Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

All in na VIrtusów.

Last 5 matches:
Fsid 1/5 win
Virtus 3/5 

Jedynie dwie mapy mogą zagrozić Virtusom. Cobble oraz Nuke. Ale to minimalnie. No ale, pamiętajcie że Fsid nie jest w formie. A virtusi wzieli sie za siebie. Przy becie 128$ mogę zyskać  35$ ( marzy.. ) 

Podzielacie moją uwagę? Czy macie jakieś wątpliwości? Albo info o którym nie wiem? Zawsze mozna zmienic bet na pewniaka. A dokladniej na Mouz vs 1337.. ale wtedy wygrana 3x mniejsza.. :(

Opublikowano

All in na VIrtusów.

Last 5 matches:

Fsid 1/5 win

Virtus 3/5 

Jedynie dwie mapy mogą zagrozić Virtusom. Cobble oraz Nuke. Ale to minimalnie. No ale, pamiętajcie że Fsid nie jest w formie. A virtusi wzieli sie za siebie. Przy becie 128$ mogę zyskać  35$ ( marzy.. ) 

Podzielacie moją uwagę? Czy macie jakieś wątpliwości? Albo info o którym nie wiem? Zawsze mozna zmienic bet na pewniaka. A dokladniej na Mouz vs 1337.. ale wtedy wygrana 3x mniejsza.. :(

BO2 także według mnie dobry pomysł :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

VP vs Fnatic - VP, VP vs Flipside - Flipside (BO2). Procenty z dupy w obu meczach. 

Poszło Na Flipside.2 euro do wygrania xD 

­

Opublikowano

Hmmm....

Zastanawiam się nad Fnatic vs VP

Pomogę Ci w wyborze, ale nie zadecyduję za Ciebie.

Virtusi mogą wygrać z najlepszymi i przegrać z najgorszymi.

Opublikowano

poszło na vp xD modlić się aby wygrali z fnatic.

Opublikowano

Myślę, że ta rada pomoże mu bardzo.

• Fnatic dopiero po lanie - 100$

• VP musi wygrać ten mecz i z Flipside, aby mieć jakieś szanse na kwalifikacje

­

Opublikowano

VP vs Fnatic - VP, VP vs Flipside - Flipside (BO2). Procenty z dupy w obu meczach. 

Dlaczego uważasz że Flipside jest lepszym betem? Zastanawiam się aż przejściem na pewny bet jakim jest mouz

Opublikowano

Myślę, że ta rada pomoże mu bardzo.

• Fnatic dopiero po lanie - 100$

• VP musi wygrać ten mecz i z Flipside, aby mieć jakieś szanse na kwalifikacje

Z tego co taz mówił we vlogu na fb to w tym tygodniu mają 6meczy w lidze faceit a z tego muszą wygrać 2 aby się zakwalifikować.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dlaczego uważasz że Flipside jest lepszym betem? Zastanawiam się aż przejściem na pewny bet jakim jest mouz

Gąska, która ma ak, a gra na suprimach - żaden bet nie jest pewny, mówisz o meczu mouz z 1337?

­

Opublikowano

Gąska, która ma ak, a gra na suprimach - żaden bet nie jest pewny, mówisz o meczu mouz z 1337?

Tak. Mouz wygra w 100% z 1337. Tego pewna jestem

Opublikowano

Tak. Mouz wygra w 100% z 1337. Tego pewna jestem

To stawiaj swoje 120 dolarów na 90% i wygraj 5 euro, okok. Jeszcze czekać i będą stawiać na 122%. 

­

Opublikowano

To stawiaj swoje 120 dolarów na 90% i wygraj 5 euro, okok. Jeszcze czekać i będą stawiać na 122%. 

90? 86% :) A do wygrania 20$. Obstawiasz słabo, więc skinów nie masz. Ryzykujesz - przegrywasz. 

Ja obstawiając ostatnio takie mecze jestem juz 30-35$ na + :)

Opublikowano

90? 86% :) A do wygrania 20$. Obstawiasz słabo, więc skinów nie masz. Ryzykujesz - przegrywasz. 

a ja z 10 wybilem sie na 50 i teraz 0 :D chcę powrocic ale skinow niemam juz :D

sygnatura.png

Opublikowano

Obstawiaj może na 95%, szybciej stracisz to wszystko niż na plus wyjdziesz :) Ostatnio 3/4 underdogi weszły na ESL'u - C9, Keyd i CLG.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...