Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie dlatego nigdy nie betuje się na VP/przeciwko VP, wygrywają z najlepszymi, przegrywają z najgorszymi, ich meczów po prostu nie da się przewidzieć, a to na dodatek było BO1

LE01E2H.png

Opublikowano

Właśnie dlatego nigdy nie betuje się na VP/przeciwko VP, wygrywają z najlepszymi, przegrywają z najgorszymi, ich meczów po prostu nie da się przewidzieć, a to na dodatek było BO1

Hhahaa, dokładnie! Wydaje mi sie, ze vp po prostu nie docenia tyhc slabych teamów. Dubaj będzie nasz. <3 <3

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Na majorach VP zawsze rządzi :) Tylko fnatic ich zatrzymuje zawsze :( :(

568741441919817389521.jpeg

Opublikowano

@bivike Nie skreślaj ich. Fnaticków ograli, z trudem, ale zawsze wygrali.

Ja dziś dałem, low na nip i low na titan. Bo wczoraj na fnatickach się zawiodłem :)

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Wygrali ledwo ledwo, teraz ez dla Envy.

Oj coś chyba im ta mapa 2 nie idzie która Envy wybierało a Ty mówisz tu o ez dla Envy xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Myślisz, że NiP wygra? wtf  xD

Wygrali ledwo ledwo, teraz ez dla Envy.

I gdzie to twoje Envy i eZ Envy? :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Oj coś chyba im ta mapa 2 nie idzie która Envy wybierało a Ty mówisz tu o ez dla Envy xD

To był taki trik zawsze jak tak piszę to mecz wchodzi. Także graty dla tych co odstawili na NiP.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fntic wygra z Titan i bedzie meczyk dzisjaj o 20:00 chyba VP vs Fntic kogo betujecie? :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMiki349 tego meczu nie da się przewidzieć, drużyny na równym poziomie, betuj tą którą bardziej lubisz :)

Ja na 110% na VP jako Polak proste :D ale pytam was, ogólnie też mam 50/50 bo i jedni i drudzy umią na Siebie grać i nie znają się od wczoraj :P dotego na Egamingbets jest 3$ za VP i 1,40 za Fntic także przy 50/50 szans wole obstawić VP i tak :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

­VP w formie, zatem bym zaryzykował i betował na nich. Będą sie chcieli odegrać za colonge, przynajmniej mam taką nadzieję.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

­VP w formie, zatem bym zaryzykował i betował na nich. Będą sie chcieli odegrać za colonge, przynajmniej mam taką nadzieję.

Jakoś mnie przekonałeś  :) Dałem low na vp :p

A tsm z nipem jak betujecie?

7729614441163031041951.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...