Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Dziś w sumie nie ma na co obstawiać, bo jest 80-70%. Wyjątkiem jest HR vs mouz, i chyba postawie na mouz.
PS; Mozna nawet postawic lowa na TSM. :D

mój znak rozpoznawczy to jego brak

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakieś pewniejsze meczyki na dziś?

NR vs ESC NR powinno wygrać 2:0 

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Kazakhstan vs Portugal ? warto 40 euro na kazakhstan?

EDIT:: Chciałem 40 euro postawić na Kazakhstan a postawiłem jednak 15 euro na Portugalie i wygrałem 20 euro xD

Teraz 30 euro na kazakhstan poszło z Romanią wygrają raczej to  +/- 20 euro będzie :P

Opublikowano

Zaufam Ci też poszedł bet na kazakhstan :D Netherlands myślałem że juz wygra a tu jednak remis ;/ A co myślicie o meczu Titan vs nV? 

Ja się tego beta trochę boje bo Kazakhstan coś słabo ostatnio gra ale jak już postawiłem to bałbym się na romanie zmienić :D

Ale myślę, że jednak wygrają to 20 euro wpadnie (mam nadzieję)

Opublikowano

A to moje bety podejrzewam, że wszystkie siądą ale różnie to bywa :D Ale mądrze postawiłem skiny więc oczekuje sporej wygranej xD

post-995000-0-37086000-1442422505.jpg

Opublikowano

A to moje bety podejrzewam, że wszystkie siądą ale różnie to bywa :D Ale mądrze postawiłem skiny więc oczekuje sporej wygranej xD

Ja bym obstawiał na Titanów, bo EnVyUs wczoraj się na tej mapce zbyt dobrze niepokazało

Opublikowano

Ja bym obstawiał na Titanów, bo EnVyUs wczoraj się na tej mapce zbyt dobrze niepokazało

Dlatego przegrywasz :) a ja 15 euro wygrałem

D tego 15 euro bo Kazakhstan wygrali czyli 30 euro + jestem

I jeszcze pare meczy dziś obstawie tylko się zastanawiam narazie nad HR - MOUZ potem wstawie ss z resztą :D

A tu ss na dzisiejsze bety jeszcze + wygrane ze wcześniejszych meczy

post-995000-0-02397200-1442426319_thumb.jpg

Opublikowano

Dlatego przegrywasz :) a ja 15 euro wygrałem

Napisałem "ja bym obstawiał" , co nie jest równoznaczne z " dałem beta na Titan" z czego wynika, że jednak nic nie przegrałem :)

Opublikowano

A ja przegrałem na titan, bo myślałem tak samo, no nic moze coś się jeszcze wygra :D

nie myśl patrząc na to ile możesz wygrać tylko patrz na ostatnie wyniki zespołów :)

TU SS z obstawiania na kolejne mecze jeszcze na następne za godzinke będe obstawiał tylko trzeba wygrać a o to się nie boję :D

bety się nie zmieściły w 1 oknie dlatego są 2 ss :D

post-995000-0-56227000-1442426903.jpg

post-995000-0-47308800-1442426912.jpg

Opublikowano

czasem fantazja ponosi, szczególnie jak sie ma mało i chce się zyskać, WGG czy HR pewniejsze? :D

Wydaje mi się, że WGG ja postawiłem dużo na HR bo ostatnio w bardzo dobrej formie w przeciwieństwie do Mouza, a jak wygrają to +40 euro będę :)

Opublikowano

czasem fantazja ponosi, szczególnie jak sie ma mało i chce się zyskać, WGG czy HR pewniejsze? :D

HR, mógłbyś też spróbować obstawić danię w meczu vs polska, powinni wziąć to ez, ale słowo klucz - powinni. Możesz też w sumie patriotycznego fulla na polskę jeżeli dania nie dobierze sobie 5 gracza bo to będzie izi walkower tak jak wczoraj polska vs portugalia bodajże a wtedy chyba lounge skinów nie zwraca

wgg za mały profit jeżeli masz mało, warto by było obstawić gdybyś miał 20€+ tak jak kolega wyżej, inaczej to po prostu nie ma sensu a i tak jest szansa, że przegrają

LE01E2H.png

Opublikowano

tutaj mała ostrzegajka dla każdego kto chce betować dla jak największego profitu

BCvd16q.png

Po przegranej TSM w meczu vs nV (nie obstawiony dla jak największego profitu (mimo, że za 1€ wygrałbym 3€ czyli w inventory miałbym 2k€ więcej), jestem po prostu naiwnym fanboyem TSM) musiałem chwytać się byle czego by odrobić ogromną stratę, a mogłem to trade'ować :v zostały mi się 2 skiny po 0,04€ xD

LE01E2H.png

Opublikowano

HR, mógłbyś też spróbować obstawić danię w meczu vs polska, powinni wziąć to ez, ale słowo klucz - powinni. Możesz też w sumie patriotycznego fulla na polskę jeżeli dania nie dobierze sobie 5 gracza bo to będzie izi walkower tak jak wczoraj polska vs portugalia bodajże a wtedy chyba lounge skinów nie zwraca

wgg za mały profit jeżeli masz mało, warto by było obstawić gdybyś miał 20€+ tak jak kolega wyżej, inaczej to po prostu nie ma sensu a i tak jest szansa, że przegrają

Na hltv i esportlivescore jest pełny skład, czy to musieli coś wpisać? 

EDIT aaa rozumiem jednego mają z Dignitas a oni mecz grają dobra :D 

Opublikowano

Na hltv i esportlivescore jest pełny skład, czy to musieli coś wpisać? 

już jest, jak pisałem to nie było karrigana :) z takim składem to powinno być mocno ez dla danii ale teraz zmienią się %. tyle ze wiadomo, chlopcy jakos bardzo nie beda sie starać mogą throwować

LE01E2H.png

Opublikowano

Z drugiej strony to wazny mecz dla polakow beda pewnie dawac wszystko z siebie

z trzeciej strony to wciąż tier 2- gracze nie licząc snaxa

LE01E2H.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...