Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie macie jakoś poratować droższym skinem? Oddam za jakiś czas z prowizją... wczoraj kurcze patriotyczny bet był nieco za duży... 

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

^ ^^

a ja wczoraj zbyt sie zapedzilem, bo myslalem, ze virtusi sobie na spokojnie poradzą z titan, no ale sie kurcze myliłem... próbuje ogarnąć coś 30+, żeby obstawić sobie jakieś lepsze mecze i być te jakieś 50 euro do przodu  :s

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

^ ^^

a ja wczoraj zbyt sie zapedzilem, bo myslalem, ze virtusi sobie na spokojnie poradzą z titan, no ale sie kurcze myliłem... próbuje ogarnąć coś 30+, żeby obstawić sobie jakieś lepsze mecze i być te jakieś 50 euro do przodu  :s

Znam ten ból... :v

518981441737454220780.png

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

akurat ten meczyk poszedł w miarę ez, reszta już nie :DDDD

A czułem, żeby zmienić na Titan, ale powiedziałem sobie, że będę bardziej żałował, jeśli zmienię bet... nie miałem racji xD

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

co ten titan ostatnio tak zapierdala, wcześniej kojarzyłem ich z przeciętnego grania ale mimo wszystko wygranie vs vp to jest spory wyczyn. ogólnie nie rozumiem tego jak vp gra. potrafią r******* tsm, etc. ale słabsze teamy juz sprawiają im ból...

LE01E2H.png

Opublikowano

co ten titan ostatnio tak zapierdala, wcześniej kojarzyłem ich z przeciętnego grania ale mimo wszystko wygranie vs vp to jest spory wyczyn. ogólnie nie rozumiem tego jak vp gra. potrafią r******* tsm, etc. ale słabsze teamy juz sprawiają im ból...

nie mogłem spać i oglądałem ten mecz. pasha najsłabsze ogniwo, zero kontroli mapy, na inferno dostali taki wpier*** że hohoh a byli po ct :D nie potrafili się zgrać. Ciekaw jestem jak to w Dubaju będzie.

Opublikowano

mouz mozna bylo się spodziewac, strasznie c*****o im idzie, nr vs evo w sumie też, titan vs kinguin mnie zaskoczyło, myślałem, że titan weźmie to izi

LE01E2H.png

Opublikowano

mouz mozna bylo się spodziewac, strasznie c*****o im idzie, nr vs evo w sumie też, titan vs kinguin mnie zaskoczyło, myślałem, że titan weźmie to izi

wszystko mecze so close, tylko nie wiem co mnie podkusiło żeby postawić na mouzy, a był taki dobry plan na dzisiaj

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...