Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda jest taka, że obecnie tylko TSM może pokonać Fnatic na lanie.

1. TSM/Fnatic

2. TSM/Fnatic

3. NiP/EnVy/Navi/VP

4. NiP/EnVy/Navi/VP

5. NiP/EnVy/Navi/VP

6. NiP/EnVy/Navi/VP

7. Titan

8. Dignitas

9. HR

Taka prawda. 

­

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gplay vs Rock - Slabe %% ale zawsze pare euro mozna wyskrobac ;D Jak polecacie?High/Med gplay czy low/icb rock???

Tsm vs envy - jak tsm ladnie zagra z hr to low/med na tsm

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

ez4 vactor juz wylosowali

Postawiłem mid na GPlay (vs Rock) ale gra kontra Epsilon idzie ciężko, zmienić na Rock czy jednak GPlay ma większe szanse?

nie zmieniaj

Opublikowano

dignitas vs vp - dignitas ma 40% a mapa mirage gdzie 2tyg temu dignitas wygralo tam z VP 16:4 :) wg mnie dignitas wygra :D

fnatic vs navi - mapy jeszcze nie znam ale w poniedzialek fnatic wygral z navi 2:0 na lanie wiec fnatic powinni wygrac na razie fnatic jednak radze sie wstrzymac z betami do poznania mapy :)

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

dignitas vs vp - dignitas ma 40% a mapa mirage gdzie 2tyg temu dignitas wygralo tam z VP 16:4 :) wg mnie dignitas wygra :D

fnatic vs navi - mapy jeszcze nie znam ale w poniedzialek fnatic wygral z navi 2:0 na lanie wiec fnatic powinni wygrac na razie fnatic jednak radze sie wstrzymac z betami do poznania mapy :)

fnatic vs navi byłbym bardziej za navi, nie wiem jakiej stawki jest ten mecz ale fnatic po wygraniu dreamhacka będzie miało na niego zapewne wyjebane, pokazali że są mistrzami więc mogą sobie przegrać, to navi bardziej będzie zależało na rewanżu i pokazaniu siebie z jak najlepszej strony.

Ja polecę jakiś icb na navi.

Opublikowano

Może najpierw wyjdź z golda i naucz się podstaw ekonomii w tej grze. 

nie mam golda i dobrze wiem na czym polega ekonomia w tej grze :) Miałem na myśli styl gry titan, że inne drużyny potrafią po zdobyciu paru rund utrzymać $ i po przegranej rundzie mieć na 2 fulle, a titan ile by rund nie wygrał po przegranej zawsze leci eco ;)

dziś radzę sugerować się tym, że dużo lig się kończy, niektóre drużyny nie mają już szans się dostać, a niektóre potrzebują parę punkcików żeby się dostać, w związku z czym będą grać na 100%

navi fnatic

navi ma tylko matematyczne szanse, żeby dostać się na turniej esl. Musieliby wygrać wszystkie 5 meczy, przy czym nV, VP (zakładając, że fnatic wygra na 6 meczy 3 bez problemu) musiałyby przegrać swoje wszystkie mecze (2 envy i 4 vp). a wtedy i tak te 3 drużyny miałyby tyle samo punktów. Poza tym mapa pod fnatic i generalnie fnatic > navi więc nie powinno być dzisiaj problemu. Poza tym moim zdaniem navi kompletnie bez formy. 

envy titan

titanowi brakuje paru punktów podczas gdy envy ma już zapewniony awans. na pewno się przyłożą do meczu, a zawodnicy envy i titan dobrze się znają więc nie zdziwiłbym się jeśli by się ugadali :) Z drugiej strony titan gra tak sobie, a envy w formie. 

envy dig

raczej łatwa gra dla envy, mapa dla nich + tak jak wyżej potrzebują tych punktów podczas gdy dig już bez szans. % niestety trochę za duże i ja chyba skipuje.

mouz titan

mecz o nic i dobra mapa mouz. można się pokusić o low dla nich !

vp navi

mapa to cache, czyli bardzo dobra mapa vp i najsłabsza vp. med vp. sytuacja podobna jak wyżej

dig vp

statystycznie to dig>vp, szczególnie na mirage, ale znowu vp bardzo potrzebuje tej wygranej. ja jednak skipuje ten mecz, bo dignitas bardzo dobrze sobie z nimi radzi.

Opublikowano

mapa to cache, czyli bardzo dobra mapa vp i najsłabsza vp. med vp. sytuacja podobna jak wyżej . WTF??

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wygrają navi bo fnatic maja to w dupie wygrali dreama i c**j sa najlepsi sprzedadza tego mecza

Opublikowano

Wygrają navi bo fnatic maja to w dupie wygrali dreama i c**j sa najlepsi sprzedadza tego mecza

Taaa wlasnie widzialem jak navi wygrywa :>

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

VP czy TSM ? na kogo polecacie i na jakiej mapie dziś grają ?

Nigdy nie stawiaj na Virtusów, ani przeciwko nim ;-)

Ostatnio z Team Solo Mid wygrali 16:4, co teraz?

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Nigdy nie stawiaj na Virtusów, ani przeciwko nim ;-)

Ostatnio z Team Solo Mid wygrali 16:4, co teraz?

Dzięki za rade przyda sie na przyszłość bo teraz jest za późno bo stawiłem na TSM ale mam zawachania właśnie odnośnie VP :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...