK UWIEDZIALEM, POLSKA JEST TYLKO JEDNA", takich ludzi tylko k***a do gazu bo do niczego innego się nie nadają

Chłopie ale płaczem i tak ludzi nie naprawisz :D

Prędzej warny wyrwiesz :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Tak tak, dokładnie o tych "fanów" mi chodziło, nie pisałem do Ciebie, bo tak mogłeś zrozumieć xD

Pokonać NiP, EnVy, fnatic, TSM... no niezła droga przebyta po wygraną ;) Tak czy inaczej dali z siebie wszystko i wygrali turniej, takich VP, silniejszych, uwielbiam oglądać ;)

Opublikowano

też mi szkoda, ze tsm przegrało :(

Opublikowano

Dust to mapa wszystkich, każdy może tam wygrać i każdy może przegrać, mapa znana na pamięć.

Inferno zaś nie wychodzi ostatnio najlepiej Polakom, dlatego uważam, że dobrym ruchem było zbanowanie mapy, na której z góry można założyć klęskę (dust w takim przekonaniu może być loterią ;) ).

TSM na Duscie jest arguably najlepszą drużyną na świecie.

Opublikowano

923141442086848220780.png

Po ratingu i K/D widać lekką przewagę VP, tym zwyciężyli Dubaj :>

To po trainie :P Te heady taza z dgl były nieziemskie, vac inc

LE01E2H.png

Opublikowano

To po trainie :P Te heady taza z dgl były nieziemskie, vac inc

Pamiętam Heda jak się wychylił i bez przycelowania kliknął raz i bania :D

22695116389755711104.gif

Legenda
Opublikowano

Nie!!!!

2vs5 przegrali na 14;13 i rozjebałem słuchawki i wyszedłem zapalić.

Okazało się, ze wygrali i nic nie mam bo musze kupić nowe...

1524636_855137271242513_4492500079247958

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Nie!!!!

2vs5 przegrali na 14;13 i rozjebałem słuchawki i wyszedłem zapalić.

Okazało się, ze wygrali i nic nie mam bo musze kupić nowe...

haha ja oglądałem z kolegą.

Wpadł w szał, bo postawił ostatnie 30$ i zszedł z kompa, teraz wszedł i nadal nie może uwierzyć xD

#izi http://prntscr.com/8fltxt

Ex Lider Counter-Strike

Legenda
Opublikowano

Teraz to czekać aż włączą te boty... mając nawet premium na loungu gówno się da odzyskać ;/

Yr0QNCD.png

Opublikowano

Teraz to czekać aż włączą te boty... mając nawet premium na loungu gówno się da odzyskać ;/

Yr0QNCD.png

Spokojnie, mecz obstawiło prawie 115k ludzi, a 60% z nich chce odebrać skiny powodzenia xD

Po północy najwcześniej.

Legenda
Opublikowano

Tzn nie chodzi mi o to. Ja rozumiem, to że masówka itd. Tylko są godziny pracy botów, potem są resetowane itd i zawsze przypada to na godziny 21-23/24. A o kolejke nie obawiam się, ponieważ mam premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...