Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopaki wygrali mi już niezły mecz mając 8%, wierzę w nich ale g2 też zaskoczyło mnie pozytywnie na tym cobblestonie.

@1373230489-U611928.pngKokoszka. dziś trochę posłucham Ciebie bo sam żyję w niewiedzy, może się uda wreszcie wyjść z gówna :p

GL

ostry.png

Opublikowano

Chłopaki wygrali mi już niezły mecz mając 8%, wierzę w nich ale g2 też zaskoczyło mnie pozytywnie na tym cobblestonie.

@1373230489-U611928.pngKokoszka. dziś trochę posłucham Ciebie bo sam żyję w niewiedzy, może się uda wreszcie wyjść z gówna :P

GL

Pare postów wcześniej @1373230489-U611928.pngKokoszka. pisał typy na dzisiaj i dobre były  <3

EnVy i Flip, polecam low Flip, niezależnie od procent.

GPlay i Flip - Flip
EnVy i G2 - EnVy (jak ponad 70% to skip)
HR vs Navi - low HR
HR vs Flip - Flip

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Pare postów wcześniej @1373230489-U611928.pngKokoszka. pisał typy na dzisiaj i dobre były  <3

Ile weszło? 4/5?

Z tego co pamiętam, to HR blisko było z Navi.

Co do meczu Envy i Navi - wypowiem się jak najszybciej po G2 vs GPLAY, bo chodzi o sytuację w tabeli.

­

Opublikowano

Grają dd2, gplay powinno ugrać.

Lol, G2 wygrywało 9:1 i przegrali 16:9, ale z nich kasztany xD Ale karma do nich wróciła, gdy ugrali 4/5 rund, to mówili, że GPlay to debile i cioty, i teraz mają :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

no i kolejny raz dzisiaj ez 16-9 dla gplay  <3

teraz navi czy envy?

Obie drużyny mają awans, więc nie wiem o co będę grać.

Jutro dalej grupa jest czy play-off już?  

­

Opublikowano

JEBCIE SIE K***Y Z TYMI ANALIZAMI MECZÓW. PRZEZ MIESIĄC OBSTAWIAJĄC SAMEMU NA 15 MECZY KTÓRE OBSTAWIŁEM TYLKO JEDEN MECZ BYŁ NA - DLA MNIE. TERAZ PRZEZ TE GÓWNIANE PIERDOLONE ANALIZY NIE MAM SKINÓW NAWET ZA 1 EURO. I K***A H*J W D*PE WSZYSTKIM CO NA WSZYSTKO STAWIAJĄ LOWA BO PROCENTY MNIEJSZE I MOŻE WEJDZIE.

Opublikowano

JEBCIE SIE K***Y Z TYMI ANALIZAMI MECZÓW. PRZEZ MIESIĄC OBSTAWIAJĄC SAMEMU NA 15 MECZY KTÓRE OBSTAWIŁEM TYLKO JEDEN MECZ BYŁ NA - DLA MNIE. TERAZ PRZEZ TE GÓWNIANE PIERDOLONE ANALIZY NIE MAM SKINÓW NAWET ZA 1 EURO. I K***A H*J W D*PE WSZYSTKIM CO NA WSZYSTKO STAWIAJĄ LOWA BO PROCENTY MNIEJSZE I MOŻE WEJDZIE.

XDDDDDDDDDDDDDDD

Przecież pisałem, że GPlay, tutaj 10% pisze coś z sensem. 

­

Opublikowano

Ez skins, Ez LAN :3

62788389143652427267.png

ja jeden meczyk mniej ;D

796541434817847216092.jpeg

a co do navi z envy 

Bardzo prawdopodobne jest to, że EnVy odpuści sobie mecz żeby zagrać jutro z FlipSid3, gdyż jest to raczej słabsza drużyna, szczególnie w systemie BO3.

Bo to jest tak, że EnVyUs jest obecnie na czwartym miejscu i jeśli przegrają ten mecz to nadal będą na nim i jutro zmierzą się z F3, jeśli wygrają to będą na trzecim miejscu i będą musieli w półfinale grać ponownie z Na'Vi, które raczej jest gorszym przeciwnikiem.
Na'Vi jeśli wygra to jutro zmierzy się z GPlay czyli chyba najłatwiejsza droga do finału.

edit a jednak...
152931434819014216092.png

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Po tylu wygranych polecam odpuścić betowanie na dziś, bo zaczniesz działać pod wpływem emocji, naprawdę :)

Wiem, wiem. Nic dzisiaj już nie planuję. Szkoda, że mam ten 7-dniowy ban na lepsze skiny bo bym się dorobił całkiem niezłej sumki.

Opublikowano

Spokojnie, twoje skiny są u nas bezpieczne ;>

Ja tam nie narzekam, w niecałe dwa dni zaczynam wychodzić na prostą. Zamierzam wykorzystać tego lana na ile się da i dobić jeszcze kilka euro zanim się skończy.

rjSfASk.png

Opublikowano

Tsaaaaaa wy sie cieszycie skinami a ja odrabiam :D mam jeszcze jakies 3e do nadrobienia :c a pozniej dalej zbieram na pustynnego buntownika ^^

Szkoda ze nic nie dalem na gplay z g2 :/

Wg was kto wygra caly lan?

Wg mnie Fsid3/Gplay :)

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Ja zobaczyłem ten meczyk na csgl, i od razu sobie pomyślałem, że FS3 izi. Są na turnieju, a więc będą siedzieć na bootcampie, to zmienia postać rzeczy. Jak się mylę, to niech ktoś poprawi :P

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...