Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Będę płakał. Fanbase Virtusów to najgorszy fanbase w historii CSa. Fani to głównie zjebani sezonowcy, 11 latki lub "jestem za VP bo jestem polakiem". Dajcie se siana k***a, VP jest dobrą drużyną, nie jest najlepszą. Fani innych drużyn potrafią przyznać, że ich ulubiona drużyna nie jest najlepsza a vp to takie "OMG IZI PIZI VP CHUJE ENEMY K***A WYPIERDALAĆ VIRTUSI NAJLEPSI HALO KTURY MECZ OBSTAWIĆ JA P******E VIRTUSI PRZEGRALI J****Y PASZA ŚMIEĆ SILVER K***A BOT NEO TAZ KTO TO K***A JEST" (tak, "ktury" napisane specjalnie). Przez tych polskich zjebów nie da się normalnie żadnego streamu obejrzeć. Na dodatek polscy casterzy w meczu VP zawsze pierdolą o VP, nigdy drużyna przeciwna. "Niestety, taz nie ugrał clutcha! Wielka szkoda, widać że taz był lepszy" lub "Na szczęście dla nas xyz nie daje rady więc virtusi wygrywają, naprawdę jako polacy powinniśmy się z tego cieszyć!", k***a dosyć! Jeżeli tego nie widzicie to wam zazdroszczę. Ja niestety to widzę, przez co do polskiego internetu zaglądam naprawdę bardzo rzadko.

Mam nadzieję, że TSM wygra. Mecz taki 50/50 ale wolę TSM. Na dodatek miło będzie zobaczyć ten płacz na czacie "JA P******E VIRTUSI BOTY OMG MOJE SKINY".

Przegrałeś skiny a teraz Ty masz jakieś problemy.
Ja jestem kibicem VP od roku, może dla kogoś mało, ale nigdy nie kibicowałem innej drużynie tak bardzo jak VP.
Teraz wyzywasz zawodników VP, bo sie okazali lepsi od Fnatic.

Virtusi wygrali z Fnatic to z TSM sobie poradzą. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

­

Ja jestem kibicem VP od roku, może dla kogoś mało, ale nigdy nie kibicowałem innej drużynie tak bardzo jak VP.

ja też jestem ich największym kibicem

SzFg9F1.png

dzisiaj znowu dużo w vp w finale!!!  :aaa:  :aaa:  :aaa:

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

­

Również sercem za VP dużo nie mam skinów ale wszystko co mam to na nich daje i nic nie zrobisz tak już jest, że postawi na VP przegrają płacze, że są słabi a potem postawi na Fnatic VP wygra i płacze, że VP wygrało tak już jest :) Ja więcej stawiając na VP przegrałem niż wygrałem i nie płacze teraz nauczyłem się kiedy warto obstawiać na VP a kiedy nie i ostatnie 3-4 obstawienia na VP były wygraną VP 4ever :*

Opublikowano

­

­

Przecież napisał, że nie stawiał żadnych skinów.

Tak wgl. to nie ogarniam tego tematu. Oglądacie te mecze, żeby zobaczyć jak grają prosi, czy żeby patrzeć, czy przypadkiem skinów nie przegraliście?

Ja podzielam zdanie kyr3, ludzie stawiają skiny, które oficjalnie nie mają wartości, a potem płaczą, jak VP przegrywa i wyzywają ich od gówien i silverów. Polscy patryjoci.

A co do meczu to 50/50, VP niby w formie, ale jednak TSM jest poważnym przeciwnikiem, który też by chciał przytulić 100k ^.^

@Feezy skiny od kogoś wyżebrałeś? :D

tenor.gif

Opublikowano

Powiem tak to co vp robiło z fnc to jest miazga, 20$ na vp :D

16;4 / 16;5 z fnc takich wyników to ja w życiu nie widziałem.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

­

Przecież napisał, że nie stawiał żadnych skinów.

Każdy może napisać, że nie obstawił, żeby nie było, że przegrał.

3748114420520111239038.png

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

to mój bet na dzisiaj

EDIT: NXL wygrało 0.50 dla mnie zobaczymy jak dalej ostatnio bardzo dobrze betuje bo pare dni i od 0.20 z dropu do 10 euro + doszedłem :P

post-995000-0-30833800-1442054168.jpg

Opublikowano

Będę płakał. Fanbase Virtusów to najgorszy fanbase w historii CSa. Fani to głównie zjebani sezonowcy, 11 latki lub "jestem za VP bo jestem polakiem". Dajcie se siana k***a, VP jest dobrą drużyną, nie jest najlepszą. Fani innych drużyn potrafią przyznać, że ich ulubiona drużyna nie jest najlepsza a vp to takie "OMG IZI PIZI VP CHUJE ENEMY K***A WYPIERDALAĆ VIRTUSI NAJLEPSI HALO KTURY MECZ OBSTAWIĆ JA P******E VIRTUSI PRZEGRALI J****Y PASZA ŚMIEĆ SILVER K***A BOT NEO TAZ KTO TO K***A JEST" (tak, "ktury" napisane specjalnie). Przez tych polskich zjebów nie da się normalnie żadnego streamu obejrzeć. Na dodatek polscy casterzy w meczu VP zawsze pierdolą o VP, nigdy drużyna przeciwna. "Niestety, taz nie ugrał clutcha! Wielka szkoda, widać że taz był lepszy" lub "Na szczęście dla nas xyz nie daje rady więc virtusi wygrywają, naprawdę jako polacy powinniśmy się z tego cieszyć!", k***a dosyć! Jeżeli tego nie widzicie to wam zazdroszczę. Ja niestety to widzę, przez co do polskiego internetu zaglądam naprawdę bardzo rzadko.

Mam nadzieję, że TSM wygra. Mecz taki 50/50 ale wolę TSM. Na dodatek miło będzie zobaczyć ten płacz na czacie "JA P******E VIRTUSI BOTY OMG MOJE SKINY".

Wszyscy o tym wiemy, po prostu cebulakom tak bardzo zależy na tych skinach, że jak je przejebią to muszą cisnąć wszystko co wokół jest a pewnie tak naprawdę nic wielkiego nie tracą :D fanbase zjebany, ale do samej drużyny wielki szacunek i proszę tu nie mieć pretensji do tych którzy betują na vp, bo naprawdę są ich fanami. 

Ja tam lecę mid na vp, mają wielkie szanse, oglądałem na yt powtórki z meczu fnatic i bardzo ładnie grali. 

Opublikowano

Jeżeli virtusi zagrają jak wczoraj z fnatic, albo terro na cache vs envy, to TSM nie ma najmniejszych szans i będzie 3-0, góra 3-1 zależy od mapek, czy dobrze rozegrają veto :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Dawno nie betowałem, ale wiedziałem, że wygrana VP against Fnatic była pewna więc postawiłem kilka śmieci z inventory

OwNAdPs.png

A finał imo ez vp

Opublikowano

Wszyscy o tym wiemy, po prostu cebulakom tak bardzo zależy na tych skinach, że jak je przejebią to muszą cisnąć wszystko co wokół jest a pewnie tak naprawdę nic wielkiego nie tracą :D fanbase zjebany, ale do samej drużyny wielki szacunek i proszę tu nie mieć pretensji do tych którzy betują na vp, bo naprawdę są ich fanami. 

Ja tam lecę mid na vp, mają wielkie szanse, oglądałem na yt powtórki z meczu fnatic i bardzo ładnie grali. 

Do drużyny szacunek, grają naprawdę dobrze. Szczególnie dla Taza i Neo. Do normalnych fanów też. Do tych wszystkich dzieci, "patyryiotów" i sezonowców nie mam za grosz szacunku. Przez te patole omijam polskich casterów i mecze z vp z daleka.

LE01E2H.png

Opublikowano

Dobry ruch? Nie wiem co sobie wyobrażali nie banując dusta.

Dust to mapa wszystkich, każdy może tam wygrać i każdy może przegrać, mapa znana na pamięć.

Inferno zaś nie wychodzi ostatnio najlepiej Polakom, dlatego uważam, że dobrym ruchem było zbanowanie mapy, na której z góry można założyć klęskę (dust w takim przekonaniu może być loterią ;) ).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dust to mapa wszystkich, każdy może tam wygrać i każdy może przegrać, mapa znana na pamięć.

Inferno zaś nie wychodzi ostatnio najlepiej Polakom, dlatego uważam, że dobrym ruchem było zbanowanie mapy, na której z góry można założyć klęskę (dust w takim przekonaniu może być loterią ;) ).

Dust2 to mapa wszystkich? Proszę Cię... VP jest jednym z nielicznych teamów które nie potrafią grać dusta i nie jest to niespodzianką że dostali taki wpie*dol - tym bardziej od drużyny która uważana jest za najlepszą na tej mapie.

A co do inferno to nie wiem o czym Ty mówisz. O wynikach VP na inferno z Gaming Paradise na którym grali na wyjebce, czy może o wyniku 14-16 z fnatic w półfinale ESL Cologne i wyniku 13-16 na TSM mimo przegranych 2 pistoletówkach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...