Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie Armada vs FKK postawił bym po % na Armade ale nwm czy warto a chcę postawić 15 euro

na hltv jest 60% na FKK

POSZŁO NA FKK :D chciałem 15 euro stawiać ale jednak nie chce tego stracić więc tyle wystarczy a i tak do wygrania 5 ^^

post-995000-0-90297100-1442129458.jpg

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Evolution vs K1ck? Jak myślicie? 

Sam się zastanawiam.

Jeśli miałbym brać po % HLTV i csgolounge to Evolution, a jeśli po ostatnich wynikach to chyba K1ck bardzo ciężki wybór spotkanie na pewno będzie wyrównane więc 100% pewności kto wygra tutaj nikt ci nie da, ponieważ obie drużyny są równe dlatego też na csgolounge % są równe :)

Ja chyba zaryzykuje i na K1ck-a postawię 10 euro :) dodam, że ostatnie 6 moich betów było wygraną teraz betuje 10 euro na K1ck-a i Armada-FKK zbetowałem na FKK 4+ euro 

Tu ss na moje dzisiejsze bety może jeszcze potem coś zbetuje :)

EDIT: jak ktoś chcę obstawiać Penta- LDLC polecam na Pente ogólnie dużo % więc się nie opłaca ryzykować ale jak chcecie.

Ja jeszcze beta na LDLC zrobiłem ze śmieciowatych skinów za 0.10 wiecie przegrają to nic bo 0.35 to nic nie stracę a różnie bywa i tak 1 euro może wpaść :P

post-995000-0-17810200-1442133926.jpg

Opublikowano

FKK przegrali, ale K1ck wygrali więc jestem tak czy tak na + o pare euro pomimo, że FKK przegrali :)

Jeszcze LDLC blue ładnie z pentą sobie radzi może jeszcze z tych śmieciowatych skinów 1euro dojdzie :P

A tu moja wygrana za K1ck i kolejne obstawienie na K1ck obstawiłem wartość wygranej za K1ck-a więc jak przegrają to będe na równej a jak wygrają +30 euro ^^ a dignitas ostatnio nie jest w formie K1ck ładnie zagrało 2:0 :)

wygrana: post-995000-0-79647100-1442147435.jpg

obstawienie: post-995000-0-30858100-1442147634.jpg

Opublikowano

Liquid vs CLG?

50/50 stawiaj low/med underdoga, skipuj lub postaw na co chcesz, większej różnicy nie ma tylko postaw jakieś 30 min przed meczem

LE01E2H.png

Opublikowano

Liquid vs CLG?

oba zespoły ostatnio w formie % też równe ale ja bym zaryzykował stawiając na Liquid ale pewności ci tu nikt nie da jest po 50%, że wygrają równe szanse.

Ja zobacze jak mi się uda bet K1CK-iem ss wyżej to obstawie z 10-15 euro na Liquid

EDIT:

kolejny bet trafiony co mnie zaskoczyło bo się tego nie spodziewałem, że LDLC blue wygra z pentą 1 euro tylko wygrałem bo śmieci postawiłem ale zawsze to trafiony bet do rankingu :)

Ranking macie po lewej stronie

Obstawione bety: 9

Trafione bety: 8

Ranking od 10.09.15

Opublikowano

K1ck ma jakiekolwiek szanse z Dignitas? Chciałem 5 euro polecieć. 

Ma szanse bardzo dużo K1ck w bardzo dobrej formie przedtem też mecz wygrała więc ja polecam postawić na nich ale połowe żeby jak przegra mieć jeszcze co obstawiać :)

Opublikowano

Postawiłem jednego skina o tej wartości, bo na obstawianie jeszcze będzie, w razie co mogę załadować 5 euro w każdej chwili, więc strata mnie jakoś nie zaboli :) 

1z59ld.jpg

Opublikowano

Na egamingbets 3,1$ za wygraną MIXCAT z SK eZy MONEY <3

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Byl ten mecz na lounge bo nie widze? jakie byly % z ciekawosci.

Ja gram na engaming bets nie gram w cs także nie gram skinami wole kase :P 

% na SK 68% a na MIXCAT 32% :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

przegraj

żarcik, też postawiłem

przegraj

żarcik ja też

żarcik, ja nie postawiłem, serio chce byscie przegrali bo lubie gdy ludzie tracą pieniądze

top kiedy next major? nie chce mi sie uzywac google

LE01E2H.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...