Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dwa razy low nip i titan :) slabe procenty na tym turnieju są :)

Wyczuwam strate skinow NaVi ladnie gralo z nip a fnatic jak fnatic w formie i gra bdb :D

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Procenty na Fnatic były złe, nie było sensu stawiać.

Co do Navi i Titan - jeżeli już stawiacie, to opłaca się tylko na Titan - apex w bardzo dobrej formie, Kenny także nie gra źle.

­

Opublikowano

vp - hr mapa inferno też sądziecie, żeby lecieć na hr?

vp bez formy do tego na inferno ssie

Nawet jakby była inna mapa, to HR.

Inferno to ich najlepsza mapa, czyli tym bardziej.

­

Opublikowano

rip 1 euro na HR będzie czy mają szanse na TSM? z ostatnich meczy wynika że HR gra lepiej na cobbl niż TSM

Opublikowano

Hr vs gplay - oplaca sie jakies wieksze sumy na hr?? Hr zremisowalo z envy wiec raczej ugraja ^^

Fiem fiem %% slabe ale tyle stracilem ze jak wygram to pare euro to bd git :D

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Hr vs gplay - oplaca sie jakies wieksze sumy na hr?? Hr zremisowalo z envy wiec raczej ugraja ^^

Fiem fiem %% slabe ale tyle stracilem ze jak wygram to pare euro to bd git :D

Mecz meczowi nierówny. HR ledwo co wygrało na Inferno, na cache pogrom, ale chyba nikt nie wymagał od nich wygranej z Envy.

Zazwyczaj większość drużyn leje na mecze online, po drugie za duży procent na TSM, po trzecie to nie jest pewny mecz. 

­

Opublikowano

Mecz meczowi nierówny. HR ledwo co wygrało na Inferno, na cache pogrom, ale chyba nikt nie wymagał od nich wygranej z Envy.

Zazwyczaj większość drużyn leje na mecze online, po drugie za duży procent na TSM, po trzecie to nie jest pewny mecz. 

A kto tu o TSM mowi? D: mi chodzilo o gplay.....

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

WTF titan nie potrafi kupować. Jak to się dzieje że zawsze po wygraniu iluś tam rund np. dziś 8 i przegranej 1 muszą iść eco podczas gdy innym drużynom starcza na 2-3 fulle

Opublikowano

WTF titan nie potrafi kupować. Jak to się dzieje że zawsze po wygraniu iluś tam rund np. dziś 8 i przegranej 1 muszą iść eco podczas gdy innym drużynom starcza na 2-3 fulle

Rozumiem, że jeśli siedzisz w tym temacie to obstawiasz mecze. Moja rada naucz się podstaw gry, a potem obstawiaj.

Ale żeby nie było wytłumacze Ci dlaczego wygrali 8 rund i jedną przegrali i już musieli grać eco. Takie rzeczy w tej grze dzieją się dlatego, że musieli przez poprzednie rundy często przekupywać bron. Czyli w poprzednich rundach ugrywali rundy, ale ledwo i tylko jedna lub dwie osoby mieli bron, a reszta kupywała. Jak tak się dzieje przez 4-5 rund, że wygrywa się runde, ale zyje tylko jedna osoba, to potem jak się przegra to nie wszyscy mają żeby grać full i tak powstaje eco.

Opublikowano

Może najpierw wyjdź z golda i naucz się podstaw ekonomii w tej grze. 

­

Opublikowano

Fnatic pewna wygrana? Nie widzę zbytnio szans dla Na'vi więc myślę żeby zagrać wyżej.

To graj Fulla.

Może najpierw wyjdź z golda i naucz się podstaw ekonomii w tej grze. 

Jaki masz lvl ?;p

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Panowie, planuję kupić skiny za 5 euro do obstawiania i wiem, że niektóre kosztują taniej na rynku, a drożej na CSGL. Ktoś wie, jakie skiny tak teraz się opłaca kupić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...