Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakoś mnie przekonałeś  :) Dałem low na vp :p

A tsm z nipem jak betujecie?

TSM :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

close mecze, fnatic minimalnie lepsze od vp ale każdemu wiadomo jak vp grają co jużnie raz pisałem, tsm z nipem prawdopodobnie wygra ale tego też nie wiadomo, CS:GO jest zbyt randomowy by mieć chociażby 90% pewności

LE01E2H.png

Opublikowano

Mythic vs method co sadzicie ? Mythic da rade ?

Random 50/50 także jak uważasz :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

­VP w formie, zatem bym zaryzykował i betował na nich. Będą sie chcieli odegrać za colonge, przynajmniej mam taką nadzieję.

Dzięki, przeczytałem twój post i w ostatniej chwili zdecydowałem się zmienić na VP beta i wygrałem 10 euro :P

Opublikowano

c*****o, że vp wygrało, fangaye będą się spuszczać, jakby przegrali to byłby flejm, wkurwiający polscy pseudopatrioci sezonowcy

tsm izi pizi, j**** vp

LE01E2H.png

Opublikowano

c*****o, że vp wygrało, fangaye będą się spuszczać, jakby przegrali to byłby flejm, wkurwiający polscy pseudopatrioci sezonowcy

tsm izi pizi, j**** vp

No tak bywa, imo dobrze ze wygrali bo jakiś sukces.

­

­

Opublikowano

tsm izi pizi, j**** vp

Nie płacz.

Sercem zawsze za VP, może nie zawsze rozumem, ale w końcu musieli przełamać tą złą passę :) Teraz izi z TSM

#GoGoVP

Opublikowano

Nie płacz.

Będę płakał. Fanbase Virtusów to najgorszy fanbase w historii CSa. Fani to głównie zjebani sezonowcy, 11 latki lub "jestem za VP bo jestem polakiem". Dajcie se siana k***a, VP jest dobrą drużyną, nie jest najlepszą. Fani innych drużyn potrafią przyznać, że ich ulubiona drużyna nie jest najlepsza a vp to takie "OMG IZI PIZI VP CHUJE ENEMY KURWA WYPIERDALAĆ VIRTUSI NAJLEPSI HALO KTURY MECZ OBSTAWIĆ JA P******E VIRTUSI PRZEGRALI J****Y PASZA ŚMIEĆ SILVER KURWA BOT NEO TAZ KTO TO KURWA JEST" (tak, "ktury" napisane specjalnie). Przez tych polskich zjebów nie da się normalnie żadnego streamu obejrzeć. Na dodatek polscy casterzy w meczu VP zawsze pierdolą o VP, nigdy drużyna przeciwna. "Niestety, taz nie ugrał clutcha! Wielka szkoda, widać że taz był lepszy" lub "Na szczęście dla nas xyz nie daje rady więc virtusi wygrywają, naprawdę jako polacy powinniśmy się z tego cieszyć!", k***a dosyć! Jeżeli tego nie widzicie to wam zazdroszczę. Ja niestety to widzę, przez co do polskiego internetu zaglądam naprawdę bardzo rzadko.

Mam nadzieję, że TSM wygra. Mecz taki 50/50 ale wolę TSM. Na dodatek miło będzie zobaczyć ten płacz na czacie "JA P******E VIRTUSI BOTY OMG MOJE SKINY".

LE01E2H.png

Opublikowano

Będę płakał. Fanbase Virtusów to najgorszy fanbase w historii CSa. Fani to głównie zjebani sezonowcy, 11 latki lub "jestem za VP bo jestem polakiem". Dajcie se siana k***a, VP jest dobrą drużyną, nie jest najlepszą. Fani innych drużyn potrafią przyznać, że ich ulubiona drużyna nie jest najlepsza a vp to takie "OMG IZI PIZI VP CHUJE ENEMY K***A WYPIERDALAĆ VIRTUSI NAJLEPSI HALO KTURY MECZ OBSTAWIĆ JA P******E VIRTUSI PRZEGRALI J****Y PASZA ŚMIEĆ SILVER K***A BOT NEO TAZ KTO TO K***A JEST" (tak, "ktury" napisane specjalnie). Przez tych polskich zjebów nie da się normalnie żadnego streamu obejrzeć. Na dodatek polscy casterzy w meczu VP zawsze pierdolą o VP, nigdy drużyna przeciwna. "Niestety, taz nie ugrał clutcha! Wielka szkoda, widać że taz był lepszy" lub "Na szczęście dla nas xyz nie daje rady więc virtusi wygrywają, naprawdę jako polacy powinniśmy się z tego cieszyć!", k***a dosyć! Jeżeli tego nie widzicie to wam zazdroszczę. Ja niestety to widzę, przez co do polskiego internetu zaglądam naprawdę bardzo rzadko.

Mam nadzieję, że TSM wygra. Mecz taki 50/50 ale wolę TSM. Na dodatek miło będzie zobaczyć ten płacz na czacie "JA P******E VIRTUSI BOTY OMG MOJE SKINY".

Dobry bełkot.

Betuję na VP. Zrobimy to Panowie.

Opublikowano

Również na VP betne :)

Będę płakał. Fanbase Virtusów to najgorszy fanbase w historii CSa. Fani to głównie zjebani sezonowcy, 11 latki lub "jestem za VP bo jestem polakiem". Dajcie se siana k***a, VP jest dobrą drużyną, nie jest najlepszą. Fani innych drużyn potrafią przyznać, że ich ulubiona drużyna nie jest najlepsza a vp to takie "OMG IZI PIZI VP CHUJE ENEMY K***A WYPIERDALAĆ VIRTUSI NAJLEPSI HALO KTURY MECZ OBSTAWIĆ JA P******E VIRTUSI PRZEGRALI J****Y PASZA ŚMIEĆ SILVER K***A BOT NEO TAZ KTO TO K***A JEST" (tak, "ktury" napisane specjalnie). Przez tych polskich zjebów nie da się normalnie żadnego streamu obejrzeć. Na dodatek polscy casterzy w meczu VP zawsze pierdolą o VP, nigdy drużyna przeciwna. "Niestety, taz nie ugrał clutcha! Wielka szkoda, widać że taz był lepszy" lub "Na szczęście dla nas xyz nie daje rady więc virtusi wygrywają, naprawdę jako polacy powinniśmy się z tego cieszyć!", k***a dosyć! Jeżeli tego nie widzicie to wam zazdroszczę. Ja niestety to widzę, przez co do polskiego internetu zaglądam naprawdę bardzo rzadko.

Dobra ale to jest temat o meczach turniejowych czy jednak jakiś FanClub VP czy kogoś innego?

P.S Widać że na Fntic stawiałeś ;x

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Panowie vp vs fnatic wygralem ok 10 euro i teraz nwm na kogo obstawic bo niby vp w formie pokonalo fnatic ale z tsm tak latwo nie bedzie raczej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...